CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βγήκε νικητής στη μάχη της... βροχής, του αέρα και της λάσπης επί της Κέρκυρας, καθώς επικράτησε με 2-0 στο νησί των Φαιάκων.



Σε μία αναμέτρηση που θα μπορούσε κάλλιστα να μην διεξαχθεί, αφού αποτέλεσε δυσφήμιση του ποδοσφαίρου λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να φύγει με νίκη 2-0 από την Κέρκυρα.
Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ, που προέκυψαν εν μέρει με τη βοήθεια του καιρού, αφού στο 49' ο Λίλα σκόραρε με τη συνδρομή του... αέρα, ενώ στο 63' ο Ντε Βινσέντι εκμεταλλεύτηκε το κόλλημα της μπάλας στη λάσπη.


Έτσι, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ο ΠΑΣ επέστρεψε στα επιτυχή αποτελέσματα, ενώ η Κέρκυρα έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για την παραμονή.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας
Διαιτητής: Γ. Κομίνης
Βοηθοί: Α. Θανασακούδης, Κ. Μερκενίδης
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Βενέτης, Έντερ, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Τσοκάνης (61' Καραλής), Λεόν (55' Διαμαντόπουλος), Βασιλόγιαννης (84' Σίμωσης), Μπάρκογλου
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Γεωργίου (64' Κεϊτά), Ντε Βινσέντι (90' Αυγενικού), Κοροβέσης, Ίλιτς (54' Βίλα)
Γκολ: 49' Λίλα, 63' Ντε Βινσέντι
Κίτρινες κάρτες: Μπουκουβάλας, Ζουμπουλάκης, Βενέτης / Πάντος, Ντε Βινσέντι
Κόκκινη κάρτα: 56' Πάντος

Ανασκόπηση αγώνα

Με 20' καθυστέρηση ξεκίνησε η αναμέτρηση στο ΕΑΚ Κέρκυρας, λόγω της δυνατής βροχής, που καθιστούσε δύσκολη τη διεξαγωγή του αγώνα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκε μόλις μία αξιόλογη φάση και συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό, σε σουτ του Λεόν, που πέρασε μόλις άουτ. Μάλιστα, η βροχή δυνάμωσε στο 28ο λεπτό του αγώνα, με συνέπεια ο Κομίνης να διακόψει για άλλα δέκα λεπτά την αναμέτρηση, που συνεχίστηκε τελικά κανονικά.
Η κατάσταση δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, αλλά ο αέρας βοήθησε να μπει ένα γρήγορο γκολ. Στο 49ο λεπτό, ο Λίλα δοκίμασε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο αέρας "φρέναρε" την μπάλα, που ξεγέλασε τον Αναστασόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα του.
Στα επόμενα έξι λεπτά, ο Τάσος Πάντος κατάφερε να δεχθεί δύο φορές την κίτρινη κάρτα, με συνέπεια να αφήσει στο 56' με δέκα παίκτες τους Ηπειρώτες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έντονη πίεση της Κέρκυρας, προκειμένου να ισοφαρίσει, αλλά και πάλι οι Φαίακες προδόθηκαν από τις καιρικές συνθήκες. Στο 63', σε σουτ του Ντε Βινσέντι από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα κόλλησε μπροστά από τον πεσμένο Αναστασόπουλο, ο Τσουκαλάς το εκμεταλλεύτηκε και δοκίμασε να πλασάρει χωρίς επιτυχία, αλλά και πάλι ο Ντε Βινσέντι κατάφερε να κλωτσήσει την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα των γηπεδούχων.
Η καλύτερη στιγμή για την ομάδα του Άκη Μάντζιου σημειώθηκε στο 68ο λεπτό, όταν ο Μπάρκογλου με σουτ από τα αριστερά σημάδεψε το δοκάρι του Φεγκρούς. Από εκεί και πέρα, παρά την αριθμητική της υπεροχή, η Κέρκυρα δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική, με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Ντε Βινσέντι, ο οποίος για μια ακόμη φορά, ενώ η ομάδα του είχε μείνει με δέκα παίκτες, βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και σφράγισε τη νίκη του ΠΑΣ. Δεν είναι τυχαίο...

Ο αδύναμος κρίκος

Ο κ. Κομίνης, ο οποίος επέτρεψε να παιχθεί αγώνας υπό τέτοιες καιρικές συνθήκες και σε τόσο κακό αγωνιστικό χώρο.

Στατιστικά Αγώνα

0Γκολ2
0Ασίστ0
 Τελικές Προσπάθειες 
 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 
 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 
 Κεφαλιές 
 Αποκρούσεις 
 Επεμβάσεις 
 Κλεψίματα 
 Φάουλ 
 Οφσάιντ 
 Κόρνερ 
 Λάθη 
  Γεμίσματα

http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/kerkyra_-_pas_giannina_0-2.2042793.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights