CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ζορίζεται στο Θορίγια η Ρεάλ


Φορμαρισμένη η Βαγιαδολίδ

Ζορίζεται στο Θορίγια η Ρεάλ
Σε μία δύσκολη έδρα ταξιδεύει η Ρεάλ μία εβδομάδα μετά το ντέρμπι με την Ατλέτικο, με την Βαγιαδολίδ να σκοράρει κατά ριπάς φέτος και να βλέπει ήδη Ευρώπη. Καλύτερο το 3,75 της νίκης των φιλοξενούμενων στο γκολ από το διπλό του 1,30.

Δύο σερί νίκες για δεύτερη φορά φέτος έκανε η Βαγιαδολίδ και περιμένει με… άγριες διαθέσεις τη Ρεάλ, η οποία μπορεί να έπαιξε με εναλλακτική ενδεκάδα κόντρα στον Άγιαξ, όμως παραμένει αναξιόπιστη φέτος όσον αφορά τα εκτός έδρας ματς της.

Η γηπεδούχος έκανε το μεγάλο μπαμ την περασμένη εβδομάδα κερδίζοντας με 2-1 τη Σεβίλλη και πλησίασε ακόμα περισσότερο τις θέσεις της Ευρώπης. Στόχος φυσικά φέτος είναι η παραμονή, όμως αυτή φαίνεται να έρχεται άνετα, με τη Βαγιαδολίδ να φαίνεται ανίκητη μέσα στο Χοσέ Θορίγια, στο οποίο έχει μόλις μία ήττα. Μάλιστα στα τελευταία έξι έχει χάσει μόνο από τη Βαλένθια εκτός. Εκτός αποστολής ο τραυματίας χαφ Ρουέδα, είναι και το μοναδικό πρόβλημα στο ιατρικό δελτίο.


Στο 3-3-1 με τέρματα 13-6 ο εντός έδρας απολογισμός της Βαγιαδολίδ, η οποία σ’ αυτά τα ματς έχει 5/7 under και 4/7 Goal/Goal. Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει και στα έξι τελευταία παιχνίδια τους, ενώ είναι αήττητοι στα τελευταία πέντε ματς που έδωσαν στο Θορίγια.

Με εναλλακτική ενδεκάδα παρατάχθηκε η Ρεάλ στο μεσοβδόμαδο αδιάφορο ματς με τον Άγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως αυτό δεν απέτρεψε τους παίκτες του Μουρίνιο να κάνουν περίπατο και τελικά να κερδίσουν με 4-1. Ο Πορτογάλος είδε με ευχαρίστηση την ομάδα του την περασμένη εβδομάδα να κερδίζει άνετα στο ντέρμπι μίσους την Ατλέτικο και να μειώνει τη μεταξύ τους διαφορά στους έξι βαθμούς, όμως η διαφορά από την κορυφή και την ασταμάτητη Μπαρτσελόνα παραμένει στους 11. Δύσκολα παίζει ο Κοεντράο που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει, σε στάδιο επιστροφής οι Ιγουαϊν και Εσιέν, σταθερά όμως εκτός είναι οι Μαρσέλο και Αλμπιόλ.

Εκτός έδρας η Ρεάλ έχει μόλις τρεις νίκες σε επτά ματς (3-1-3) με τέρματα 12-7. Μία από τις τρεις νίκες της ήρθε στο γκολ, γενικά οι φιλοξενούμενοι έχουν κρατήσει το αήττητο σε 34 από τα 37 τελευταία ματς τους στην Πριμέρα, κερδίζουν από το ημίχρονο σε έξι από τα τελευταία επτά, ενώ έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε εννέα από τα τελευταία δέκα.

Πιθανές ενδεκάδες
Βαγιαδολίδ (4-2-3-1): Hernandez – Rukavina, Sereno, Valiente, Balenziaga – Rubio, Perez – Ebert, Gonzalez, Ramos - Manucho.
Ρεάλ (4-2-3-1):  Casillas – Ramos, Varane, Pepe, Arbeloa – Khedira, Alonso – Maria, Ozil, Ronaldo - Benzema.

Key Stat: Μόλις μία ήττα έχει εντός η Βαγιαδολίδ, η οποία την τελευταία δεκαετία έχει χάσει μόλις δύο φορές σε πέντε ματς από την Ρεάλ, έχζοντας σκοράρει και στα πέντε αυτά παιχνίδια.

Συμπέρασμα: Δεν αστειεύεται η Βαγιαδολίδ και αν υποτιμήσει το ματς η φιλοξενούμενη, τότε θα δυσκολευτεί αρκετά. Υπάρχει νόημα στη νίκη της Ρεάλ στο γκολ σε απόδοση 3,50+, καθώς και στο να δούμε εκατέρωθεν τέρματα με απόδοση 1,80 στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights