CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Το προβάδισμα στη Ρεν (1,65)


Ντέρμπι της Βρετάνης θεωρείται ο αγώνας με τη Μπρεστ

Το προβάδισμα στη Ρεν (1,65)
Πολύ αδύναμη μακριά από το γήπεδο της η Μπρεστ (0-1-7) που θα αντιμετωπίσει μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Γαλλίας. Προβάδισμα για νίκη στο ντέρμπι της Βρετάνης έχει η Ρεν με τον άσο να παίζεται μέχρι και στο 1,65.

Χάρη στην πολύ μεστή εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου η Ρεν κατάφερε να ανατρέψει πλήρως το σκορ που μέχρι το ημίχρονο ήταν υπέρ της Τρουά (2-0). Στο τελευταίο 10λεπτο σκόραρε δις και πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-3 από ένα παιχνίδι που στα πρώτα 45 λεπτά έμοιαζε χαμένο. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη της κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο αφού λίγες μέρες πριν την απέκλεισε στο κύπελλο (2-1), περνώντας έτσι στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη Μονπελιέ.

Αν συνυπολογίσουμε τις υποχρεώσεις της στο κύπελλο η Ρεν μετράει έξι νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια της (6-0-1) ενώ και στο Σαμπιονά έχει επτά νίκες στα τελευταία εννέα ματς (7-0-2). Στο πιο πρόσφατο εντός έδρας για το πρωτάθλημα πάντως έπεσε θύμα
έκπληξης χάνοντας από την Εβιάν (0-1). Αλλεργική στις ισοπαλίες αποδεικνύεται με μόλις μία σε 15 αγώνες (8-1-6). Απών ο αμυντικός Μπόι και ο μέσος Μ'Βιλά. 

Την πρώτη της ήττα εντός έδρας υπέστη η Μπρεστ, με την ομάδα της Μαρσέιγ σαφώς ανώτερη και δίκαια νικήτρια του αγώνα (1-2). Ζητούμενο να βελτιώσει τις εκτός έδρας επιδόσεις της καθώςαποτελεί την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας όταν αποχωρίζεται το γήπεδο της με 7/8 ήττες (0-1-7), έχοντας παράλληλα τη δεύτερη χειρότερη άμυνα και επίθεση (3-15).

Μόνο μία φορά έχει κερδίσει το ντέρμπι της Βρετάνης απέναντι στη Ρεν στις εννέα τελευταίες συναντήσεις τους (1-4-4). Τιμωρημένος ο Τσέχος μέσος Λίκα, επιστρέφει ο επιθετικός και 1ος σκόρερ της Μπεν Μπασάτ (5 γκολ) που έλειψε από το τελευταίο ματς.

Key Stat: Τραγική εκτός έδρας η Μπρεστ με 0-1-7 και 3-15 τέρματα.

Συμπέρασμα: Πήρε ψυχολογία η Ρεν από την τελευταία της νίκη που διαμορφώθηκε με ανατροπή και στόχος της εδώ να εκμεταλλευτεί την εκτός έδρας ανυπαρξία που δείχνει η Μπρεστ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Αρκετά φορμαρισμένοι οι γηπεδούχοι, στα τελευταία τους επτά ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης επικράτησαν στα έξι (6-0-1). Το 1,65 είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί ο άσος.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights