CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΝΤΖΙΟΣ: «Έπρεπε να κερδίσουμε!»


Ο τεχνικός των «Φαιάκων» υποστήριξε πως με την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο ΑΟΚ θα έπρεπε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα, ο Άκης Μάντζιος δήλωσε στη συνέντευξη τύπου πως:
 «Μπήκαμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό. Δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα μας αδικεί, βάσει της εικόνας και των ευκαιριών που είχαμε στον αγώνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια. Παρουσιάζουμε καλή εικόνα στα τελευταία τέσσερα ματς. Θα πρέπει να χαμηλώσουμε όμως τους τόνους. Το Πρωτάθλημα είναι μεγάλο και μακρύ. Εκτιμώ ότι με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»,
Για να τονίσει στη συνέχεια, σχετικά με την τακτική που ακολούθησε ότι:
«Δεν δώσαμε χώρο στον Παναθηναϊκό για να μας κάνει φάση. Μπλοκάραμε τα ατού του. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες, όμως βάσει της εικόνας δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Ακολουθούν πέντε δύσκολα παιχνίδια για την ομάδα μας. Πρώτα με τον Ολυμπιακό. Τα άλλα τέσσερα διαφέρουν από αυτό και θα τα δούμε ξεχωριστά. Πρέπει να έχουμε την αγωνιστική εικόνα που είχαμε απόψε. Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο. Αν όλα πάνε καλά, και με αγωνιστικές εμφανίσεις σαν την αποψινή, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Τέλος, ο προπονητής της Κέρκυρας δεν μπορούσε να μην κάνει αναφορά και στη μη κλήση του Αναστασόπουλου στην Εθνική:
«Ο Καρνέζης είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή, όμως είναι αδικία που δεν κλήθηκε στην Εθνική ο Αναστασόπουλος. Είναι ο πιο φορμαρισμένος τερματοφύλακας του Πρωταθλήματος. Δουλεύει σκληρά και πολύ. Ελπίζω να ανταμειφθεί στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights