CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ζαρντίμ « Nα γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι»


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι της «NOVA» μίλησε για την εως τώρα πορεία της ομάδας, για τον επικείμενο αγώνα με την Κέρκυρα (17/11) και για την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου.
Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην ομάδα, παρά τις 9 νίκες και μια ισοπαλία που έχει στο πρωτάθλημα, είπε: «Εμείς έχουμε μία προοπτική, έχουμε έναν στόχο, να γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή πρέπει να παίξουμε ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι. Και αυτό το λέμε γιατί είναι ο αντίπαλος, μας κέρδισε πέρυσι μέσα στο γήπεδό μας. Οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι, απόλυτα έτοιμοι ώστε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε πέρυσι, για να καταφέρουμε τον πρωταρχικό μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τον αγώνα με την Κέρκυρα: «Η Κέρκυρα είναι ένας αντίπαλος που έχει έμπειρους παίκτες. Είναι ένας αντίπαλος ο οποίος πιστεύουμε πως θα μας αντιμετωπίσει όπως οι περισσότερες ομάδες μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Θα παίξει αμυντικά και θα προσπαθήσει με κάποια αντεπίθεση να μας βλάψει. Σε γενικές γραμμές είναι ένας αντίπαλος ο οποίος θα προσπαθήσει να κερδίσει ότι μπορεί μέσα στο γήπεδό μας. Γι' αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην του επιτρέψουμε να μας κάνει κάποια ζημιά».
Για την απόδοση των Σιόβα και Παπαζόγλου στον αγώνα με την ΑΕΚ:«Στην αρχή του πρωταθλήματος, όλοι μιλούσαν για τα προβλήματα που φαινόταν να έχει ο Ολυμπιακός στην άμυνα. Σε σχέση με τέσσερις μήνες πριν, αυτή τη στιγμή οι παίκτες αυτοί είναι πολύ πιο έτοιμοι. Στα παιχνίδια που κλήθηκαν να μας βοηθήσουν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Ενώ παλιότερα έπαιζαν σε μικρότερες ομάδες, πλέον μπορούν να σταθούν επάξια ακόμη και απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights