CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Χ ο ΠΑΣ, αξίζει ο Ντε Βινσέντι (10,00)


Πέντε νίκες στα έξι τελευταία έχει ο ΠΑΣ
Χ ο ΠΑΣ, αξίζει ο Ντε Βινσέντι (10,00) 
Δύσκολη η έξοδος για τον ΠΑΟΚ, που έχει απουσίες και δεν είναι τόσο αξιόπιστος εκτός έδρας (2-3-2), ενώ βρίσκει τον ΠΑΣ στην καλύτερή του φετινή κατάσταση. Αν και ο Δικέφαλος διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, το 10,00 του anytime Ντε Βινσέντι είναι προκλητικό.

Σε ματς που άργησε να ξεκινήσει και είχε και διακοπή λόγω καταρρακτώδους βροχής, ο ΠΑΣ κατάφερε να περάσει με νίκη και από τη λασπομαχία της Κέρκυρας με 0-2, να πιάσει τις θέσεις των πλέι οφ και παράλληλα να απομακρυνθεί στο +9 από τις θέσεις υποβιβασμού.


Μαζί με το κύπελλο η ομάδα των Ιωαννίνων μετράει πέντε νίκες στα έξι τελευταία (5-0-1), κρατώντας το μηδέν στην άμυνα στις τέσσερις κι έχοντας τον Ντε Βινσέντι σε εξαιρετική κατάσταση με τρία γκολ στα πέντε τελευταία στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας μετράει 3-2-2 με γκολ 5-4 και 5/7 under και χωρίς να δεχτεί γκολ στα τρία πιο πρόσφατα.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν έχει να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα απουσιών, δεν μπορεί όμως να υπολογίζει στους τιμωρημένους Πάντο και Λίλα (1 γκολ) και στους Ντάσιο (ανέτοιμος) και Τζάνη (στρατευμένος).

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, ο ΠΑΟΚ πήρε το ζητούμενο από το ματς με τον Λεβαδειακό και με άλλους τρεις βαθμούς (1-0) διατηρήθηκε στη 2η θέση κι έχει την ευκαιρία μετά την ήττα του Αστέρα να διευρύνει κι άλλο τη διαφορά του από την τρίτη θέση. Οι Θεσσαλονικείς είναι η μοναδική ομάδα με μονοψήφιο παθητικό, έχοντας απολογισμό γκολ 18-8, ενώ διαθέτουν την καλύτερη άμυνα και εκτός έδρας, όπου μετράνε 2-3-2 με γκολ 6-5 και 5/7 under.

Την Πέμπτη παίζοντας με ανταγωνιστική ενδεκάδα κέρδισαν 1-3 τον Αιγινιακό στο πρώτο ματς κυπέλλου. Πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού εκτός έμειναν οι Έτο και Κωνσταντινίδης, τραυματίες είναι και οι Γλύκος και Κατσικάς (1 γκολ) και μόνιμα εκτός οι Γκαρσία και Γεωργιάδης.

Πιθανές ενδεκάδες:
ΠΑΣ Γιάννινα (4-2-3-1): ΦεγκρούςΑυγενίκου, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, ΜιχαήλΤσουκαλάς, ΚεϊτάΓεωργίου, Ντε Βινσέντι, ΚοροβέσηςΊλιτς
ΠΑΟΚ (4-3-3): ΧακόμποΑποστολόπουλος, Βιβιάν, Κουμάλο, ΛίνοΚάτσε, Φωτάκης, ΛάζαρΣαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Λόρενς

Key Stat: Ο Ντε Βινσέντι έχει σκοράρει στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Συμπέρασμα: Στην καλύτερή του φετινή κατάσταση είναι ο ΠΑΣ που έχει πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις και η έξοδος αναμένεται δύσκολη για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έχει απουσίες και δεν είναι τόσο αξιόπιστος μακριά από την Τούμπα όπου μετράει 2-3-2. Πρώτο σημείο η ισοπαλία (3,10), με τις αποδόσεις για τον Ντε Βινσέντι (10,00 anytime, 23,00 first) να είναι προκλητικές ακόμα και κόντρα στην καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights