CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

"Πέταξε" για Γερμανία ο Ολυμπιακός

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα τόνισε πως είναι πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό η έλλειψη άγχους στο ματς με τη Σάλκε, κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Γερμανία.


Οι παίκτες του Ολυμπιακού "πέταξαν" το πρωί της Τρίτης με προορισμό τη Γερμανία όπου θα αντιμετωπίσουν αύριο (21/11) τη Σάλκε σε ένα ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τύχη τους στη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, και ο Αριέλ Ιμπαγάσα υποσχέθηκε πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο για την πρόκριση.
Ο Αργεντίνος μέσος στάθηκε στο γεγονός πως οι Πειραιώτες δεν θα έχουν άγχος από τη στιγμή που έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Europa League ενώ τόνισε πως θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στο πρώτο 20άλεπτο της αναμέτρησης.
"Πάμε στη Γερμανία με καλή ψυχολογία μετά και την τελευταία μας νίκη κόντρα στη Μονπελιέ. Η Σάλκε προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημά της και σίγουρα θα είναι επηρεασμένη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι", ξεκίνησε τις δηλώσεις του για το ματς στη "Schalke Arena" ο Αριέλ Ιμπαγάσα, και συνέχισε:

"Τα 20 πρώτα λεπτά θα είναι πολύ κρίσιμα, ώστε να μη δεχθούμε κάποιο γκολ. Στη συνέχεια η ομάδα, αφού θα είναι πάρα πολύ συγκεντρωμένη, θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί μέσα στο ματς".
Όσον αφορά στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι με την "πλάτη στον τοίχο" μετά τις δύο νίκες με τη Μονπελιέ που του έδωσαν κατά 99% το εισιτήριο για τους "32" του Europa League, ξεκαθάρισε:
"Δεν θα έχουμε άγχος με τη Σάλκε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πάμε χαλαρά. Πρέπει να πάμε δυνατά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει ελπίδες για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ".
Σε ερώτηση τέλος για το τι έχει αλλάξει από το πρώτο ματς των δύο ομάδων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" πριν από δύο μήνες, απάντησε:
"Τώρα προερχόμαστε από νίκη με την Κέρκυρα και η Σάλκε ηττήθηκε από την Λεβερκούζεν. Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλούς οπαδούς μας στο πλευρό μας και αυτό μας δίνει δύναμη και έξτρα κίνητρο.
Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το ματς κόντρα στη Μονπελιέ, όμως εμείς θα μπούμε για να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση που θα δώσει χαρά στον κόσμο μας".


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights