CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Λεβαδειακός - Πλατανιάς 1-0 (βίντεο)


Το γκολ του Ροζέριο Μάρτινς στο 16ο λεπτό αποδείχθηκε ότι έφτανε και... περίσσευε προκειμένου ο Λεβαδειακός να νικήσει 1-0 τον Πλατανιά στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, να φτάσει στις επτά νίκες και να «εκτοξευθεί» στην 5η θέση της κατάταξης, ύστερα από 15 αγωνιστικές.Ξεσκονίζει διαβατήρια ο Λεβαδειακός, 1-0 τον Πλατανιά! | onsports.gr

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη πίεσε μόνο λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, στη προσπάθειά της να ισοφαρίσει πριν πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια, αλλά η υπεροχή του στο τελευταίο 10λεπτο του ημιχρόνου ήταν φλύαρη, χωρίς ουσιατικά να απειλήσει την εστία του Κυριακίδη.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Πλατανιά να συνεχίζει σε πιο υψηλό ρυθμό προσπαθώντας να φτάσει στο γκολ της ισιφάρισης, αλλά ο Λεβαδειακός είχε κλείσει καλά τους χώρους και δεν άφηνε τους φιλοξενούμενους να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή.



Στο 68' ο Λεβαδειακός απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο, με κεφαλιά του Μεντί που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κηπουρού, μετλα από εκτέλεση φάουλ του Ακόστα.

Ακολούθησαν ευκαιρίες εκατέρωθεν στα επόμενα λεπτά, αρχικά για τον Λεβαδειακό στο 75', όταν ο Ροζέιρο έπιασε κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή και να την απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κηπουρός και στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ναζλίδης επιχείρησε ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ, με τον Κυριακίδη να διώχνει δύσκολ σε κόρνερ.

Παρά τις αλλαγές του Άγγελου Αναστασιάδη, ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση που θα έφερνε την ισοφάριση κι έτσι, ο Λεβαδειακός εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς της νίκης που τον βάζουν σε τροχιά πλέι-οφ, αφού έχει 21 βαθμούς, όσους ο ΠΑΣ και ο Πανιώνιος που μοιράζονται την 5η θέση.

Αυτό το παιχνίδι ήταν και το τελευταίο του Στέφανο Ναπολεόνι με την φανέλα του Λεβαδειακού μετά από 4 χρόνια, αφού το συμβόλαιό του λήγει και θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του από το νέο έτος.



Διαιτητής: Λιαχούδης Γεώργιος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Ευθιμιάδης Δαμιανός (Πιερίας), Μερκενίδης Κυριάκος (Μακεδονίας)
4ος: Κύζας Γεώργιος (Δράμας)
Παρατηρητής: Μπέγκος Δημήτριος (Αργολίδας)
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (Νικολακάκης 63'), Γεωργίου, Χοσέμι, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Μάρτινς (Ρομέου 84'), Ακόστα, Ναπολεόνι (Βασιλείου 67').
Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Δημήτρης, Ντόε, Ποτουρίδης (Αρόχα 46') - (Κοραντίνι 88'), Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Μιρτσέτα, Ουκάρ (Ναζλίδης 72'), Ουντότζι (Δέντσας 82'), Αναστασάκος. 
Σκόρερ: Ροτζέριο Μάρτινς (16' σουτ)
Κάρτες: Ντόε (κίτρινη 32'), Ουντότζι (37' κίτρινη), Αγκιλέρα (77' κίτρινη), Βασιλείου (κίτρινη 90'), Νικολακάκης (κίτρινη 90')

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights