CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Κωνσταντινίδης: "Θέλω να δείξω ότι μπορώ να πάρω θέση βασικού"

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης για τις πρώτες του παρουσίες με την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους που τον βοήθησαν.



Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου πριν την προπόνηση της Δευτέρας (26/11).


"Οταν μπαίνεις κατευθείαν στα βαθιά δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά αν τα καταφέρεις είναι ευκαιρία να δείξεις στον προπονητή τι αξίζεις. Θέλω να δείξω ότι μπορώ να πάρω θέση βασικού. Ο κάθε παίκτης θέλει να παίζει και να βελτιώνεται συνεχώς" είπε αρχικά ο νεαρός μπακ και πρόσθεσε αναφερόμενος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
"Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο είχαμε περισσότερο πάθος, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και ίσως μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη".
Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για τα πρώτα του βήματα στον ΠΑΟΚ: "Από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ στόχος ήταν να καθιερωθώ, ακόμη δεν έχω πετύχει κάτι, στο μέλλον θα μπορέσω να πάρω κι άλλες ευκαιρίες".
Για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ: "Είναι ότι καλύτερο για μία ομάδα να έχει παίκτες δικούς της, υπάρχουν κι άλλοι στον ΠΑΟΚ όπως ο Πέλκας και ο Δεμιρτζόγλου και σίγουρα με τον χρόνο θα δείξουν τι μπορούν να καταφέρουν".
Για το πρωτάθλημα Νέων και τις διαφορές με την μεγάλη ομάδα: "Υπάρχουν διαφορές σε σχέση με το πρωτάθλημα Νέων, αλλά εμείς από εκεί βγήκαμε, χρωστάμε πολλά στους προπονητές μας. Οπου κι αν παίζεις πρέπει να δίνεις τα πάντα. Ολοι οι μικροί θέλουμε έναν ΠΑΟΚ δυνατό να κατακτά πρωταθλήματα και με υπομονή από τον κόσμο θα το καταφέρουμε".
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Να στηρίξει τα νέα παιδιά και τον προπονητή ο οποίος φαίνεται πως έχει όρεξη να βγάλει κι άλλους νεαρούς παίκτες. Εγώ χρωστάω πολλά στον πατέρα μου που με έφερνε από τον Κορινό μέχρι εδώ, επίσης, με βοήθησαν ο Σαλπιγγίδης, ο Φωτάκης και ο Αθανασιάδης, κι έξω από το γήπεδο ο Κυριάκος και ο κ. Ιωσηφίδης. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε. Πάνω απ' όλα στους αγώνες πρέπει να είσαι συνεχώς συγκεντρωμένος γιατί αλλιώς θα κάνεις λάθη που θα στοιχίσουν στην ομάδα σου".
Για την επίσκεψη του Σαββίδη στα αποδυτήρια: "Οταν ο μεγαλομέτοχος έρχεται και πριν και μετά τον αγώνα μας βοηθάει. Οσον αφορά το πριμ ίσως έπρεπε να δοθεί στα προηγούμενα ματς, αλλά και τώρα το βλέπω λογικό".
Για τον ανταγωνισμό στο δεξί άκρο της άμυνας: "Με τον Αποστολόπουλο είμαστε φίλοι, ο Ετο μας βοηθάει και υπάρχει υγιής ανταγωνισμός".
Για το φετινό πρωτάθλημα: "Αν θέλουμε να είμαστε κοντά στο κυνήγι του πρωταθλήματος και στο Κύπελλο να έχουμε καλή πορεία αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε, ξεκινάμε από την Βέροια. Υπάρχουν, βέβαια, ακόμη πολλά ματς και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights