CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Με Μπομπαντίγια η Γιούνγκ Μπόις πέρασε από το Ούντινε

image

Για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν θριαμβευτής και οδήγησε την ομάδα του σε μια μεγάλη νίκη. Ο λόγος για τον Ραούλ Μπομπαντίγια, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ και με την εμφάνισή του, έδωσε τους τρεις πόντους στην Γιούνγκ Μπόις απέναντι στην Ουντινέζε και έβαλε "φωτιά" στον πρώτο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ανζί επικράτησε 1-0 της Λίβερπουλ.

Ουντινέζε-Γιούνγκ Μπόις

Με τον Ραούλ Μπομπαντίγια να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι και να είναι αυτός που ανοίγει το δρόμο για τη νίκη, η Γιούνγκ Μπόις επικράτησε 3-2 της Ουντινέζε στην Ιταλία και την προσπέρασε στον όμιλο. 


Ο Αργεντινός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 27’, ενώ ο Ντι Νατάλε έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 47’. Ο Φάρνερουν, έδωσε και πάλι προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ ο Νούτζολο, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φαμπρίνι στο 83’.

Ανζί - Λίβερπουλ

Η Ανζί επικράτησε της Λίβερπουλ 1-0 και την προσπέρασε στην βαθμολογία του πρώτου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ρώσοι, είχαν καλύτερη παρουσία και άνοιξαν το σκορ με τον Τραορέ, στις καθυστερήσεις του πρώτο ημιχρόνου. Καλύτεροι οι Άγγλοι, στο δεύτερο μέρος, όμως δεν μπορούσαν να κάνουν τελική προσπάθεια.

Από εκεί και πέρα, η Λίβερπουλ ισορρόπησε το παιχνίδι, ανέκτησε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει και ευκαιρίες. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο, από την στιγμή που η ομάδα του Ρότζερς, αγνοούσε την τελική προσπάθεια.

Πλέον, η Ανζί είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με επτά πόντους, ενώ οι Άγγλοι ακολουθούν με έξι.

1ος όμιλος

Ανζί-Λίβερπουλ 1-0
(45’+2’ Τραορέ)

Ουντινέζε-Γιούνγκ Μπόις 2-3
(47’ Ντι Νατάλε , 83’ Φαμπρίνι– 27’ Μπομπαντίγια, 65’ Φάρνερουντ, 73’ Νούτζολο)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Ανζί 7 (4-2)
2) Λίβερπουλ 6 (8-2)
3) Γιούνγκ Μπόις 6 (9-10)
4) Ουντινέζε 4 (7-9)

Η επόμενη αγωνιστική

Ανζί-Ουντινέζε (19:00)
Λίβερπουλ-Γιούνγκ Μπόις (22:05)



sporfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights