CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Σκοράρουν παντού Λας Πάλμας & Μπέτις


Μόνο δύο φορές δεν βρήκαν φέτος δίχτυα οι νησιώτες

Σκοράρουν παντού Λας Πάλμας & ΜπέτιςΣε εξαιρετική κατάσταση η Λας Πάλμας, που «τρέχει» αήττητο σερί 11 παιχνιδιών, αποτυγχάνοντας να σκοράρει φέτος μόνο σε 2/21 επίσημα παιχνίδια της. Δεδομένη η φετινή ποιότητα της Μπέτις, που επίσης σκοράρει εύκολα. 1,61 πληρώνει το goal-goal στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του κυπέλλου.

Σε συνεχή ανοδική πορεία η Λας Πάλμας, που από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας έχει φτάσει στο -1 από τη ζώνη των μπαράζ ανόδου. Στις 15 Οκτωβρίου γνώρισε την τελευταία της ήττα κι έκτοτε μετράει 7-4-0 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αποτυγχάνοντας να σκοράρει μόνο στην έδρα της Βαγιεκάνο στο διάστημα αυτό.


Εξάλλου φέτος δεν βρήκε δίχτυα μόνο στα 2/21 επίσημα παιχνίδια της. Την προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψε την Ουέσκα με 4-0 και υποδέχεται την Μπέτις στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του κυπέλλου με αυξημένη ψυχολογία. Η νησιώτικη ομάδα δεν έχει νέα προβλήματα απουσιών και ουσιαστικά παρατάσσεται πλήρης.

Στο ματς όπου ο Μέσι έσπασε το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ, φτάνοντας τα 86 γκολ μέσα στο 2012, η Μπέτις βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, δεν παράτησε όμως το ματς και μείωσε στο 39’ σε 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ. Άδικα, πάντως, αφού στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες και δοκάρια και το ματς μπορούσε να πάει οπουδήποτε.

Παρέμεινε, ωστόσο, στην 4η θέση σε μια πολύ καλή χρονιά που διανύει. Δεν απέτυχε να σκοράρει σε κανένα από τα εφτά τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης με 5/7 να είναι goal-goal. Φέτος εκτός έδρας μετράει 4-1-2 στο πρωτάθλημα και 4-1-3 συνολικά. Δύσκολα θα προλάβει ο εξτρέμ Χουάν Κάρλος, μακροχρόνια τα υπόλοιπα προβλήματα.

Key Stat: Η Λας Πάλμας απέτυχε να σκοράρει μόνο σε 2/21 επίσημα παιχνίδια της τη φετινή σεζόν.

Συμπέρασμα: Η Λας Πάλμας είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν έχει ήττα στα 11 τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του κυπέλλου βρίσκει απέναντί της την Μπέτις, που αν και έρχεται από ήττα με την Μπαρτσελόνα, είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και σκοράρει για εφτά σερί ματς (5/7 goal-goal). Δεδομένη η ποιότητα των φιλοξενούμενων, μόνο σε 2/21 επίσημα παιχνίδια τους απέτυχαν φέτος να βρουν δίχτυα οι νησιώτες. 1,61 αποδίδει το goal-goal.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights