CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Συνήθεια τα under εκτός για Βαλένθια


Τη 2η καλύτερη εντός έδρας άμυνα η Οσασούνα, τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση η Βαλένθια

Συνήθεια τα under εκτός για Βαλένθια
Με άμυνα από γρανίτη η Οσασούνα στα τελευταία ματς κατάφερε να πάρει πολύτιμους βαθμούς που την έβγαλαν εκτός της ζώνης υποβιβασμού. Δεν σκοράρει με τίποτα εκτός έδρας η Βαλένθια με τον Βαλβέρδε να κάνει το ντεμπούτο του. Χαμηλό αλλά πιθανό το under στο 1,70, παίζεται και το NG στο 2,00.

Με τη νίκη επί της Βαγιεκάνο (1-0) ηΟσασούνα συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητη (2-2-0) και βγήκε για πρώτη φορά φέτος από την επικίνδυνη ζώνη. Σε αυτά τα παιχνίδια κράτησε το μηδέν παθητικό στην άμυνα ενώ αν λάβουμε υπόψη και το παιχνίδι κυπέλλου με τη Χιχόν (2-0) που μεσολάβησε μετράει 450 λεπτά που η εστία της είναι απαραβίαστη.

Διαθέτει την 2η καλύτερη εντός έδρας άμυνα με 4 γκολ παθητικό με τα 3 από αυτά να τα έχει δεχτεί από Ρεάλ (0-1) και Μπαρτσελόνα (1-2). Τα πέντε τελευταία στην Παμπλόνα ήρθαν όλα under και NG με τις συνολικές της επιδόσεις να λένε 9/14 under και 10/14 NG. Δυσμενής η παράδοση κόντρα στις νυχτερίδες με μόλις δύο νίκες στα 12 τελευταία μεταξύ τους ματς (2-4-6). Τραυματίας ο Σίσι, επιστρέφουν οι Ανάν και Πουνιάλ, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του βασικού επιθετικού Κίκε Σόλα που δίνεται αμφίβολος.


Η βαριά εντός έδρας ήττα από τη Σοσιεδάδ (2-5) την προηγούμενη αγωνιστική αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του Πελεγκρίνο στον πάγκο της Βαλένθια με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τον διαδέχεται. Μεσοβδόμαδα έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με το 0-1 στη Λιλ και προκρίθηκε σαν 2η πίσω από τη Μπάγερν.

Οι εκτός έδρας επιδόσεις της (0-2-5) ταιριάζουν σε ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία ενώ μεγάλη αδυναμία επίσης δείχνει στο σκοράρισμα με μόλις ένα γκολ στα έξι τελευταία ματς μακριά από το Μεστάγια. Λογικό και επόμενο να έχει συντριπτικά ποσοστά στα under (6/7) με 5/7 φορές να επιβεβαιώνει και το NG. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Ζόνας.

Πιθανές ενδεκάδες:
Οσασούνα (4-2-3-1): Fernandez - Nano, Flaño, Arribas, Damia - Loe, Puñal - Lamah, Armenteros, Cejudo - Kike Sola (Llorente)
Βαλένθια (4-2-3-1): Guaita - Barragan, Rami, R. Costa, Cissokho - Gago, Tino Costa - Feghouli, Banega, Guardado - Soldado

Key Stat: 5 συνεχόμενα under και NG φέρνει η Οσασούνα στην Παμπλόνα με τη Βαλένθια εκτός έδρας να έχει 6/7 under, σκοράροντας μόλις δύο γκολ σε επτά ματς.

Συμπέρασμα: Από τη στιγμή που έσφιξε την άμυνα της (δεν δέχεται γκολ στα 5 τελευταία) ήρθαν και τα θετικά αποτελέσματα για την Οσασούνα που παραμένει αήττητη στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες πρωταθλήματος. Ντεμπούτο για τον Βαλβέρδε στη Βαλένθια που θέλει να ξεκινήσει με το δεξί και να βελτιώσει άμεσα την εκτός έδρας εικόνα των νυχτερίδων. Εκτός από τα στατιστικά, ευνοϊκή είναι και η παράδοση στα λίγα γκολ με 8/10 τελευταία ματς στην Παμπλόνα να τελειώνουν under. Στο 1,70 παίζεται η συγκεκριμένη επιλογή ενώ ενδιαφέρον φαίνεται και το NG στο 2,00.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights