CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Οι σκέψεις του Ρότσα ένα σύστημα έχοντας τον Σισοκό στον άξονα


Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα συνέχισε τις ασκήσεις επί χόρτου, για το σύστημα που χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Παρασκευής (16/11) δούλεψε στο σύστημα 4-3-3.
Οι σκέψεις του Ρότσα εν όψει ΠΑΟΚ  Κατά τη διάρκειά της ζήτησε από τους παίκτες του να μην κρατούν τη μπάλα αρκετή ώρα στην κατοχή τους και να παίζουν με τη μία, ενώ δεν ήταν λίγες οι στιγμές που σταμάτησε τους παίκτες για να τους δώσει οδηγίες.
Ο Αργεντινός δοκίμασε ένα σύστημα έχοντας τον Σισοκό στον άξονα. Στο διπλό που έγινε όπου έπαιξαν δέκα εναντίον δέκα με τους βασικούς τέρμα έπαιξε ο Καρνέζης, αριστερά στην άμυνα ήταν ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Σεϊταρίδης και στο κέντρο ο Βύντρα.
Την τριάδα στα χαφ απάρτιζαν οι Βιτόλο, Ζέκα και ο Σισοκό. Στο δεξί άκρο της επίθεσης ήταν ο Μαυρίας, αριστερά ο Κουίνσι και στην κορυφή ο Τοτσέ. Παράλληλα, ο Ρότσα δοκίμασε και τον Πετρόπουλο στην κορυφή στη θέση του Ισπανού και τον Μαρίνο σε αυτή του Γιούρκα.

Τέλος, τη θέση δίπλα στον Βύντρα στο κέντρο της άμυνας κόντρα στον ΠΑΟΚ, διεκδικούν οι Τριανταφυλλόπουλος και Βελάσκες. Δεν ολοκλήρωσε ο Χριστοδουλόπουλος
Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά οι διεθνείς με την εθνική ομάδα, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος δεν ολοκλήρωσε λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό λαγονοψοΐτη, δηλαδή στη βουβωνική χώρα. Παράλληλα, σε θεραπεία υπεβλήθησαν οι Μπουμσόνγκ και Πίντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights