CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Η σειρά των "παλιών" Ελλήνων

Η αρχή των επαφών της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης έγινε με τους ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας και η συνέχεια θα δοθεί με τους "παλιούς" Έλληνες.




Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Άρης ξεκίνησε τις επαφές της με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας από τους ξένους της και η σκυτάλη θα περάσει στους "παλιούς" Έλληνες του ρόστερ της.
Στην προσπάθεια και στην λογική να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μετά τις δύο τελευταίες ήττες από τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά και ειδικά από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με σκορ 2-1.


Χθες λοιπόν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης είχανε συνάντηση με τους τρεις Αγκάνθο, Κοέλιο και του τραυματία Πουλίδο που υποστήριξαν ότι πρόκειται για ένα ξαφνικό μπλακ άουτ που συμβαίνει στις ομάδας. Σήμερα την σκυτάλη θα πάρουν οι Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Καζναφέρης και Καπετάνος αναμένοντας να αναλάβουνε πρωτοβουλία για την επίτευξη της αγωνιστικής εικόνας του Άρη.
Μεταξύ άλλων θα γίνει και μια συζήτηση για την τελευταία εμφάνιση και κυρίως του πρώτου ημιχρόνου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" που είχε και σαν συνέπεια την ήττα με 2-1.  Πρόθεση της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης είναι να ακούσει και την θέση των δύο προπονητών της ομάδας, των Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή, του Γιώργου Κολτσίδα, όπως και του γυμναστή της ομάδας. Αυτό ώστε να αποκομίσει μία όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα πριν πάρει τις αποφάσεις της.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights