CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Κερδίζει με under 3,5 η Παρί (2,10)


Με λιγότερα από τέσσερα γκολ πραγματοποιήθηκαν και οι 4 εκτός έδρας ήττες της Εβιάν

Κερδίζει με under 3,5 η Παρί (2,10)
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για την Παρί που δεν θέλει να χάσει την επαφή της με την 1η θέση. Καλύτερα παίζει εκτός έδρας η Εβιάν όπου αναμένεται να αγωνιστεί με αμυντική φιλοσοφία. Καλή περίπτωση το 2,10 στο συνδυασμό 1 & under 3,5.

Ντεφορμέ στο πρωτάθλημα η Παρί με μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία της ματς (1-1-3), με τις φημολογίες περί αποχώρησης του Κάρλος Αντσελότι να αυξάνονται. Τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα είναι η αιτία που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την πρωτοπόρο Λυών. Την Τρίτη πάντως προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ σαν 1η από τον όμιλο της χάρη στη νίκη της με 2-1 επί της Πόρτο.

Βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα στα τελευταία 12 παιχνίδια του πρωταθλήματος και συνολικά σε 13/15. Επιπλέον μόνο δύο από τις επτά νίκες της ήρθαν πολύ εύκολα κόντρα στην Μπαστιά (0-4) και τη Τρουά (4-0) ενώ οι υπόλοιπες ήταν οριακές. Συμμετοχή σε ποσοστό 62,5% των γκολ της ομάδας έχει ο 1ος σκόρερ της κατηγορίας Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς με τα 12 γκολ και τις 3 ασιστ του. Τιμωρημένοι οι μέσοι Βεράτι και Ματουιντί, παραμένουν εκτός οι Τιάγκο Μότα και Γκαμέιρο.


Μετά τη σπουδαία νίκη στην έδρα της Ρεν η Εβιάν δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι, μένοντας στο 1-1 με τη Νανσί. Παραμένει αήττητη πάντως στα τελευταία τέσσερα (2-2-0) ενώ εκτός έδρας παρουσιάζεται πιο επικίνδυνη, έχοντας δύο σερί νίκες και συνολικό απολογισμό 3-0-4. Ωστόσο βρίσκεται στην 17η θέση με αέρα οκτώ βαθμών από τις δύο τελευταίες ομάδες και μόλις έναν από την 18η Σοσό.

Τα στατιστικά της λένε ότι πραγματοποιεί μόλις 3,73 μ.ο. σουτ εντός εστίας ενώ επιχειρεί τα περισσότερα σουτ (8,27 μ.ο.) που δεν βρίσκουν στόχο. Όλες οι εκτός έδρας ήττες της ήταν με χαμηλό σκορ (1-0/2-0/2-1) με τις 3/4 να μην καταφέρνει καν να σκοράρει.

Key Stat: 5/7 νίκες της Παρί συνολικά στο πρωτάθλημα και 3/4 εντός έδρας ήρθαν με under 3,5.

Συμπέρασμα: Στο Τσάμπιονς Λιγκ εκπλήρωσε το στόχο της η Παρί που προκρίθηκε σαν 1η από τον όμιλο και πλέον στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα που έχει μείνει πίσω στη μάχη του τίτλου. Αντίπαλος της η Εβιάν που δεν παραδίδεται εύκολα και εκτός έδρας παίζει καλύτερα. Επιλογή η νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με under 3,5 στο 2,10 που επιβεβαιώνεται και από τα στατιστικά των δύο ομάδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights