CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Συντριβή του Παναθηναϊκού στη Βέροια με 3-0



Ξέσπασε στον αδύναμο Παναθηναϊκό η Βέροια και τον συνέτριψε με 3-0!
Εναν Παναθηναϊκό που αρκέστηκε στην κατοχή της μπάλας (πάνω από 60%) κι επέτρεπε στην ομάδα της Βέροιας να κάνει αντεπιθέσεις και να σκοράρει.

Στο 14' νωρίς νωρίς το πρώτο γκολ για την Βέροια, 1-0. Κάθετη πάσα του Ολαϊτάν, ο Ιωάννου μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Καρνέζη.

Με τη λήξη του ημιχρόνου στο 44' ήρθε το δεύτερο γκολ, 2-0. Γύρισμα του Γεωργιάδη από δεξιά, ο Ιωάννου και πάλι με κεφαλιά αυτή τη φορά από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη.

Στο 55' το τρίτο γκολ για την Βέροια με δυνατό σουτ του Μπαργκάν από το ημικύκλιο, η μπάλα στην δεξιά γωνία του Καρνέζη και το βαρύ και ντροπιαστικό για την ομάδα του τριφυλλιού 3-0 είναι γεγονός.

Δεν είναι κακό,ούτε αφύσικο να κερδίζει ο μικρός το μεγάλο (λέμε τώρα... μεγάλο δεν τον λες το φετινό Παναθηναϊκό!) αλλά είναι ξεφτίλα τα τρία γκολ,που με λίγη προσοχή θα ήταν περισσότερα από μια ομάδα που σώνεται δεν σώνεται.
Επίσης ξεφτίλα είναι και η συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού στο τέλος του αγώνα,που μάλλον θα επιφέρει τιμωρία στην ομάδα τους.

Για την ιστορία οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέροια (Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργέας, Καφές, Ολαϊτάν(85' Καλτσάς), Πέρεζ, Μπαργκάν, Ιωάννου(88' Κόστλι)

Παναθηναϊκός (Ρότσα): Καρνέζης, Σισόκο, Βιτόλο, Μαυρίας(71' Χουχούμης), Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος(59' Σο), Ζεκά, Μαρίνος, Βύντρα, Σπυρόπουλος(83' Μπαρμπαρούσης), Βελάσκες


zeidoron

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights