CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Επιστρέφει στις νίκες η Αταλάντα (1,925)


Μετά από 3 συνεχόμενες ήττες οι ’’Νερατζούρι’’ έχουν ευκαιρία νίκης

Επιστρέφει στις νίκες η Αταλάντα (1,925)
Με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα η Αταλάντα υποδέχεται την Πάρμα στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Serie A. Προβάδισμα νίκης για του γηπεδούχους κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Πάρμα σε απόδοση 1,925 βρίσκουμε το ασιατικό άσσο -0,25 στο εξωτερικό.
Τρίτη συνεχόμενη ήττα – και αυτή με πολύ καλή εμφάνιση – για την Αταλάντα στο πρωτάθλημα καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από την Μπολόνια. Έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς, κατάφερε να ισοφαρίσει με την έναρξη της επανάληψης και ενώ είχε ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι δέχτηκε το τελικό 2-1.
Τιμωρημένος για την αναμέτρηση κόντρα στην Πάρμα είναι ο αμυντικός Στενάρντο ενώ παραμένει τραυματίας ο μέσος Μπιοντίνι. Με τον Ντένις στην κορυφή θα παρατάξει την ομάδα ο Κολαντούνο με τον να είναι δεύτερος στα σουτ εκτός εστίας στο πρωτάθλημα με 25 άστοχες προσπάθειες.

Η Αταλάντα προέρχεται από 4/5 GG και over στο πρωτάθλημα, ενώ εντός έδρας αγνοεί την ισοπαλία με 4 νίκες και 3 ήττες σε 7 αναμετρήσεις.
Καλή εμφάνιση αλλά ήττα για την Πάρμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Λάτσιο την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0 και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο.
Συνεχίζει να είναι απών για τον Ντοναντόνι ο μέσος Γκαλόπα. Ο Ιταλός προπονητής προβληματίζεται με τον Γαλλοαλγερινό Μπελφοντίλ αφού δεν έχει καταφέρει να του βρει το κατάλληλο ρόλο στην ομάδα και είναι πολύ πιθανό τον Γενάρη να αποτελέσει παρελθόν.
Η Πάρμα έχει μόλις 1 νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια ενώ έχει την δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα του πρωταθλήματος έχοντας δεχθεί ήδη 15 γκολ. 
Πιθανές ενδεκάδες:
Αταλάντα (4-4-1-1): 
Consigli – Bellini, Lucchini, Manfredini, Peluso – Schelotto, Carmona, Cigarini, Bonaventura – Moralez – Denis
Πάρμα (4-3-2): Mirante– Rosi, Zaccardo, Paletta, Gobbi – Marchionni, Valdes, Parolo – Biabiany, Amauri, Sansone
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Καλβαρέζε που σε 6 εμφανίσεις την φετινή χρονιά έχει ρεκόρ 4-2-0 και έχει δείξει συνολικά 33 κίτρινες κάρτες και 2 κόκκινη. Στο 5,5 το line στις ασιατικές κάρτες με την Αταλάντα εντός να "βλέπει" 2 κίτρινες κατά μέσο όρο και τη Πάρμα εκτός 3,5.
Στο παιχνίδι των κόρνερ η Αταλάντα σε κάθε εντός κερδίζει 6,1 κατά μέσο όρο και παραχωρεί 5,5 με 11,6 κόρνερ συνολικά σε κάθε παιχνίδι της, ενώ η Πάρμα έχει μέσους όρους εκτός αντίστοιχα 6,7 - 4,1 και 11,8 συνολικά.
Key Stat: Η Αταλάντα είναι αήττητη στα 7 τελευταία εντός κόντρα στην Πάρμα μετρώντας 4 νίκες και 3 ισοπαλίες.
Συμπέρασμα: Οι εμφανίσεις της Αταλάντα παρά τις συνεχόμενες ήττες είναι πολύ καλές και κόντρα στην Πάρμα που χάνεται εκτός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα νίκης. Σε απόδοση 1,925 προφέρει η αγορά τον ασιατικό άσσο -0,25 της Αταλάντα και αποτελεί επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights