CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Αλέσιο: "Αν παίρναμε εμείς τέτοιο πέναλτι..." ( video )

Την απόφαση του Ριτσόλι για το πέναλτι με το οποίο νίκησε η Μίλαν τη Γιουβέντους σχολίασε ο Άντζελο Αλέσιο, ο οποίος ωστόσο δε θεωρεί πως η διαιτησία ήταν ο λόγος για τον οποίο έχασε η ομάδα του.




Παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι άνθρωποι της Γιουβέντους από τον αγώνα με τη Μίλαν.
Οι  "μπιανκονέρι" θεωρούν πως το πέναλτι με το οποίο γνώρισαν την ήττα κακώς δόθηκε από τον Ριτσόλι, για τον οποίο ο Μότζι και πριν το παιχνίδι είχε εκφράσει παράπονα τονίζοντας μεταξύ άλλων πως σε μία αμφισβητούμενη φάση θα πάει με το μέρος της Μίλαν.
Έτσι μετά το τέλος του αγώνα ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε, Άντζελο Αλέσιο, αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη φάση, την οποία όμως δε θέλησε να χρησιμοποιήσει ως άλλοθι, παραδεχόμενος πως οι παίκτες του δεν έπιασαν την επιθυμητή απόδοση.
"Ο τρόπος με τον οποίο στηθήκαμε ήταν για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό απ' όλους τους παίκτες, αλλά αν δεν έχουμε την ένταση που πρέπει, τότε τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα", είπε και προσέθεσε:
"Ασχολούμαστε με το παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό και γνωρίζουμε πως υπάρχουν αποφάσεις που θα είναι υπέρ σου ή κατά σου σε κάθε παιχνίδι".
"Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν είχαμε πάρει εμείς ένα πέναλτι όπως αυτό. Σε κάθε περίπτωση συνεχίζουμε γνωρίζοντας πως πρέπει να παίζουμε διαφορετικά για να νικήσουμε".



sport24  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights