CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Μένουν στο Χ Σοσό και Λιλ (3,30)


2-2-1 μετράει στα πέντε τελευταία η Σοσό, πολύ δύσκολα σκοράρει η Λιλ

Μένουν στο Χ Σοσό και Λιλ (3,30)
Σε σχετικά καλή κατάσταση η Σοσό, που όμως παραμένει ακόμα χαμηλά στη βαθμολογία. Η Λιλ δεν έχει καθόλου καλή παράδοση σε αυτήν την έδρα και σκοράρει πολύ δύσκολα, αποτυγχάνοντας να βρει δίχτυα στα τελευταία 315 λεπτά στο πρωτάθλημα. Στο 3,30 βρίσκουμε την ισοπαλία.
Θετικό αποτέλεσμα για τη Σοσό το 2-2 που πήρε στην έδρα της Μπορντό, μπαίνοντας μπροστά στο σκορ στο 33’ και ισοφαρίζοντας στο τελικό σκορ στο 87’. Στα πέντε τελευταία έχει μόνο μία ήττα (2-2-1), παρόλα αυτά παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού.
Υποδεχόμενη τη Λιλ τα εννιά τελευταία χρόνια κυριαρχεί η ισοπαλία της (2-5-2 με 7/9 under), φέτος όμως εντός έδρας μετράει 2-1-4, αποτυγχάνοντας να κρατήσει σε όλα ανέπαφη την εστία της. Υπάρχουν πολλά προβλήματα απουσιών, αφού είναι εκτός οι τραυματίες Καντέ (στόπερ), Πεϊμπέρν (στόπερ), Τραορέ (μέσος) και Καμαρά (επιθετικός) και λείπουν μακροχρόνια οι μέσοι Λοπί και Ντουμπαΐ (2 γκολ) και ο τερματοφύλακας Κρος.

Η Λιλ αποχαιρέτησε φέτος την Ευρώπη την Τετάρτη, γνωρίζοντας άλλη μία ήττα με 0-1 από τη Βαλένθια και επικεντρώνεται πλέον μόνο στο πρωτάθλημα. Έρχεται από το εντός έδρας 0-0 με την Μπαστιά, δεχόμενη αποδοκιμασίες από το κοινό της, ενώ έχει αποτύχει να σκοράρει στα τελευταία 315 λεπτά στο πρωτάθλημα.
Στην έδρα της Σοσό έχει βγάλει μόνο δύο διπλά σε 35 παιχνίδια στη Λιγκ 1 (2-11-22), ενώ φέτος εκτός έδρας έχει απολογισμό 2-3-3 με 6/8 under. Συνολικά έχει φέρει 11/15 under. Τραυματίας είναι ο φορ Ντε Μέλο και τιμωρημένος ο στόπερ Σετζού (2 γκολ), ενώ αποδεσμεύτηκε από την ομάδα ο βασικός τερματοφύλακας Λαντρό.
Key Stat: Μόνο δύο διπλά έχει βγάλει η Λιλ σε 35 παιχνίδια της στην έδρα της Σοσό (2-11-22), 2-5-2 μετράει τα εννιά τελευταία χρόνια.
Συμπέρασμα: Η Λιλ είναι απελευθερωμένη από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αλλά σκοράρει πολύ δύσκολα και στο «Μπονάλ» δεν έχει καθόλου καλή παράδοση, με την ισοπαλία να κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια. Η Σοσό είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, παραμένει όμως ακόμα εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Πιο πιθανή η μοιρασιά στο ματς, με την ισοπαλία να πληρώνει μέχρι και 3,30.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights