CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

BET: Με τη φόρμα της Νις (1,91)


Έχει και πολύ καλή παράδοση κόντρα στην Τρουά

BET: Με τη φόρμα της Νις (1,91)
Πέντε ματς αήττητη μετράει η Νις, που την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε και την Παρί και έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και στα 13 τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Χωρίς ψυχολογία η ουραγός Τρουά που έχει ρεκόρ 2-7-11 κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας στη Λιγκ 1. 1,91 πληρώνει το ασιατικό level ball της Νις.
Δύο σερί ήττες από τη Ρεν γνώρισε η Τρουά την προηγούμενη εβδομάδα. Πρώτα με 2-1 στο Λιγκ Καπ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στο 87’ και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα με 2-3, αν και προηγούνταν με 2-0 μέχρι το 48’, ενώ τα δύο τελευταία γκολ τα δέχτηκε στο 81’ και 89’! Πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Νανσί, μετρώντας 1-5-9 και με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (16-32 τα γκολ).
Μοναδική της νίκη στο πρωτάθλημα το 1-0 επί της Μαρσέιγ τον Οκτώβριο, έχοντας 1-4-3 εντός έδρας απολογισμό με 5/8 under. Απέναντί της βρίσκει τώρα τη Νις, η οποία είναι… «κακός δαίμονας», αφού την έχει κερδίσει μόνο δύο φορές σε 22 παιχνίδια στη Λιγκ 1  22 (2-7-11). Επιπλέον, φέτος έχει δεχτεί γκολ στα 17/18 επίσημα παιχνίδια της.
Τιμωρημένος είναι ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Ζαν και τραυματίες ο έμπειρος στόπερ Μπρεσέ, ο μπακ Φοσιριέ (1 γκολ) και ο επιθετικός Γκραξ (1 γκολ), όλοι τους λείπουν μακροχρόνια.

Συνεχίζει να ανεβαίνει η Νις, που την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να πάρει άλλη μία σπουδαία νίκη επικρατώντας με 2-1 και της Παρί, σε ματς που ήταν 0-0 μέχρι το 77’! Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ενώ μόνο η Μπορντό και η Λυών έχουν ηττηθεί λιγότερες φορές στο πρωτάθλημα (5-7-3).
Η ομάδα της Νίκαιας έχει απομακρυνθεί στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού μετρώντας 1-4-2 εκτός έδρας, ενώ παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία (4-1-0). Στα αξιοσημείωτα ότι έχει φέρει 14 goal-goal στα 16 τελευταία της επίσημα παιχνίδια, ενώ έχει σκοράρει και στα 13 πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα (καμία άλλη ομάδα δεν έχει περισσότερα). Σημαντικά προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν.
Key Stat: Χωρίς ήττα στα πέντε τελευταία της παιχνίδια είναι η Νις (4-1-0), που έχει σκοράρει και στα 13 τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα.
Συμπέρασμα: Η Νις σκοράρει ακατάπαυστα και δεν χάνει στα πέντε τελευταία στο πρωτάθλημα (4-1-0), επικρατώντας και της Παρί την προηγούμενη αγωνιστική. Η ουραγός και χωρίς ψυχολογία Τρουά έχει κερδίσει μόνο μία φορά φέτος, ενώ έχει και πολύ κακή παράδοση κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας στη Λιγκ 1. Στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους, 1,91 πληρώνει το ασιατικό level ball της Νις.
Paltoglou (Bet Bloggers)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights