CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Στέφενς: «Είναι στο χέρι της Σάλκε, σε έναν αγώνα»


Στέφενς: «Από τη Σάλκε εξαρτάται»
Ο προπονητής της Σάλκε Χουμπ Στέφενς, στη συνέντευξη Τύπου για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (21/11) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions Legaue, ξεκαθάρισε ότι η απόδοση της ομάδας του θα είναι αυτή που θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό την έκβαση του αγώνα.
«Εξαρτάται από τη δική μας απόδοαση. Είναι στο χέρι της Σάλκε, σε έναν αγώνα εντός έδρας για να κάνει το π
αιχνίδι του Ολυμπιακού όσο πιο δύσκολο γίνεται και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», είπε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός.
Η Σάλκε προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν με 2-0 και σε ερώτηση για την κριτική που δέχεται, απάντησε.

«Η ομάδα έχει την ευκαιρία μέσα στις γιορτές να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κριτική. Όταν φέρνεις κακό αποτέλεσμα, την κριτική την δέχεσαι. Το συνολικό αποτέλεσμα στο τέλος μετράει».
Για το αν θα μπουν πολλά γκολ στον αυριανό αγώνα αρκέστηκε να πει: «Δεν ξέρω, δεν είμαι Θεός. Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις».
Τέλος, για το γεγονός ότι τον αγώνα θα σφυρίξουν συμπατριώτες του, ο Στέφενς απάντησε με χιούμορ: «Μην την κάνετε την ερώτηση, είναι κάτι που δεν με απασχολεί. Οι διαιτητές προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους. Μάλλον, η UEFA αποφάσισε να βάλει Ολλανδούς ρέφερι για να μην πληρώσει πολλά μεταφορικά!».
Τέλος, ο Χουμπ Στέφενς, χαρακτήρισε ρίσκο τη χρησιμοποίηση του Ιμπραϊμ Αφελάι, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights