CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Στήριξη ξανά στη Σάντερλαντ (1,95)


Αήττητες στις τρεις τελευταίες υποδοχές της Σίτι οι “μαυρόγατες”

Στήριξη ξανά στη Σάντερλαντ (1,95)
Με την ψυχολογία στα ύψη από το διπλό στο Σαουθάμπτον η Σάντερλαντ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι ελπίζοντας να συνεχίσει το θετικό εντός έδρας σερί της κόντρα στους “πολίτες”. 1,95 πληρώνει το +1 ασιατικό της ομάδα του Μάρτιν Ο’ Νιλ στην Bet365.
Επιδεικνύοντας το γνωστό μαχητικό πνεύμα της και με τον Φλέτσερ να βγάζει για ακόμα ένα παιχνίδι τα κάστανα από τη φωτιά ηΣάντερλαντ απέδρασε με μεγάλο διπλό από το “Σεντ Μέρις” στο πρόωρο εξάποντο παραμονής κόντρα στη Σαουθάμπτον. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς με ενθουσιασμό ψάχνοντας για τη δεύτερη σερί νίκη τους αλλά η ομάδα του Ο’ Νιλ απορρόφησε την πίεση και  με τον Σκωτσέζο πρώτο σκόρερ της πήρε κεφάλι στο σκορ στο 42’, τέρμα που έκοψε τα πόδια των “Αγίων”. Στην επανάληψη οι “μαυρόγατες” δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν τη Σαουθάμπτον μακριά από τα καρέ τους και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, που τις έφερε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

19 οι βαθμοί της Σάντερλαντ έπειτα από 18 αγωνιστικές, τελευταία της πηγαίνουν οι λεπτομέρειες και αυτό φαίνεται από τις δύο νίκες στα τρία πιο πρόσφατα, όπου ηττήθηκε μόνο από τη Γιουνάιτεντ. 2-3-3 το εντός έδρας ρεκόρ της, υποδέχεται τη Σίτι από την οποία δεν έχει ηττηθεί στα τρία τελευταία μεταξύ τους στο Στάδιο του Φωτός (1-0/1-0/1-1) με τους Μπράουν (αμυντικός), Κάτερμολ (αμ. μέσος) να παραμένουν εκτός, ενώ μάλλον δεν προλαβαίνει ο πρώην εξτρέμ της Σίτι  Άνταμ Τζόνσον που χτύπησε στο τελευταίο.
Ακόμα μια νίκη με αίμα σημείωσε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου η Μάντσεστερ Σίτι, λυγίζοντας την αντίσταση της Ρέντινγκ στο 93’ με κεφαλιά του Μπάρι που νίκησε τον κίπερ των “βασιλικών”. Ανόρεχτοι παρουσιάστηκαν οι πρωταθλητές στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοση τους αλλά το ματς θα μπορούσε να είχε πάρει διαφορετική τροπή αν ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε το καταφανέστατο πέναλτι του αμυντικού της Σίτι Ρέκικ στον Ταμπ, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και για φάουλ του Μπάρι στον Σόρεϊ στη φάση του γκολ.
Ατάραχος στην συνέντευξη τύπου ο Μαντσίνι, τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται γρήγορα γκολ για να καθαρίζει ευκολότερα τα παιχνίδια της ενώ απέφυγε να σχολιάσει τα τελευταία τερτίπια του Μάριο Μπαλοτέλι, που έμεινε κα πάλι εκτός αποστολής. Με εξαίρεση το 5-0 επί της Βίλα και το 3-0 επί της Σάντερλαντ στον πρώτο γύρο οι πρωταθλητές έφτασαν με πολύ δυσκολία στις υπόλοιπες εννέα φετινές νίκες τους, ενώ εκτός έδρας μπορεί να παραμένουν αήττητοι αλλά μετράνε 4-4-0.
Η ισοπαλία της Γιουνάιτεντ στο Λίμπερτι την προηγούμενη αγωνιστική  έφερε τη Σίτι στο -4 από την κορυφή, η νίκη φυσικά στο Στάδιο του Φωτός είναι αυτοσκοπός για την ομάδα του Μαντσίνι που για ακόμα μια φορά δεν θα έχει στη διάθεση του τους πολύτιμους Κολάροφ, Νασρί, τον μακροχρόνια τραυματία Μίκα Ρίτσαρντς ενώ αμφίβολοι είναι οι Κλισί, Ρόντγουελ και Μπαλοτέλι. Στα συν η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του βασικού στόπερ Κομπανί.
 Key StatΑήττητη (2-1-0) στις τρεις τελευταίες υποδοχές της Μάντσεστερ Σίτι είναι η Σάντερλαντ.
Συμπέρασμα: Όχι και η ευκολότερη έξοδος για τη Μάντσεστερ Σίτι, που γενικά φέτος σπάνια πετυχαίνει πειστικές νίκες, η Σάντερλαντ προέρχεται από νίκη ψυχολογίας, είναι φύσει μαχητική ομάδα και έχει την παράδοση με το μέρος της. Μικρά κρίνονται τα 1,50+ του διπλού, θα πάμε με το +1 ασιατικό της ομάδας του Μάρτιν Ο’ Νιλ στο 1,95 της Bet365.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights