CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Νίκη με 1 ή 2 γκολ η Γιουνάιτεντ (1,975)


Όπως και 12/14 προηγούμενες νίκες της φέτος

Νίκη με 1 ή 2 γκολ η Γιουνάιτεντ (1,975)
Οι “κόκκινοι διάβολοι” υποδέχονται την αναπτερωμένη από την επιστροφή στις νίκες Νιούκασλ, που πάντως εξακολουθεί να μη γεμίζει το μάτι. Οριακές οι νίκες των γηπεδούχων φέτος, με την επικράτηση τους με 1 ή 2 γκολ διαφορά να αποδίδει 1,975 στονStoiximan.
Μπαστούνια τα βρήκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λίμπερτι την Κυριακή, αναγκαζόμενη από την πεισματάρα Σουόνσι να αφήσει δύο βαθμούς στη μάχη που δίνει για τον φετινό τίτλο με τη μισητή συμπολίτισσα Σίτι. Οι “κόκκινοι διάβολοι” μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 15’ με κεφαλιά του Εβρά μετά από κόρνερ αλλά για ακόμα ένα παιχνίδι δεν κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, παρά την επιστροφή στην εντεκάδα έπειτα από καιρό του Βίντιτς.
Ο Μίτσου στο 29’ έγραψε το 1-1 (πετυχαίνοντας το 13ο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα και ισοφαρίζοντας έτσι το καλύτερο ρεκόρ πρωτοεμφανιζόμενου ξένου παίχτη στην Πρέμιερ που κατείχε ο Αγκουέρο από πέρυσι, περνώντας παράλληλα στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ πάνω από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι) που έμελε να είναι και το τελικό σκορ, αφού στη συνέχεια η Γιουνάιτεντ σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι ενώ οι υπόλοιπες προσπάθειες των παιχτών της σταμάτησαν είτε στον εκπληκτικό για ακόμα ένα ματς Βρομ είτε στους αμυντικούς των “κύκνων”, που αποσόβησαν δύο φορές το γκολ πάνω στη γραμμή.

Χολωμένος από το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που στάθηκε στην αψιμαχία του Άσλεϊ Γουίλιαμς με τον Φαν Πέρσι και σε ορισμένες άλλες υποδείξεις του 27χρονου διαιτητή Μάικλ Όλιβερ, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει να τα βάλει μόνο με την τύχη και την ικανότητα της ομάδας του που δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την Ουαλία.
Η διαφορά της Γιουνάιτεντ από τη Σίτι ψαλιδίστηκε στους τέσσερις πόντους σε μια αγωνιστική που θα μπορούσε να αυξηθεί (οι “πολίτες” κέρδισαν στην εκπνοή τη Ρέντινγκ) και αυτό ίσως δημιουργήσει λίγο έξτρα άγχος στους παίχτες της, που φέτος παίζουν καλό ποδόσφαιρο αλλά σπανίως κερδίζουν εμφατικά, απόρροια της κακής αμυντικής συμπεριφοράς της στην οποία έχουμε αναφερθεί πολλάκις φέτος, φαινόμενο που δεν δείχνει να μπορεί να εξαλείψει ο Σερ Άλεξ. Η Γιουνάιτεντ έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα μόλις σε 4 από τα 26 επίσημα παιχνίδια της φέτος (3 για το πρωτάθλημα) και ενώ έχει μακράν την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (44 γκολ ενεργητικό) παράλληλα διατηρεί τη χειρότερη άμυνα από τις πρώτες εννέα ομάδες της βαθμολογίας.
12/14 φετινές νίκες της στο πρωτάθλημα ήρθαν με 1 ή 2 γκολ διαφορά, η μία στο Σεντ Τζέιμς Παρκ κόντρα στην επικείμενη αντίπαλο της Νιούκασλ –με το τελικό σκορ πάντως να κρίνεται υπερβολικό- ενώ επικράτησε των Toons και στο Λιγκ Καπ με σκορ 2-1. 20-8-0 η προϊστορία των δύο ομάδων στο Ολντ Τράφορντ από το τελευταίο διπλό το 1972, παραμένουν εκτός οι Νάνι, Καγκάβα, Άντερσον και Ράφαελ.
Νίκη-οξυγόνο επί της ΚΠΡ πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Νιούκασλ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, χάρις σε τέρμα του Σόλα Αμεόμπι –που είχε περάσει σαν αλλαγή- στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης.  Δίκαιο τρίποντο για τους Toons, που έψαξαν περισσότερο το γκολ και απέναντι σε μια νωθρή ΚΠΡ κατάφεραν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τις ήττες από Φούλαμ και Μάντσεστερ Σίτι.
Η φετινή πορεία της Νιούκασλ πάντως μόνο ρόδινη δεν είναι μέχρι στιγμής αφού σε αντίθεση με την εξαιρετικά πετυχημένη περσινή καμπάνια έχει μαζέψει μόλις 20 πόντους έπειτα από 18 αγωνιστικές, βρισκόμενη πέντε πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δέκα μακριά από τις θέσεις της Ευρώπης. 2-0-6 μετράει στα οκτώ πιο πρόσφατα, 0-4-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της (6/8 GG), παρότι έχει εμφανές πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων σκόραρε στα πέντε τελευταία καθώς και σε 14/18 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ από τις οκτώ ήττες της μόνο εκείνη κόντρα στη Γιουνάιτεντ ήρθε με πάνω από δύο γκολ διαφορά.
Της έχουν στοιχήσει ακριβά οι απουσίες των Καμπάιγ και Μπεν Άρφα, με τον πρώτο να αποτελεί το μαέστρο της στο χώρο του κέντρου και τον δεύτερο να βοηθάει δημιουργικά αλλά και εκτελεστικά. Οι δύο Γάλλοι παραμένουν εκτός, οι Ομπερτάν και Μαρβό μπήκαν σαν αλλαγή στο τελευταίο και έδωσαν πνοή στις πτέρυγες της, με τον πρώτο λογικά να ξεκινάει κόντρα στην πρώην ομάδα του, τραυματίας είναι και ο βασικός στόπερ Τέιλορ.
Key Stat12/14 φετινές νίκες της Γιουνάιτεντ ήρθαν με 1 ή 2 γκολ διαφορά, όπως και 7/8 ήττες της Νιούκασλ.
Συμπέρασμα: Την άμεση επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φυσικά κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας και γενικά μέτρια φέτος Νιούκασλ έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο. Τα 1,25+ του άσου όμως όπως και το -1,75 ασιατικό κρίνονται υπερβολικά, με την αγορά ήδη να τα κοντράρει, αφού οι “κόκκινοι διάβολοι” φέτος κερδίζουν οριακά τα παιχνίδια τους, ενώ και η Νιούκασλ δεν είναι ομάδα που ξεφτιλίζεται εύκολα. Ξεχωρίζει στην αναμέτρηση η νίκη των γηπεδούχων με 1 ή 2 γκολ διαφορά, στοίχημα με μέση απόδοση 1,975 στον Stoiximan.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights