CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Με παράδοση το Χ της Γκενκ (3,30)


Με παράδοση το Χ της Γκενκ (3,30)                                            
Πρώτος προημιτελικός κυπέλλου, την Κυριακή παίζουν στην ίδια έδρα για το πρωτάθλημα

Ζούλτε Βάρεγκεμ και Γκενκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου και το ίδιο ματς κορυφής θα επαναληφθεί την Κυριακή στο πρωτάθλημα. Πολύ δύσκολα χάνουν τελευταία οι δύο ομάδες, από 2,75 στο 2,60 έπεσε ο άσος, το Χ (3,30) ευνοείται και από την παράδοση.

Στο γειτονικό ντέρμπι μεγάλης αντιπαλότητας η Ζούλτε Βάρεγκεμ κέρδισε 1-2 την Κόρτραϊκ και επέστρεψε άμεσα στις νίκες στο πρωτάθλημα, παραμένοντας μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πάντως, οι περισσότεροι βαθμοί της έχουν κατακτηθεί εκτός έδρας, καθώς εντός μετράει 4-3-3. Το ματς με την Γκενκ είναι πρώτος προημιτελικός κυπέλλου και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στην ίδια έδρα για το πρωτάθλημα την Κυριακή.


Οι γηπεδούχοι μετράνε 2-4-0 στα έξι τελευταίααραμένουν, ωστόσο, αήττητοι στα εννιά πιο πρόσφατα, 5-4-0), ενώ η ισοπαλία είναι και το συνηθέστερο αποτέλεσμα τα εφτά τελευταία χρόνια εντός έδρας κόντρα στην Γκενκ (1-4-2). Δεν υπάρχουν νέες απουσίες, δύσκολα θα προλάβει ο εξτρέμ Χαμπιμπού (4 γκολ), που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Σε ματς που μέχρι το 50’ ήταν 0-0 η Γκενκ κέρδισε εύκολα στο τέλος τη Λιρς με 4-1 και ανέβηκε μόνη της στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Φέτος έχει προλάβει να δώσει 31 ματς και ηττήθηκε μόνο τρεις φορές (17-11-3), αποτυγχάνοντας να σκοράρει μόνο στα δύο, στο 0-2 από τη Σταντάρ Λιέγης και στο 0-0 με τη Βασιλεία, σε μία βολική ισοπαλία.

Ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετράει 6-7-2 στις εξόδους της. Πλήγμα ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ Βόσεν (12 γκολ), ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος, παραμένει εκτός ο βασικός στόπερ Νάντσον και ο επιθετικός Κένεντι.

Key Stat: 1-4-2 είναι ο απολογισμός των παιχνιδιών Ζούλτε Βάρεγκεμ-Γκενκ τα εφτά τελευταία χρόνια.

Συμπέρασμα: Οι δύο ομάδες αγωνίζονται στον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου και την Κυριακή παίζουν ξανά στην ίδια έδρα για το πρωτάθλημα σε ένα ματς κορυφής. Στα ίσα πλέον οι αποδόσεις, αφού η Ζούλτε άνοιξε στο 2,75 και προσφέρεται στο 2,60, με τις δύο ομάδες να χάνουν πολύ δύσκολα φέτος και το Χ (3,30) να ευνοείται και από την παράδοση στην έδρα της Ζούλτε (1-4-2).


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights