CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Συνήθισε τα διπλά ματς η Λεβάντε (1,90)



Μόνο από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ηττήθηκε φέτος εντός έδρας (9-2-2)

Συνήθισε τα διπλά ματς η Λεβάντε (1,90)Η Σαραγόσα ταξιδεύει με ψυχολογία για το πρώτο ματς της φάσης των «16», έχοντας όμως αγωνιστεί τη Δευτέρα και χωρίς να διαθέτει μεγάλο βάθος στον πάγκο. Η αξιόπιστη εντός έδρας Λεβάντε έχει συνηθίσει λόγω Ευρώπης σε δύο ματς την εβδομάδα και μπορεί να διαχειριστεί τέτοια παιχνίδια. Στο 1,90 ο άσος.

Εξαιρετική σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς η Λεβάντε, συνέτριψε με 4-0 τη Μαγιόρκα την Κυριακή και παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας, παρά το ότι έχει δεχτεί περισσότερα γκολ από όσα σημείωσε (20-21).


Εντός έδρας φέτος έχει δώσει 13 ματς και ηττήθηκε μόνο από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ενώ έφερε ισοπαλίες με Ατλέτικο και Αννόβερο, μετρώντας 9-2-2. Άλλωστε, οι γηπεδούχοι έχουν συνηθίσει λόγω Ευρώπης τα διπλά ματς σε μία εβδομάδα και γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν διαδοχικά παιχνίδια. Τρεις μέρες μετά το ματς κυπέλλου θα παίξουν ξανά με τη Σαραγόσα στο πρωτάθλημα.

Συγκριτικά με το ματς πρωταθλήματος επιστρέφει από τιμωρία ο εξτρέμ Χουάνλου (1 γκολ) και ο αμυντικός μέσος Ντιόπ, αμφότεροι βασικοί, τραυματίες παραμένουν ο μεσοεπιθετικός Πέδρο Ρίος (1 γκολ) και ο μέσος Ντούντκα.

Σκοράροντας ένα γκολ στα μέσα κάθε ημιχρόνου η Σαραγόσα έφυγε με σπουδαίο διπλό από τη Μαδρίτη τη Δευτέρα, στο 0-2 με τη Βαγιεκάνο επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τέσσερα ματς (0-1-3). Εκτός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα μετράει 3-1-4, χάνοντας από Σοσιεδάδ, Βαλένθια, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ προκρίθηκε στην προηγούμενη φάση επί της Γρανάδα με νίκη 1-0 εντός και ήττα 2-1 εκτός. Διαθέσιμος ξανά ο βασικός στόπερ Λούβενς, εκτός παραμένουν ο μέσος Ρομαρίκ και ο επιθετικός Αράντα.

Key Stat: Η Λεβάντε έχει δώσει φέτος 13 εντός έδρας ματς και ηττήθηκε μόνο από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα (9-2-2).

Συμπέρασμα: Η Λεβάντε έχει συνηθίσει λόγω Ευρώπης στα δύο ματς την εβδομάδα και μπορεί να διαχειριστεί διαδοχικά παιχνίδια. Εξάλλου, φέτος έχει δώσει 13 ματς εντός έδρας και μετράει 9-2-2, χάνοντας μόνο από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Η Σαραγόσα ταξιδεύει με ψυχολογία για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του κυπέλλου, αλλά και με επιπλέον κούραση αφού αγωνίστηκε τη Δευτέρα, ενώ δεν διαθέτει το απαιτούμενο βάθος στον πάγκο. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους, με τον άσο να πληρώνει 1,90.


Προϊστορία ομάδων
21/05/2011
ΛΕΒΑΝΤΕ    ΣΑΡΑΓΟΣΑ
1 - 2
15/01/2011
ΣΑΡΑΓΟΣΑ  ΛΕΒΑΝΤΕ
1 - 0
  
Τζίρος (betfair)
1
X
2
Over
Under
€ 248
66%
€ 62
16.5%
€ 66
17.5%
€ 4
100%
€ 0
0%
Τζίρος όλων των αγώνω

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights