CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ξύπνησαν Τόρες & Τσέλσι (VDS)


ΑΡΣΕΝΑΛ- ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 2-0
Γήπεδο: Emirates
Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε η Άρσεναλ επί της Γουέστ Μπρομ και πλησίασε την τετράδα.
Στο 5ο λεπτό ο Ζερβίνιο δε βρήκε το στόχο εξ επαφής, ενώ στο 16' το σουτ του Καθόρλα έφυγε άουτ. στο 23' το σουτ του Μπρουντ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 25' η Άρσεναλ κέρδισε πέναλτι και ο Αρτέτα από τα 1 μέτρα έκανε το 1-0. Στο 37' ο Γουίλσιρ αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 42' ο Μίχιλ απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Ζερβίνιο.

Στο 53ο λεπτό το σουτ του Τσάμπερλεϊν παραλίγο να γκρεμίσει τα δοκάρια του Μίχιλ, ενώ στο 56' η κεφαλιά του Ζερβίνιο πέρασε μόλις άουτ. ο Ιβοριανός έπιασε αέρα στο 60' μέσα στην περιοχή και στο 64' ο Αρτέτα με δεύτερο πέναλτι έκανε το 2-0. στο 80' ο Αρτέτα παραλίγο να κάνει χατ τρικ, καθώς το απ' ευθείας φάουλ που εκτέλεσε, πέρασε μόλις άουτ.
ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάελεν, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Ζιρού, Τσάμπερλεϊν (78' Κοκελέν), Καθόρλα (87' Ποντόλσκι), Ζερβίνιο (82' Ροζίτσκι), Γκιμπς
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μίχιλ, Ριντ, Όλσον, Ρίτζγουελ (7' Ποπόφ), Μόρισον, Λονγκ, Μπραντ, Μουλούμπου, Γκέρα (75' Ρόζενμπεργκ), ΜακΌλεϊ, Οντεμβίγκι (62' Λουκάκου)



ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ- ΣΤΟΟΥΚ: 0-0
Γήπεδο: Βίλα Παρκ
Στο 0-0 κόλλησαν Άστον Βίλα και Στόουκ και βολεύτηκαν με τους βαθμούς της ισοπαλίας.
Στο 12ο λεπτό ο Σόουκρος έκοψε σωτήρια πάνω στη γραμμή το σουτ του Μπεντεκέ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 39' αστόχησε από καλή θέση.
Στο 47' το πλασέ του Μπεντεκέ δεν ανησύχησε τον Μπέγκοβιτς, ενώ στο 60' το σουτ του Βέλγου κόντραρε σε σώματα. Στο 80' ο Κράουτς βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν και τον Σότον με κόκκινη κάρτα στο 90ο λεπτό.
ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκούζαν, Λόουτον, Μπέικερ, Κλαρκ, Λιχάι, Χόλμαν (67' Άιρλαντ), Γουέστγουντ, Μπάναν (78' Ντελφ), Χερντ, Αγκμπονλαχόρ (67' Μπεντ), Μπεντεκέ
ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Σότον, Σόουκρος, Χουθ, Κάμερον, Γουόλτερς, Γουάιτχεντ, Ενζόνζι, Γουέλαν, Εθέρινγκτον (69' Ζερόμ), Τζόουνς (76' Κράουτς)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ- ΡΕΝΤΙΝΓΚ: 1-0
Γήπεδο: Σεντ Μέρις
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Σαουθάμπτον που επικράτησε με 1-0 της Ρέντινγκ και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Στο 8ο λεπτό ο Σνάντερλεν αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να κάνει το 1-0, ενώ στο 18' το σουτ του Ταμπ έφυγε άουτ. Στο 21' ο Φεντερίτσι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Λάμπερτ, ενώ στο 34' ακυρώθηκε γκολ του Πάντσεον και στο 43΄ο Κάμινγκς έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Γιοσίντα. Δύο λεπτά μετά η κεφαλιά του Ρόμπσον Κανού σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 52' ο Φεντερίτσι έδιωξε το σουτ του Λάμπερτ, αλλά στο 60' ο Κλάιν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Πάντσεον από κοντά έγραψε το 1-0. Στο 72ο λεπτό η Ρέντιγνκ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λε Φοντρ να αστοχεί εξ επαφής. Στο 89' ο Φεντερίτσι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κοντινό σουτ του Ντο Πράδο.
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Ντέιβις, Σόου, Φοντέ, Κλαιν, Γιοσίντα, Σναϊντερλέν, Λαλάνα (40' Ραμίρες), Κορκ, Λάμπερτ, Ροντρίγκες (90' Ντο Πράδο)
ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Φεντερίτσι, Μαριάπα, Μόρισον (65' Πιρς), Σόρεϊ, Ρόμπσον-Κανού (77' ΜακΚλίαρι), Λάιγκεργουντ, Ταμπ (70' Χαντ), ΜακΆνουφ, Ρόμπερτς, Λε Φοντρ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ- ΤΣΕΛΣΙ: 1-3
Επιτέλους νίκη για την Τσέλσι του Ράφα Μπενίτεθ στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «μπλε» επικράτησαν εύκολα της Σάντερλαντ με 3-1 και παραμένουν σταθερά στην 3η θέση.
Η Τσέλσι μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά και μόλις στο 2ο λεπτό ο Μινιολέ πρόλαβε τον Αζάρ, ενώ στο 4' ο Μάτα κλείστηκε και από πολύ κοντά δεν έκανε καλό πλασέ στο επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ της Σάντερλαντ είπε όχι σε πλασέ του Τόρες αλλά στο 12' η Τσέλσι άνοιξε το σκορ. Ο Αζάρ έκανε τη σέντρα και ο Τόρες με όμορφο σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0. Στο 28ο λεπτό ο Τσεχ απέκρουσε το πλασέ του Γουίκαμ, ενώ στο 45' η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι και ο Τόρες έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα.
Οι «μπλε» έκαναν τρία τα γκολ τους στο 49ο λεπτό, καθώς αρχικά το σουτ του Τόρες σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μάτα από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 52' ο Μινιολέ έδιωξε δύσκολα το πλασέ του Μόουσες, ενώ στο 66' ο Τζόνσον με όμορφο σουτ μείωσε σε 3-1 για τη Σάντερλαντ. στο 75ο λεπτό ο Τσεχ είπε όχι σε απ' ευθείας φάουλ του Τζόνσον, ενώ στο 76' η κεφαλιά του Κόλμπακ έφυγε μόλις άουτ. στο 90+1' το πλασέ του Γουίκαμ έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 90+3' ο Τζόνσον σημάδεψε το δοκάρι του Τσεχ.
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινιολέ, Μπάρντσλεϊ (67' Κόλμπακ), Ρόουζ, Ο' Σέι, Κουγιάρ, Λάρσον (82' Σαχά), Γκάρντνερ, Τζόνσον, ΜακΚλιν, Σεσενιό, Γουίκαμ
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Λουίζ, Κόουλ, Ραμίρες, Ρομέου (20' Όσκαρ), Μόουσες (62' Μπερτράντ), Μάτα, Αζάρ (79' Λάμπαρντ), Τόρες




ΣΟΥΟΝΣΙ- ΝΟΡΙΤΣ: 3-4
Γήπεδο: Στάδιο της Ελευθερίας
Τη 2η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Νόριτς, που κέρδισε με 4-3 τη Σουόνσι μέσα στην έδρα της.
Στο 2ο μόλις λεπτό ο Τρεμέλ απομάκρυνε την κεφαλιά του Τζόνσον, ενώ στο 16' ο Γουίτακερ βρέθηκε απέναντι στον Τρεμέλ και πλάσαρε για το 1-0. Στο 28' η κεφαλιά του Γκρέιαμ πέρασε μόλις άουτ, όπως και το σουτ του Μίτσου στο 34'. Η Νόριτς ήταν πολύ καλύτερη και έκανε το 2-0 στο 40ο λεπτό με τον Μπασόνγκ μετά από σέντρα του Χολτ, ενώ στο 44' α «καναρίνια» πέτυχαν και 4ο γκολ με κεφαλιά του Χολτ.
Στο 49ο λεπτό οι Σνόντγκρας και Τζόνσον συνδυάστηκαν όμορφα, ο δεύτερος έπιασε τρομερό βολέ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο Μίτσου με κοντινή προβολή μείωσε σε 3-1 για τους γηπεδούχους. Στο 59' οι «κύκνοι» μείωσαν κι άλλο με κοντινό σουτ του Ντε Γκουζμάν μετά από σέντρα του Ντάιερ, ενώ στο 68' ο Γκρέιαμ δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Μπαν. Τελικά στο 77' ο Σνόντγκρας με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-2 για τη Νόριτς, ενώ στο 84' το σουτ του Κι πέρασε μόλις άουτ. Το τελικό 4-3 έκανε ο Μίτσου με κεφαλιά στις καθυστερήσεις.
ΣΟΥΟΝΣΙ: Τρεμέλ, Ρέιντζελ, Τσίκο, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Ντε Γκούζμαν, Κι, Ντάιερ, Ρούτλετζ, Μίτσου, Γκρέιαμ (70' Σέχτερ)
ΝΟΡΙΤΣ: Μπαν, Μάρτιν Ρ, Γουίτακερ (90+2' Μπαρνέτ), Μπασόνγκ, Γκαρίδο, Τζόνσον, Χόουσον, Πίλκινγκτον, Σνοντγκρας, Χούλαχαν, Χολτ (83' Μόρισον)

ΓΟΥΙΓΚΑΝ- ΚΠΡ: 2-2
Γήπεδο: JJB
Ούτε σήμερα δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει νίκη η ΚΠΡ, που βρέθηκε να νικά τη Γουίγκαν αλλά τελικά κόλλησε στο 2-2 και μοιάζει καταδικασμένη.
Στο 3ο μόλις λεπτό ο Αλ Χαμπσί έδιωξε δύσκολα το μονοκόμματο σουτ του Ράιτ Φίλιπς, ενώ στο 18' ο Γκριν είπε όχι σε σουτ του Τζόουνς, στο ίδιο λεπτό ο ΜακΚάρθι εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας της ΚΠΡ και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για τη Γουίγκαν, αλλά στο 25' ο Νέλσεν με κεφαλιά έκανε το 1-1 για την ΚΠΡ. Στο 28' το πλασέ του Ντι Σαντό έφυγε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Ντι Σαντό στο 28'.
Στο 49' ο Γκριν πρόλαβε με τα πόδια τον ΜακΚάρθι, ενώ και στο 55' ο Γκριν είπε όχι σε σουτ του Γκόμες. Στο 56' ο Γκριν απέκρουσε νέο σουτ από τον Τζ΄΄ουνς και στην επαναφορά ο Γκόμες σημάδεψε το δοκάρι της ΚΠΡ, ενώ στο 67' ο Αλ Χαμπσί έδιωξε το σουτ του Μπιά. Τελικά στο 71' ο Ράιτ Φίλιπς έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Σισέ με κοντινή προβολή έκανε το 2-1 για την ΚΠΡ. Ωστόσο στο 75' η Γουίγκαν έφερε στα ίσα το ματς με κοντινό πλασέ του ΜακΚάρθι.
ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αλ Χάμπσι, Κονέ, ΜακΚάρθι, Τζόουνς (76' Μαλόνεϊ), Ντι Σάντο (85' Μποσέλι), Γκόμες, ΜακΆρθουρ, Μπόις, Μποσεζούρ, Σταμ, Λόουπ
ΚΠΡ: Γκριν, Τραορέ, Χιλ, Νέλσεν, Μποσίνγκουα (85' Φάμπιο), Τααράμπτ (58' Σισέ), Εμπιά, Ντέρι, Ντιακιτέ (77' Γκρανέρο), Ράιτ-Φίλιπς, Μακί

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights