CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Για το πέμπτο σερί GG η Ρετζίνα


Χαλαρή και άνετη εκτός η Τσιταντέλα

 Για το πέμπτο σερί GG η Ρετζίνα
Ανάγκη για βαθμούς έχει η Ρετζίνα ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, χαλαρή και άνετη πάντα εκτός η Τσιταντέλα, η οποία σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία. Τέσσερα σερί αμφίσκορα η γηπεδούχος, στο 1,83 το πέμπτο στο εξωτερικό.

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα της ΒΙταλίας η Ρετζίνα, η οποία πήρε μεν το 2-2 στην Μπρέσια, όμως παραμένει σε δύσκολη θέση. Άνετη η Τσιταντέλα, κέρδισε με 2-1 τη Βερόνα και συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφή με τα πλέι οφ της ανόδου.


Ένα ημίχρονο άντεξε στο Σαν Σίρο η Ρετζίνα την Πέμπτη στα πλαίσια του κυπέλλου, η Μίλαν στην επανάληψη πάτησε το γκάζι και το τελικό 3-0 άφησε την ομάδα εκτός συνέχειας του θεσμού. Ένας θεσμός που πάντως λίγο ενδιέφερε το σύλλογο, γιαυτό και η αποστολή είχε αρκετά νέα πρόσωπα, μιας και το ζήτημα πλέον είναι η επιβίωση στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Εκεί η Ρετζίνα συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη με το 2-2 κόντρα στην Μπρέσια και μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, βρίσκεται στη γραμμή των μπαράζ του υποβιβασμού. Αρκετά τυχερή στην Μπρέσια, έχανε 2-0 στο 18’, μείωσε στην πρώτη της επίθεση και τελικά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία που μάλλον δεν άξιζε. Δεν παίζει και πάλι ο βασικός στόπερ Αντέγιο, χωρίς άλλα προβλήματα.

Εντός έδρας η Ρετζίνα έχει μία από τις καλύτερες άμυνες ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Ο απολογισμός της είναι 3-4-2 με τέρματα 10-9 και την ομάδα να έχει φέρει σαυτά τα ματς 7/9 under και 5/9 Goal/Goal. Συνολικά η ομάδα έχει 10/18 Goal/Goal στο πρωτάθλημα, ενώ και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της τελείωσαν με εκατέρωθεν γκολ.

Η Τσιταντέλα παίζει χωρίς άγχος στα τελευταία ματς και αυτό φαίνεται στην απόδοση της, ενώ την Τετάρτη ήρθε η νίκη στο εξαναβολής ματς με τη Βερόνα. Ουσιαστικά κράτησε το 2-1 με το οποίο είχε διακοπεί το παιχνίδι στο 82’ και ανέβηκε στους 25 βαθμούς, αρκετά κοντά στις θέσεις των πλέι οφ της ανόδου. Εκτός έδρας η Τσιταντέλα παίζει αρκετά επιθετικά, έχοντας σκοράρει 11 γκολ σε 9 ματς. Μάλιστα η ομάδα έχει σκοράρει και στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, καθώς και στα οκτώ από τα φετινά εννέα που έχει δώσει. Επιστρέφει ο καλός χαφ Μπουσελάτο, μόνιμα εκτός ο στόπερ Γκασπαρέτο και ο φορ Μαρτινιάγκο.

Στο 2-2-5 με τέρματα 11-15 ο εκτός έδρας απολογισμός της Τσιταντέλα, η οποία σαυτά τα ματς έχει φέρει 6/9 Goal/Goal και άλλα τόσα over. Συνολικά η ομάδα φέτος μετράει 11/18 over και 10/18 Goal/Goal, με τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της να έχουν τελειώσει αμφίσκορα.

Key Stat: 4/4 Goal/Goal
στα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα η Ρετζίνα, 4/5 αντίστοιχα για την Τσιταντέλα. Τρεις φορές έχουν συναντηθεί τα τρία τελευταία χρόνια, 2/3 Goal/Goal έχουν, το περσινό μεταξύ τους ματς τελείωσε 3-3.

Συμπέρασμα: Τη μεγαλύτερη ανάγκη για νίκη την έχει η Ρετζίνα που έχει φτάσει αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία, όμως κανείς δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια στην καλή εκτός έδρας συμπεριφορά της Τσιταντέλα, η οποία σκοράρει συνεχώς στα ματς μακριά από το γήπεδό της. Πιο συμβιβαστικό σημείο για το ματς φαίνεται το αμφίσκορο, το οποίο πληρώνει μέχρι και 1,83 στο εξωτερικό.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights