CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης 12/12/2012


Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης
 Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Τετάρτης.

130 ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Νοκ-άουτ ματς για τον 5ο γύρο του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα θα ήταν ντέρμπι κορυφής, ξεχωρίζει η εξαιρετική παράδοση της Μπεσίκτας, που μετράει 22-4-0 στα 26 τελευταία μεταξύ τους και 13 σερί νίκες. Σε ματς πρωταθλήματος φέτος η Αντάλιασπορ έχει 6/7 εντός έδρας over και η Μπεσίκτας 6/7 εκτός έδρας. Το διπλό είναι στο 2,40, το over στο 1,70.


131 ΠΑΡΜΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ

Σε παρόμοια βαθμολογική θέση οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα με την Πάρμα εντός έδρας πολύ δυνατή (4-3-0) και την Κατάνια να έρχεται από την πρώτη εκτός έδρας νίκη της. Την ευκαιρία σε αναπληρωματικούς παίκτες θα δώσουν οι δύο τεχνικοί με την ισοπαλία να πληρώνει καλά (3,40) Διαβάστε περισσότερα εδώ.

132 ΣΕΝΤΑΝ - ΝΤΙΖΟΝ

Η Σεντάν είναι πλέον υποχρεωμένη να παίζει για τη νίκη σε κάθε ματς, μιας και έχει μείνει πολύ πίσω όσον αφορά στη σωτηρία. Από την άλλη η Ντιζόν είναι γενικά αξιόπιστη, όμως εκτός έδρας δέχεται αρκετά γκολ. Το να δούμε εκατέρωθεν τέρματα είναι αρκετά πιθανό και φτάνει μέχρι το 1,90 στο εξωτερικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


133 ΑΖΑΞΙΟ - ΡΕΜΣ
ολλά τα αρνητικά αποτελέσματα και για τις δύο ομάδες εσχάτωςαμφότερες ψάχνουν τους βαθμούς της νίκης για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσειςΣτο «Φρανσουά Κοτί» η Αζαξιό μετράει 7/7 under και NG σε ματς όπου σημειώθηκαν μόνο έξι γκολ (3-3) Διαβάστε Περισσότερα Εδώ

134 ΕΒΙΑΝ - ΤΡΟΥΑ
Στο Παρίσι σταμάτησε το καλό σερί της ΕβιάνΕξάποντο το ματς με την Τρουάμε τους γηπεδούχους να έχουν κερδίσει τα άλλα δύο παιχνίδια τους με τους νεοφώτιστους.  Η Τρουά πηγαίνει χωρίς ψυχολογία και διαθέτοντας τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας Διαβάστε Περισσότερα Εδώ

135 ΛΟΡΙΑΝ - ΣΟΣΟ
 Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάστασημε τη Λοριάν να έχει ξεφύγει από τις τελευταίες θέσειςενώ η Σοσό παραμένει ακόμα χαμηλάΟι φιλοξενούμενοι παραδοσιακά δεν τα πηγαίνουν καλά εκτός έδραςαλλά σε αυτήν την έδρα δύσκολα δεν σκοράρουν over. Διαβάστε Περισσότερα Εδώ

136 ΛΥΩΝ  - ΝΑΝΣΙ
Η Λυών είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει να πάρει άλλη μία νίκη για να πάει με διαφορά ασφαλείας στο Παρίσι στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικήςΚόντρα στη Νανσί έχει εξαιρετική παράδοση και τα τέσσερα τελευταία χρόνια την κερδίζει σε συνδυασμό με over. Διαβάστε Περισσότερα Εδώ

137 ΜΠΡΕΣΤ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ

  Σε ανοδική πορεία η Μονπελιέ, η Μπρεστ όμως είναι πολύ δυνατή εντός έδρας και δύσκολα θα κάνει δεύτερη σερί ήττα στο γήπεδό της. Άλλωστε, τελευταίο διπλό της Μονπελιέ σε όλες τις διοργανώσεις ήταν τον Σεπτέμβριο Διαβάστε Περισσότερα Εδώ

138 ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ - ΟΣΤΑΝΔΗ

Δεν την απασχολεί και πολύ το κύπελλο την Σερκλ, τη στιγμή που έχει να αγχώνεται για το αν θα παραμείνει στην Jupiler League. Η Οστάνδη είναι από τις καλές ομάδες της δεύτερης κατηγορίας και υπάρχει πιθανότητα οι δύο σύλλογοι νααλλάξουν θέσεις του χρόνου. Αδικούν τα τεσσάρια του διπλού την Οστάνδη, στο 2,00 το Χ2 μιας και υπάρχει και επαναληπτικός. Διαβάστε περισσότερα  εδώ.

139 ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΕΪΜΠΑΡ

Αγώνας ρεβάνς για τους «32» του κυπέλλου. Το πρώτο ματς έληξε 0-0, ξεχωρίζουν οι πολύ καλές σχέσεις που έχουν οι δύο ομάδες, αφού μιλάμε για βάσκικη αναμέτρηση. Με καλή ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθεί η Μπιλμπάο, μικρός ο άσος, 1,775 πληρώνει το ασιατικό under 3, αφού το Έιμπαρ θα στήσειλεωφορείο στην εστία του, ενώ η Μπιλμπάο θέλει την πρόκριση, αλλά δεν θα συντρίψει την «αδελφική» της ομάδα.

140 ΚΟΡΔΟΒΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Κόρδοβα δεν έχει τίποτα να χάσει από αυτό το ματς, όπως έδειξαν οι παίκτες της και στο ματς κόντρα στη Σπόρτινγκ το Σάββατο περισσότερο είχαν το μυαλό τους σε αυτό το παιχνίδι στοχεύοντας σε μια καλή εμφάνιση και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή. Η Μπαρτσελόνα θα κάνει αρκετές αλλαγές και δεν βλέπουμε για ποιο λόγο να μη γίνει ένα ανοικτό ματς με εκατέρωθεν γκολ. Στο 1,72 η επιλογή του GG σε σχέση με το πολύ χαμηλό 1,36 του over. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

141 ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Το μυαλό της στο πρωτάθλημα φαίνεται να έχει η Μαγιόρκα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις εξαιτίας των πολλών αρνητικών αποτελεσμάτων το τελευταίο τρίμηνο (0-4-8). Μέτρια και η αγωνιστική κατάσταση της Σεβίλλη που βρίσκει στο κύπελλο ευκαιρία για διάκριση με τον Μίτσελ να βλέπει σοβαρά το θεσμό. Καλή περίπτωση το ασιατικό διπλό -0,25 σε αποδόσεις κοντά στο 2,05. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

142 ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ - ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Στο κύπελλο Βελγίου έχουμε φτάσει στην προημιτελική φάση και οι αγώνες είναι διπλοί με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να είναι σε ισχύ. Η Σιντ Τρούιντεν είναι στην 5η θέση της 2ης κατηγορίας, έχοντας αξιόλογη έδρα. Η φιλοξενούμενη είναι σίγουρα ποιοτικότερη, όμως το διπλό δεν φαίνεται να έχει αξία από τη στιγμή που υπάρχει και επαναληπτικός. Δύσκολο ματς.

143 ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΛΙΝΚΟΛΝ

Νοκ-άουτ επαναληπτικός κυπέλλου. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ισοπαλίας οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση. Το πρώτο ματς έληξε 3-3. Ομάδες της Κόνφερενς αμφότερες και περίπου ισοδύναμες. Η Μάνσφιλντ είναι δυνατή εντός έδρας, σε πρωτάθλημα και κύπελλο όμως η Λίνκολν έρχεται από πέντε σερί διπλά. Πιθανό οι δύο ομάδες να λύσουν τις διαφορές του στην παράταση (3,40 η ισοπαλία).

144 ΟΞΦΟΡΝΤ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Νοκ-άουτ επαναληπτικός κυπέλλου. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ισοπαλίας οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση. Το πρώτο ματς έληξε 3-3. Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα της Λιγκ 2. Καμία από τις δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αμυντικά και το αμφίσκορο όπως και στο πρώτο ματς έχει καλές τύχες (1,61)

145 ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Σουόνσι απέδειξε πως αμυντικά έχει πολλά προβλήματα και η Μίντλεσμπρο δεν είναι ομάδα που θα τα αφήσει ανεκμετάλλευτα. Αναμένεται μεγάλο παιχνίδι στο Λίμπερτι και οι δύο ομάδες θα παίξουν στα ίσια την πρόκριση, με το over σε αποδόσεις 1,85+ να φαίνεται αρκετά καλό για ποντάρισμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

146 ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΣΕΛΤΙΚ

Νοκ-άουτ επαναληπτικός κυπέλλου για την 4η φάση. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ισοπαλίας οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση. Το πρώτο ματς έληξε 1-1 και αναγκάζει τη Σέλτικ να προσθέσει ένα ακόμα ματς στο ήδη γεμάτο καλεντάρι της. Η Αρμπρόουθ είναι δύο κατηγορίες κάτω και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να κοντράρει σε δεύτερο ματς τη Σέλτικ. Χωρίς αξία πριν το ματς οι αποδόσεις σε διπλό (1,14) και over (1,33), αναμονή για το live.

147 ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Έχει αναβληθεί.

148 ΜΠΑΣΤΙΑ - ΜΑΡΣΕΪΓ

Το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, με τις δύο ομάδες να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Αν και τα δύο τελευταία παιχνίδια της Μπαστιά έληξαν χωρίς σκορ, οι Κορσικανοί δεν παύουν να μετράνε 7/7 εντός έδρας over και 13/16 συνολικά. Η Μαρσέιγ είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα, αλλά τελευταία δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη αμυντικά και το 2,00 του over είναι προκλητικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

149  ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΚΑΛΙΑΡΙ

Αλλαγές ένθεν κι ένθεν, ο άσος μοιάζει δυνατός, όμως το 1,30 δεν εμπνέει. Αντίθετα το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο φτάνει μέχρι το 2,00 στο εξωτερικό και φαίνεται καλύτερο, μιας και το ματς θα ανοίξει από νωρίς και η Κάλιαρι έχει πιθανότητες να σκοράρει. Διαβάστε περισσότερα  εδώ.

150 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ - ΧΕΤΑΦΕ

Με κεκτημένη ταχύτητα η Ατλέτικο από τη συντριβή της Ντεπορτίβο (6-0) με τον Σιμεόνε να δηλώνει πως δίνει ιδιαίτερη προσοχή στον επόμενο αγώνα κόντρα στη Χετάφε για το κύπελλο. Στο 2,37 η νίκη των «ροχιμπλάνκος» με μηδέν παθητικό, κάτι που έχουν καταφέρει και στις πέντε τελευταίες νίκες τους στο «Βιθέντε Καλντερόν». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

151 ΘΕΛΤΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ.

Ματς που ουσιαστικά προσφέρεται για προπόνηση σε όσους παίξουν, με την Ρεάλ να μηνσκίζεται πολύ αφού έχει επαναληπτικό εντός. Η χαλαρότητα ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό παιχνίδι και αυτό σε πολλά γκολ, με το ασιατικό over 3 να πληρώνει 1,70 έξω και να φαίνεται καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

152 ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΤΙΓΚΡΕ
Πονηρό το σκορ του πρώτου αγώνα (0-0), με τη Σάο Πάολο να πρέπει να διαφυλάξει τα νώτα της αλλά και να βρει λύσεις στο σκοράρισμα καθώς ο Λουίς Φαμπιάνο είναι τιμωρημένος. Στη δύναμη θα πάει το παιχνίδι η Τίγκρε που υστερεί κατά πολύ σε ποιότητα των Βραζιλιάνων. Για πρώτη φορά στην ιστορία της θέλει να κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο η Σάο Πάολο με τον άσο πάντως να κρίνεται ιδιαίτερα χαμηλός στο 1,40. Συμφέρουν περισσότερο τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 και κάλυψη στα 1-1/0-0 που μεγιστοποιούν την απόδοση στο 1,85. Διαβάστε περισσότερα εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights