CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Για το 7/7 η Μονπελιέ (1,65)


Έξι σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχει κόντρα στην Αζαξιό

Για το 7/7 η Μονπελιέ (1,65)
Η Μονπελιέ είναι ανεβασμένη στα τελευταία της παιχνίδια και παρά το ότι η Αζαξιό αποδίδει καλά εκτός έδρας, δεν παύει να είναι μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. 1,65 πληρώνει ο άσος, με τους γηπεδούχους να έχουν και εξαιρετική παράδοση στο συγκεκριμένο ζευγάρι.
Ευρώπη τέλος φέτος για την Μονπελιέ με το εντός έδρας 1-1 με τη Σάλκε μεσοβδόμαδα, όπου το σκορ διαμορφώθηκε μέσα σε τρία λεπτά (56’, 59’). Στο πρωτάθλημα είναι μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, επιστρέφοντας την προηγούμενη αγωνιστική στις ήττες μετά από πέντε ματς (2-3-0), με το 1-0 από τη Λυών.

Πέντε συνεχόμενα under μετράει πλέον, ενώ δεν έχει εκμεταλλευτεί σε μεγάλο βαθμό την έδρα της όπου έχει απολογισμό 2-3-2 με 5/7 under. Πάντως, κόντρα στην Αζαξιό μετράει 5-0-2 εντός έδρας τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει κερδίσει και τα έξι τελευταία επίσημα μεταξύ τους, σκοράροντας 17 γκολ. Εξάλλου, φέτος στο πρωτάθλημα απέτυχε να σκοράρει μόνο στα 2/15 παιχνίδια της.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ξανά ο τρίτος τερματοφύλακας αφού ο βασικός Ζουρντρέν και ο αναπληρωματικός Πιονιέ παραμένουν εκτός. Τιμωρημένος είναι ο μπακ Ζενσάμπ και τραυματίες ο μπακ Μποκαλί, ο μέσος Μαρβό και ο μεσοεπιθετικός Αΐτ-Φανά.
Χαμηλά στη βαθμολογία παραμένει και η Αζαξιό, που έχει μόνο μία νίκη στα οκτώ τελευταία (1-4-3), φέρνοντας την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας 0-0 με τη Σεντ Ετιέν. Περιέργως, τη φετινή σεζόν τα πηγαίνει καλά εκτός έδρας, όπου μετράει 2-3-3, σκοράροντας μάλιστα 12 γκολ, ενώ εντός έδρας μόλις 3!
Πάντως, παραμένει ακόμα η ομάδα με τα περισσότερα παιχνίδια χωρίς να σκοράρει (8/15) και καλείται να σπάσει και την αρνητική παράδοση που έχει κόντρα στην Μονπελιέ. Συνολικά έχει φέρει 11/15 under, αλλά όλα τα over της ήταν εκτός έδρας. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν.
Key Stat: 5-0-2 δείχνει η παράδοση στο συγκεκριμένο ζευγάρι με γηπεδούχο τη Μονπελιέ, η οποία έχει και έξι σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης κόντρα στην Αζαξιό.
Συμπέρασμα: Ανεβασμένη η Μονπελιέ στα τελευταία της παιχνίδια και με πολύ καλή παράδοση στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Η Αζαξιό αποδίδει καλά εκτός έδρας τη φετινή σεζόν, δεν παύει όμως να είναι μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Μέχρι στο 1,65 βρίσκουμε τον άσο, ο οποίος θα πάρει πιθανότατα μεγαλύτερες τιμές στο live.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights