CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Χ στο Μπορντό-Σεντ Ετιέν (3,20)


2-4-1 μετράει εκτός έδρας η Σεντ Ετιέν

Χ στο Μπορντό-Σεντ Ετιέν (3,20)Από δύο σερί ισοπαλίες έρχεται η Μπορντό που φέτος χάνει δύσκολα, αλλά είναι και η ομάδα με τα περισσότερα Χ στην κατηγορία. Η Σεντ Ετιέν θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη μισητή Λυών. Ούτως ή άλλως φέτος έχει μόνο μία ήττα εκτός. Στο 3,20 η ισοπαλία.

Δεν θα μπορούσε να περιμένει πολλά περισσότερα η Μπορντό αφού πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στη Ρεμς την Κυριακή και με το 0-0 θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένη. Μαζί με τη Νις είναι οι ομάδες με τα περισσότερα Χ στην κατηγορία (6-8-2 ο απολογισμός της), ενώ φέτος εντός έδρας παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (7-4-0 με 3-4-0 στο πρωτάθλημα).


Ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετράει και 8 no-goal στα 10 τελευταία, ενώ στην πλειοψηφία τους τα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν λίγα γκολ (11/16 under συνολικά και 5/7 εντός έδρας). Εξάλλου, οι Γιρονδίνοι έχουν ηττηθεί μόνο σε ένα από τα 25 τελευταία τους εντός έδρας ματς στη Λιγκ 1 (12-12-1). Τραυματίας είναι ο εξτρέμ Μορίς Μπελέ, δύσκολα θα προλάβει και ο μεσοεπιθετικός Ομπρανιάκ (4 γκολ, 3 ασίστ).

Για ακόμα μία χρονιά στο μεγάλο ντέρμπι αντιπαλότητας της Γαλλίας, η Σεντ Ετιέν δεν κατάφερε να επικρατήσει της μισητής Λυών, αν και το ματς κύλησε υπέρ της, αφού στο 56’ βρέθηκε με παίκτη παραπάνω, δέχτηκε όμως το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 65’ για το τελικό 0-1. Ήταν η πρώτη της ήττα μετά από 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (6-7-0), παραμένει όμως εντός της πρώτης τετράδας του πρωταθλήματος, διαθέτοντας και την καλύτερη άμυνα (24-11 τα γκολ).

Στο Μπορντό έχει κερδίσει μόνο τα 3/29 τελευταία της ταξίδια (3-7-19), φέτος όμως έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα μακριά από το κοινό της (2-4-1). Ο επιθετικός Ομπαμεγιάνγκ (8 γκολ) έχει σκοράρει και στα τρία τελευταία παιχνίδια που αντιμετώπισε την Μπορντό. Θα λείψουν από το ματς ο τιμωρημένος μέσος Αλόνσο και οι τραυματίες Μινιό (στόπερ), Νικολίτα (μέσος) και Μπραντάο (φορ, 3 γκολ).

Η Σεντ Ετιέν δεν έχει δεχτεί γκολ στο ημίχρονο στα εφτά τελευταία στο πρωτάθλημα. Τα πέντε ήταν 0-0 και στα άλλα δύο προηγούνταν με 1-0 και 2-0.

Key Stat: 4/7 εντός και εκτός έδρας παιχνίδια των δύο ομάδων, αντίστοιχα, έληξαν ισόπαλα.

Συμπέρασμα: Η Μπορντό χάνει και κερδίζει δύσκολα φέτος, γιαυτό άλλωστε είναι και η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (6-8-2). Η Σεντ Ετιέν θα προσπαθήσει να αποφύγει μία δεύτερη κολλητή ήττα μετά το 0-1 από τη μισητή Λυών, με όπλο την εξαιρετική της (και καλύτερη στην κατηγορία) άμυνα. Ούτως ή άλλως φέτος οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο μία ήττα εκτός έδρας (2-4-1). Καλή περίπτωση η ισοπαλία που πληρώνει 3,20.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights