CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού του Σαββάτου.


125. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ-ΜΠΟΧΟΥΜ
4 σερί over μετράει η Μπόχουμ, από δύο συνεχόμενα 0-0 προέρχεται η Δυναμό. Η ανάγκη όμως για βαθμούς των γηπεδούχων τους υποχρεώνουν να ανοιχτούν και η άμυνά τους δεν φημίζεται για την σταθερότητά της. Το over και το GG θα μας απασχολήσουν στο live.
126. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΧΕΡΤΑ
Σε τρομερή κατάσταση η Χέρτα μετά την ήττα την 2η αγωνιστική διατηρεί το αήττητο για 15 ματς. Ξέρει να αμύνεται όμως η Πάντερμπορν, χαμηλό το διπλό που έπεσε στο 1,90. Αναμονή για καλύτερη απόδοση στο live.
127. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ
Η Κασίμπασα στην έδρας της είναι δυνατή και βρίσκει απέναντι της μία Γκεντσερμπιρλιγκί που προέρχεται από συνεχόμενα κακά αποτελέσματα και έχει σημαντικότατες απουσίες στην μεσαία γραμμή. Ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της Κασίμπασα με τον Αβερλάτζε στον πάγκο της εντός στο 1,73 βρίσκουμε τον ασιατικό άσσο ΑΗ 0:0 που προσφέρει επιστροφή του πονταρίσματος σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


128. ΑΠΟΕΛ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Το μέγαλο ντέρμπι του Κυπριακού πρωταθλήματος με την Ανόρθωση να έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά της παιχνίδια και το ΑΠΟΕΛ να έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 και το αμφίσκορο αποτελεί μία καλή επιλογή.
129. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ-ΣΕΛΤΙΚ
Ακόμη πανηγυρίζουν στην Σέλτικ για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίπαλος στη Σκωτία δεν υπάρχει και όσο θα παραμένει ζωντανή σε Ευρωπαϊκά ματς δεν υπάρχει κανένας λόγος να ποντάρουμε υπέρ της Σέλτικ. Μόνο για κόντρα στο ματς ή για το προφανές GG.
130. ΝΤΕΡΜΠΙ-ΛΙΝΤΣ
Η Ντέρμπι έχει την παράδοση υπέρ της αφού έχει αναδειχτεί νικήτρια στα 7 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων αλλά δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Θα πάμε με το αμφίσκορο αφού οι 2 ομάδες μετράνε 8/10 GG εντός και εκτός αντίστοιχα. Στο 1,57 στο εξωτερικό.
131. ΒΕΡΟΝΑ-ΑΣΚΟΛΙ
Η Βερόνα δεν αποδίδει καλά στα τελευταία παιχνίδια αλλά εντός έδρας είναι δυνατή και κόντρα στην Άσκολι έχει προβάδισμα νίκης. Αξία στην νίκη των γηπεδούχων με 0 παθητικό τρόπος που ήρθαν και οι 6 εντός έδρας νίκες της Βερόνα σε απόδοση 2,25 στο εξωτερικό.
132. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ-ΛΙΒΟΡΝΟ
Το Λιβόρνο προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες και ταξιδεύει στην Βιτσέντζα να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα που έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες με μόνο ανασταλτικό παράγοντα τον άσχημο καιρό. Το 1,71 στο ασιατικό διπλό ΑΗ 0:0 αποτελεί επιλογή.
133. ΓΚΡΟΣΕΤΟ-ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ
Η νίκη είναι επιτακτική για την Γκροσέτο που είναι κολλημένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έχει δύσκολο πρόγραμμα να ακολουθεί. Η Βερτσέλι προσπαθεί αλλά είναι πολύ αδύναμη και εκτός έδρας έχει 6/8 ήττες. Πηγαίνουμε με την εμπειρία των γηπεδούχων και επιλέγουμε τον άσσο που βρίσκουμε σε απόδοση 2,15.
134. ΚΡΟΤΟΝΕ-ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ
Η Κροτόνε τον τελευταίο μήνα κάνει καλές εμφανίσεις και εκμεταλλεύεται στην δυνατή της έδρα. Κόντρα στην Λαντσιάνο που αγνοεί την νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές έχει όλα τα φόντα να επιστρέψει στις νίκες και ο άσσος σε απόδοση 1,85 αποτελεί επιλογή, ενώ αξίζει το ρίσκο στο 1&over που βρίσκουμε σε απόδοση 3,00 στο εξωτερικό 
135. ΜΠΡΕΣΙΑ-ΡΕΤΖΙΝΑ
Η σημαντικότητα απουσία του Καράτσιολο από την κορυφή την επίθεσης της Μπρέσια μας αποτρέπει να ποντάρουμε στον κατά τα άλλα πολύ πιθανό άσσο που βρίσκουμε σε απόδοση 1,952. Το under έχει προβάδισμα πάντως με τις 2 ομάδες να μετράνε 7/8 και 6/8 αντίστοιχα εντός και εκτός έδρας.
136. ΝΟΒΑΡΑ-ΠΑΝΤΟΒΑ
Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση οι 2 αντίπαλοι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε με το παιχνίδι.
137. ΣΠΕΤΣΙΑ-ΜΠΑΡΙ
Από 5 συνεχόμενα GG προέρχεται η Σπέτσια ενώ η Μπάρι στα τελευταία 3 της παιχνίδι έχει βρει δίχτυα 8 φορές συνολικά. Το αμφίσκορο σε απόδοση 1,83 αποτελεί επιλογή.
138. ΤΕΡΝΑΝΑ-ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ
Η Τερνάνα αγνοεί την νίκη στα τελευταία 9 παιχνίδια και η Στάμπια δείχνει να βολεύεται όταν παίζει εκτός έδρας όντας περισσότερο αποτελεσματική. Οι πολλές απουσίες της μας αποτρέπουν να πάμε με το καθαρό διπλό το ασιατικό ΑΗ 0:0 σε απόδοση 2,00 έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης.
139. ΤΣΕΖΕΝΑ-ΕΜΠΟΛΙ
Από 6/6 GG προέρχεται στο πρωτάθλημα η Τσεζένα που εσχάτως δείχνει και επιθετικές αρετές ενώ η Έμπολι προέρχεται από 10 συνεχόμενα over και σκοράρει σαν πολυβόλο. Μοναδικοί αποτρεπτικοί παράγοντες για να ποντάρουμε στο αμφίσκορο η χαμηλή απόδοση και πιθανή κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου την ώρα του αγώνα.
140. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ-ΚΑΡΑΜΠΟΥΚ
Οι δύο ομάδες παίζουν όμορφα και επιθετικό ποδόσφαιρο και το αμφίσκορο θα είχε ξεκάθαρο προβάδισμα σε περίπτωση που δεν υπήρχαν τόσες απουσίες και στις 2 πλευρές στον επιθετικό τομέα. Τώρα καλύτερα να πάμε πάσο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

141 ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ     - ΜΠΑΓΕΡΝ

Με την εικόνα της φετινής Μπάγερν δεν μας εκπλήσσουν τα 1,25-1,30 του διπλού, άλλωστε η αγορά από νωρίς τάσσεται με το -1,5 ασιατικό των Βαυαρών. Αξία μοιάζει να έχει το ρίσκο στη νίκη των βαυαρών με ακριβώς δύο γκολ διαφορά (4,00), σημείο που βγαίνει από την στατιστική αλλά και την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων Διαβάστε Περισσότερα Εδώ 

142 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δεν βγάζει καλό πρόσωπο φέτος στο πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ, τελευταία δέχεται συχνά γκολ και η επικίνδυνη εκτός Βόλφσμπουργκ έχει την επιθετική ποιότητα να βρει δίχτυα. Πολύ μικρές οι αποδόσεις άσου και over, θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο στο 1,83.  Διαβάστε Περισσότερα Εδώ 

143 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ.

Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, με τη Νυρεμβέργη ιδιαίτερα βελτιωμένη εντός έδρας. Η ομάδα του Ντίτερ Χέκινγκ είναι υποψιασμένη από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα της Φορτούνα, η οποία δύσκολα θα συνεχίσει το αήττητο σερί της και σε αυτήν την έδρα Διαβάστε Περισσότερα Εδώ 


144. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΣΑΛΚΕ
Διαμετρικά αντίθετη η φόρμα των δύο ομάδων, η Στουτγάρδη τελευταία βρίσκει ρυθμό την ώρα που η Σάλκε δείχνει να μένει από βενζίνη και να περιμένει πως και πως τη χειμερινή διακοπή. Σε τιμές αουτσάιντερ οι γηπεδούχοι, με την παράδοση συντριπτικά υπέρ τους, δεν θα μπορούσαμε να μην τιμήσουμε το +0,25 τους στο 1,81. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
145 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Η Φράιμπουργκ έχει δείξει εξαιρετική εικόνα σε πολλά παιχνίδια της και έχει την ευκαιρία να πάρει ακόμα τρεις βαθμούς και να ξεφύγει κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις. Η Γκρόιτερ Φιρτ ζορίζεται ιδιαίτερα στο γκολ και δείχνει αδύναμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Στηρίζουμε ξανά τους γηπεδούχους, 1,90 πληρώνει ο -0,75 ασιατικός άσος. Διαβάστε Περισσότερα Εδώ 


146. ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
Η Γουέστ Μπρομ μπορεί να πήρε το μάθημά της στα ματς απέναντι σε Σουόνσι και Στόουκ και πλέον δεν θα αγωνιστεί υπεροπτικά απέναντι στην Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και ακόμη και αν κερδίσουν δεν θα το κάνουν εύκολα. Προκαλεί το +1,25 των φιλοξενούμενων, πιο ασφαλής επιλογή το GG στο 1,80. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
147. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΤΟΟΥΚ
Ομάδες που δίνουν μεγάλη βάση πρώτα στην άμυνα και μετά σε όλα τα άλλα. Και οι δύο είναι φορμαρισμένες και αήττητες, είναι πιθανό να αλληλοεξουδετερωθούν, όπως έχει γίνει σε τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους. Στο 1,90 το ασιατικό under 2,25 στο εξωτερικό, στο 3,30 η ισοπαλία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
148. ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΚΠΡ
Μεγάλο βαθμολογικό ντέρμπι ανάμεσα σε μία ομάδα (ΚΠΡ) που δεν μπορεί να κερδίσει και μια ομάδα (Γουίγκαν) που μοιάζει να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Πολλές και σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους που κατεβάζουν άμυνα ανάγκης, ικανοί τουλάχιστον για τον βαθμό οι φιλοξενούμενοι που σίγουρα θα βελτιωθούν με τον Ρέντναπ. Στο 1,86 προσφέρεται το +0,25 της ΚΠΡ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
149. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ
Οι μπλε ξέσπασαν απέναντι στη Νόρντζελαντ, όμως η Σάντερλαντ καίγεται για βαθμούς και αναμένεται να παίξει με πάθος διεκδικώντας το καλύτερο από αυτό το ματς. Ο Ο' Νιλ δέχεται μεγάλες πιέσεις και δεν πρόκειται να παίξει εντελώς αμυντικά, αν το σκορ ανοίξει νωρίς μπορεί να δούμε ένα πολύ ανοικτό ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Υπερβολικό το GG στο 2,00. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
150 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Η ανάγκη για βαθμούς μπορεί να επιφέρει λίγο μεγαλύτερη προσοχή στο ξεκίνημα του ματς, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει αποδείξει φέτος ότι μπορεί να αμυνθεί σωστά και να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα οπότε το πιθανότερο είναι μόλις ανοίξει το σκορ να δούμε ακόμη ένα ματς με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες και αρκετά τέρματα. Αρκετές πιέσεις δέχεται ο άσσος με το ασιατικό χάντικαπ από -0,25 να προσφέρεται στο -0,5, αναμενόμενα χαμηλά Διαβάστε Περισσότερα Εδώ 


151. ΣΟΥΟΝΣΙ-ΝΟΡΙΤΣ
Εξωπραγματικό εντελώς το σερί των εννέα αγώνων χωρίς ήττα για τη Νόριτς, κάποτε θα τελειώσει και ίσως έρθει η ώρα για να γίνει αυτό στο Λίμπερτι. Η Σουόνσι ήταν εκπληκτική κόντρα στην Άρσεναλ και αν επαναλάβει την ίδια εμφάνιση, ο άσος του 1,80 ίσως πληρώσει εύκολα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
152. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΧΑΛ
Αναμέτρηση μεταξύ δύο καλών ομάδων με την Γουότφορντ να προέρχεται από 2 συνεχόμενες 4άρες και εντυπωσιακές νίκες και την Χάλ να αγνοεί την ήττα στα 7 τελευταία κόντρα στην Γουότφορντ. Η παράδοση λέει ισοπαλία αλλά καλύτερα να μην μπλέξουμε. 
153. ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Εντελώς διαφορετική η φιλοσοφία των δύο ομάδων με την Ίπσουιτς να μετράει 5/6 over και GG και την Μίλγουολ 4/6 νίκες και 5/6 No – Goal στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Επειδή η άμυνα παραδοσιακά δίνει τις νίκες προβάδισμα στο ασιατικό διπλό ΑΗ 0:0.  
154 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Κρίσταλ Πάλλας φιλοξενεί στο «Σέλχαστ Παρκ» την Μπλάκπουλ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη αφού φέτος είναι μία από τις πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας και συνάμα το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Ίαν Χόλογουεϊ μετρά έξι νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της στο πρωτάθλημα ενώ εντός έδρας είναι πανίσχυρη με 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η Μπλάκπουλ από την άλλη πλευρά έχει μόλις 2 νίκες στα τελευταία 10 ματς και εκτός έδρας χάνει αρκετά από την δυναμικότητά της. Όπως και να χει η Κρίσταλ Πάλλας είναι αηνώτερη και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τους βαθμούς της νίκης. 1


155. ΛΕΣΤΕΡ-ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Η Λέστερ λογικά θα κερδίσει την πολύ αδύναμη εκτός έδρας Μπράνσλεϊ ενώ η παράδοση λέει ότι μπορεί να γίνει και με 0 παθητικό αφού η Μπράνσλεϊ έχει αποτύχει στα 8/12 τελευταία κόντρα στην Λέστερ. 
156. ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΜΠΕΡΝΛΙ
Η Νότινχαμ δυσκολεύεται πολύ εντός έδρας ενώ ξαφνικά μαζεύτηκαν πολλές και σημαντικές απουσίες. Δεν είναι τόσο αουτσάιντερ όσο λένε οι αποδόσεις η Μπέρνλι σε απόδοση 1,80 το Χ2 δείχνει καλή επιλογή.
157. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έρχεται η Πίτερμπορο και παραμένει κολλημένη στην τελευταία θέση. Η Μίλντεσμπρο είναι σοβαρή και έχει προβάδισμα νίκης αλλά οι αποδόσεις που προσφέρεται είναι πολύ χαμηλές. Καλύτερα αναμονή για live η καταφύγιο στην αγαπημένη συνήθεια της Πίτερ το GG. 
158. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Αν και ακόμα νωρίς το παιχνίδι είναι εξάποντο παραμονής και κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Το under πάντως που εμφανίστηκε στα 3 τελευταία παιχνίδια των ομάδων στο Χίλσμπορο δύσκολα θα σπάσει. 
159. ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Η Τσάρλτον στηρίζεται στην άμυνα για να πετύχει κάτι καλό αλλά και η Μπράιτον δυσκολεύεται εκτός έδρας να πάρει αποτελέσματα. Καθαρό ΝΟ ΒΕΤ.
160. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΜΠΟΛΤΟΝ
Αήττητη είναι η Μπόλτον στα 3 τελευταία κόντρα στην Χάντερσφιλντ, ενώ οι γηπεδούχοι αγνοούν την νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Με ρίσκο στο Χ και στο αμφίσκορο.
161. ΓΕΟΒΙΛ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Αήττητη εκτός έδρας η Νοτς Κάουντι, γκολ με το τσουβάλι δέχεται η Γέοβιλ εντός, στο 2,30+ το διπλό αξίζει.
162. ΚΑΡΛΑΪΛ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.
Ντεφορμέ είναι η Καρλάιλ, δεν εντυπωσιάζει και η Σέφιλντ που έχει δεχθεί πέντε γκολ στα δύο τελευταία, μακριά κι αγαπημένοι.
163. ΚΟΒΕΝΤΡΙ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ
Ευκαιρία να τριτώσει τις εντός έδρας νίκες της η Κόβεντρι, η οποία υποδέχεται μια Γουόλσολ εντελώς ντεφορμέ που έχει να κερδίσει έντεκα ματς. Δεν λέει και πολλά πάντως το 1,80 του άσου.
164. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΟΛΝΤΑΜ
Δεν χάνει τα τελευταία εννέα χρόνια από την Όλνταμ η Κολτσέστερ, η οποία πάντως έχει δύο σερί βαριές ήττες με οκτώ γκολ παθητικό. Αλλοπρόσαλλοι οι φιλοξενούμενοι, δεν ενδείκνυται για ποντάρισμα το ματς.
165. ΚΡΟΟΥΛΙ-ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
Γκραν φαβορί η Κρόουλι, η οποία πάντως έχει συμπληρώσει έξι ματς χωρίς νίκη. Η λογική λέει πως θα επιστρέψει στα τρίποντα και κόντα στη Σριούσμπερι του 0-3-7 εκτός μπορεί να το κάνει, όμως το 1,70 του άσου είναι προς αποφυγή.
166. ΜΠΕΡΙ-ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Καλές εμφανίσεις και από τις δύο στα τελευταία, αήττητη την τελευταία δεκαετία εκεί μέσα πάντως η Λέιτον Όριεντ. Οι χαμηλές αποδόσεις του άσου ευνοούν την κόντρα.
167. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΜΚ ΝΤΟΝΣ
Μια από τις πιο σκληρές έδρες της κατηγορίας έχει η Μπρέντφορντ, δεν νοείται να δίνεται φαβορί η Μίλτονς γι' αυτό το ματς. Πολλά over δείχνει στα τελευταία η παράδοση, ίσως αξίζει το ρίσκο στο 2,00.
168. ΠΡΕΣΤΟΝ-ΚΡΟΥ
Δύο ματς χωρίς γκολ είναι πολλά για την Πρέστον, η οποία πάντως δεν έχει κερδίσει στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς της. Με αυτήν τη λογική ο άσος του 1,70 είναι καθαρό NO BET.
169. ΣΚΑΝΘΟΡΠ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Αστείο το 2,00 στο διπλό της Μπόρνμουθ. Η Σκάνθορπ δεν σηκώνει κεφάλι, όμως μιλάμε για Αγγλία και τέτοιες αποδόσεις είναι προς αποφυγή.
170. ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ
Ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχει η Σουόνσι, μιας και τα τελευταία νέα δείχνουν αρκετά προβλήματα στο ρόστερ της Ντονκάστερ. Χαμηλός πάντως ο άσος στο 1,70.
171. ΤΡΑΝΜΙΡ-ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ
Η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας είναι τον τελευταίο μήνα η Πόρτσμουθ, βρήκε το... λάθος ματς για να επιστρέψει στις νίκες, μιας και η πρωτοπόρος Τρανμίρ δεν αστειεύεται καθόλου. Fair στο 2,00 ο άσος.
172. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ-ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
Σαν να περιμένει το μοιραίο φαίνεται η Χάρτλπουλ που βρίσκεται μόνιμα στον πάτο της βαθμολογίας, έξι νίκες σε δέκα εκτός έδρας ματς έχει η Στιβενέιτζ, καλό το διπλό στο 2,10+.
173. ΓΟΥΙΚΟΜ-ΜΟΡΚΑΜ
Τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα η Γουίκομ με καλές εμφανίσεις και τον άσο να φτάνει μέχρι και στο 2,40. Η Μόρκαμ εκτός έδρας ηττήθηκε και στα τρία πιο πρόσφατα με τον απολογισμό της να είναι 3-1-6.
174. ΜΠΑΡΝΕΤ-ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο κακές ομάδες που καταλαμβάνουν τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας χωρίς να αξίζει κάτι στοιχηματικά για να ασχοληθούμε.
175. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΤΟΡΚΙ
Την Άρσεναλ υποδέχεται η Μπράντφορντ την Τρίτη για τα προημιτελικά του Λιγκ καπ. Ευκαιρία να εκμεταλλευτεί έναν πιθανό αποπροσανατολισμό των γηπεδούχων έχει η Τορκί με το ασιατικό διπλό +0,5 να το βρίσκουμε σε τιμές κοντά στο 1,95.
176. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ-ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ
Χαμηλό αλλά πολύ πιθανό το GG (1,57) στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τη Ντάγκεναμ εκτός έδρας να το έχει επιβεβαιώσει σε 9/10 εκτός έδρας της ενώ η Μπριστόλ Ρόβερς μετράει 6 σερί αμφίσκορα, δεχόμενη γκολ στα 19/20 παιχνίδια της.
177. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ-ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ
Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι με την πρόβλεψη για πιθανό νικητή ή σύνολο γκολ να είναι αρκετά ριψοκίνδυνη.   
178. ΟΞΦΟΡΝΤ-ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ
No Bet
179. ΠΛΙΜΟΥΘ-ΓΙΟΡΚ
Πολύ καλή η εκτός έδρας παρουσία της Γιορκ (4-5-1) με την Πλίμουθ εντός έδρας να μετράει μόνο δύο νίκες (2-3-5). Ωστόσο καλύτερη επιλογή φαίνεται να είναι το GG στο 1,72 με τις δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα να έχουν 8/10 και 7/10 αμφίσκορα.
180. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ-ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
Με τη βοήθεια του σκόρερ της Πόουπ (19 γκολ) που επιστρέφει η 2η στη βαθμολογία Πορτ Βέιλ μπορεί να κάνει την 3η σερί της νίκη απέναντι στην Τσέστερφιλντ, με τον άσο να φτάνει στο 2,10.
181. ΡΟΔΕΡΑΜ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ
7/9 over εντός έδρας μετράει η Ρόδεραμ που παίζει επιθετικά στο γήπεδο της με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Τζίλιγχαμ να είναι ικανή να ακολουθήσει έναν γρήγορο ρυθμό, με τα πολλά γκολ θα πάμε.
182. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ-ΕΞΕΤΕΡ
Από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας είναι η Έξετερ (6-1-3), μπορεί να μην ηττηθεί και στην έδρα της Ρότσντεϊλ με το ασιατικό διπλό +0,25 να δίνεται στο 1,80.
183. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ-ΣΑΟΥΘΕΝΤ
Ντεμπούτο νέου προπονητή στην Φλιτγουντ με την Σάουθεντ να έρχεται από 3 σερί εύκολες νίκες και 9 ματς αήττητη, ωστόσο δεν αξίζει κάτι στοιχηματικά.
184. ΑΝΤΜΙΡΑ-ΡΙΝΤ
Έξι ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια (0-1-6) για την Αντμίρα που διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση εντός έδρας. 4,67 μ.ο. γκολ σημειώνονται στα εντός έδρας της (23-19 τέρματα σε 9 αγώνες) ενώ παρόμοια συμπεριφορά δείχνει στα τελευταία έξι και η Ριντ που ήρθαν όλα over 3,5. Προβάδισμα στα πολλά γκολ με το over να παίζεται στο 1,73.
185. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ
Περίοδο καλή φόρμας διανύει η Γκρίμσμπι έχοντας συμπληρώσει 3 ματς αήττητη αλλά εντός έδρας δεν δείχνει φερέγγυα για την προτιμήσουμε σε τόσες χαμηλές αποδόσεις. Η Τάμγουρθ έχει σημαντικές απουσίες και θα παραταχθεί αμυντικά. ΝΟ ΒΕΤ
186. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ
Νίκη μετά από 5 αγωνιστικές για την Γουόκινγκ που μετράει 5/6 over στα τελευταία της παιχνίδια. Η Στόκπορτ συμπλήρωσε σερί 3 κακών παιχνιδιών και ηττών δεχόμενη 10 γκολ. Προβάδισμα στο αμφίσκορο και το over.  
187. ΚΕΜΠΡΙΤΖ-ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ
7/10 GG εντός έδρας μετράει η Κέμπριτζ 9/11 εκτός η Γκέιτσχεντ ενώ προέρχεται από 5/6 στα τελευταία της παιχνίδια. Ξεκάθαρη επιλογή το αμφίσκορο που βρίσκουμε στο 1,53 στο εξωτερικό.
188. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ
Τέσσερις συνεχόμενες νίκες για την Κιντερμνίστερ με καλές εμφανίσεις και χωρίς να δεχτεί γκολ. Η Νιούπορτ είναι πρωτοπόρος της κατηγορίας και προέρχεται από 6/6 GG. Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι αλλά δεν θα έπρεπε να δίνονται τόσο καυτό φαβορί, αξία στην κόντρα.
189. ΛΟΥΤΟΝ-ΑΛΦΡΕΤΟΝ
Τρία συνεχόμενη παιχνίδια χωρίς νίκη η Λούτον, 3 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα η Άλφρετον δεν προκύπτουν από πουθενά οι χαμηλές αποδόσεις στον άσσο και ο άκρατος φαβοριτισμός των γηπεδούχων. Πάμε παρακάτω.
190. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΕΜΠΣΦΛΙΤ
Οι γηπεδούχοι από την μέρα που έγινε η κλήρωση σκέφτονται μόνο το κύπελλο και την πρόκριση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με την Λίβερπουλ. Η Έμπσφιλντ έχει μόλις 1 ήττα στα τελευταία 6 δεν είναι για 1,60 ο άσσος. Καλή επιλογή δείχνει το GG
191. ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ-ΛΙΝΚΟΛΝ
Παρά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής η Λίνκολν αποτελεί μία από τις φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και κόντρα στην Ντάρφορντ που αγνοεί την νίκη στα 3 τελευταία έχει το προβάδισμα για την νίκη. Στο 1,775 το Χ2 στο εξωτερικό.
192. ΡΕΞΑΜ-ΝΟΝΙΤΟΝ
1,45 απόδοση στον άσσο σε ομάδα που έχει 1/4 νίκες στα τελευταία της παιχνίδια δεν υπάρχει ανεξάρτητος αντιπάλου. ΝΟ ΒΕΤ.
193. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ-ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ
Νίκη ψυχολογίας για την Σάουθπορτ την προηγούμενη αγωνιστική και κόντρα στην εκτός φόρμας Μπρέιντρι έχει όλα τα φόντα να επεκτείνει το σερί της. Άσσος σε απόδοση 2,15.
194. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
Από 7/10 over μετράνε οι Φόρεστ Γκριν και Μάκσφλιντ εντός και εκτός αντίστοιχα στο 1,925 βρίσκουμε το οver 2.75 στο εξωτερικό.
195. ΧΑΪΝΤ-ΤΕΛΦΟΡΝΤ
Μόλις 1 ήττα έχει η Τέλφορντ στο πρωτάθλημα εκτός έδρας η οποία προέρχεται από 4 ισοπαλίες στα τελευταία 6 και τίθενται αντιμέτωπη με μία Χάιντ που στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρας της για κάτι καλό. Δεν βγαίνει άκρη, ΝΟ ΒΕΤ.
 
196. ΡΑΝΤΕΡΣ-ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ
Ντέρμπι νεοφώτιστων, δίνουμε το προβάδισμα στην Ράντερς, μιας και η Έσμπιεργκ βασίζεται κυρίως στην άμυνα και όταν δέχεται πρώτη γκολ, συνήθως χάνεται από το γήπεδο.
197. ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΧΕΤΑΦΕ
Δύο ομάδες σε μεγάλη φόρμα που έρχονται από τεράστιες νίκες. Η Σοσιεδάδ έχει το προβάδισμα της έδρας, όμως η Χετάφε δεν καταλαβαίνει από αυτά. Πολύ λίγο για ποντάρισμα το 1,90 του άσου, έχει περισσότερη αξία η ισοπαλία σε απόδοση περίπου 3,40 στο εξωτερικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
198. ΙΝΒΕΡΝΕΣ-ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ
15/16 GG έχει η Ινβερνές και μέχρι να σταματήσει ο κόσμος να γυρίζει θα την ποντάρουμε σε αυτή την επιλογή.
199. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ-ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Μαχητική τελευταία η Ρος Κάουντι  παλεύει για όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Η Μάδεργουελ είναι εντελώς ασταθής και δεν υπάρχει αξία στον άσσο κάτω από 2,00.
200. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ-ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Μπορεί ακόμη πιο ψηλά η Σεντ Τζόνσον αν βελτιώσει την αποτελεσματικότητά της επιθετικά. Με 12/16 GG η Σεντ Τζόνστον πάντως συναγωνίζεται την Ινβερνές και αυτό ακριβώς θα κυνηγήσουμε.
201. ΧΑΡΤΣ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ
Δε γινόταν δεύτερη σερί χρονιά να μην επηρεαστεί η Χαρτς από τα οικονομικά προβλήματα, λογική η πτώση της στην 9η θέση αλλά και η άνοδος του άσσου στο 2,40. ΝΟ ΒΕΤ.
217. ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Κομβικός ο αγώνας για την Κέρκυρα που δεν κερδίζει στα έξι τελευταία (0-4-2) με τον ΠΑΣ Γιάννενα να έρχεται από ήττα κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία και του έσπασε το σερί των 4 σερί νικών. Πιθανότερο αποτέλεσμα η ισοπαλία που δίνεται σε αποδόσεις κοντά στο 3,00. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
218. ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Οι παίκτες του Δώνη χρωστούν μια καλή εμφάνιση στο κοινό της Τούμπας και μπορεί ο Λεβαδειακός να γαζώνει τελευταία, όμως ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί. Πάντως αν δεν φοβηθεί το ματς ο Παράσχος, μπορεί να έχουμε αποτέλεσμα ανάλογο με αυτό που δείχνει η παράδοση (4/5 over), σημείο που πληρώνει 2,30 έξω. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
219 ΠΑΡΙ Σ.Ζ - ΕΒΙΑΝ (+1)

 Στο Τσάμπιονς Λιγκ εκπλήρωσε το στόχο της η Παρί που προκρίθηκε σαν 1η από τον όμιλο και πλέον στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα που έχει μείνει πίσω στη μάχη του τίτλου. Αντίπαλος της η Εβιάν που δεν παραδίδεται εύκολα και εκτός έδρας παίζει καλύτερα. Διαβάστε Περισσότερα Εδώ 


220. ΜΟΝΣ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Η Μονς σκοράρει με άνεση απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο όμως η άμυνά της δεν είναι καθόλου καλή και αυτό θα το εκμεταλλευτεί η Άντερλεχτ που ξεμπέρδεψε με την Ευρώπη και θα αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα. Στο 2,25 το διπλό σε συνδυασμό με το over. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
221. ΜΑΛΑΓΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ
Θέλει προσοχή το ματς, μιας και συνήθως μετά από Τσάμπιονς Λιγκ η Μάλαγα κάνει γκέλες, γι’ αυτό και θα αφήσουμε τον χαμηλό άσο του 1,40 και θα ρισκάρουμε στο να κερδίσουν οι γηπεδούχοι χωρίς να δεχθούν γκολ (2,25), μιας και η Γρανάδα δεν σκοράρει ούτε με αίτηση τελευταία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
222. ΑΛΜΕΡΙΑ-ΛΟΥΓΚΟ
Καμία αξία στον κακοπληρωμένο άσσο με την Λούγκο να παλεύει όλα τα ματς και την Αλμερία να έχει σημαντικές απουσίες. Μόνο για live.
223. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΟΥΕΣΚΑ
7 ματς χωρίς ήττα η φορμαρισμένη Λας Πάλμας, μόνο άμυνα παίζει η Ουέσκα που είναι σκληρό καρύδι. Για 1,90 το συζητάμε.
224. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β-ΕΛΤΣΕ
Πάντα πρώτη σκέψη το over στα ματς της Μπάρτσα όμως η Έλτσε μετράει 7 σερί under στα οποία έχει σημειωθεί το πολύ ένα γκολ.
225. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ
Μόνο στην έδρα της ποντάρει η Γουαλαδαχάρα για την σωτηρία, η Νουμάνθια όμως σκοράρει εύκολα, έχει 5/8 GG εκτός και πιθανότατα θα βγάλει το 9ο εδώ
226 ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΠΑΡΜΑ

Οι εμφανίσεις της Αταλάντα παρά τις συνεχόμενες ήττες είναι πολύ καλές και κόντρα στην Πάρμα που χάνεται εκτός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα νίκης. Διαβάστε Περισσότερα Εδώ 


227. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ
Η Μπούρσασπορ είναι μία κρύο μία ζέστη στο φετινό πρωτάθλημα και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της για να την ποντάρουμε, ενώ και η Ορντούσπορ δείχνει να βρίσκεται σε άσχημο φεγγάρι. Καλύτερα να μην μπλέξουμε με σημείο πολύ καλή επιλογή δείχνει το αμφίσκορο που το βρίσκουμε σε απόδοση 1,83 στο εξωτερικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
228. ΣΙΒΑΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Η Γαλατάσαραϊ δεν περνάει ποτέ εύκολα από την έδρα της Σίβασπορ και η κούραση από το Τσάμπιονς Λίγκ, οι αλλαγές που μάλλον θα κάνει ο Τερίμ και η απόδοση του διπλού (1,91 στο εξωτερικό) μας αποτρέπει από το ποντάρισμα της. Αν κάποιος παρόλα αυτά θέλει να ασχοληθεί καλύτερα θα είναι να περιμένει τις επίσημες 11άδες και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου αφού οι προβλέψεις μιλάνε για άσχημες καιρικές συνθήκες και παγωνιά το Σάββατο στην Σεβάστεια. Το under πάντως δεν θα έπρεπε να είναι τόσο μεγάλο αουτσάιντερ και σε απόδοση 2,08 αποτελεί μία επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
229. ΓΟΥΛΒΣ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε 2 ομάδες που παρουσιάζουν επιθετικές αρετές στα τελευταία παιχνίδια και πολλά αμυντικά κενά. Θα πάμε με το αμφίσκορο αλλά μόνο στο Live και αφού πάρουμε εικόνα του αγώνα.

230. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ
Πρωτοπόρος με 9 ματς αήττητη (6-3-0) η Αούστρια θα βρει αντίσταση από την ΒΑΚ Πέλετς που εμφανίζει το καλό της πρόσωπο κόντρα στους μεγάλους της Αυστρίας. Κακοκαιρία αναμένεται με βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω πιθανής χιονόπτωσης, κάτι που εξυπηρετεί τους γηπεδούχους. Στο 1,92 βρίσκουμε τον ασιατικό άσο +0,75.
231. ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ
Καλή απόδοση το 1,875 στο over με την Μάτερσμπουργκ να έρχεται από τέσσερα σερί με 7/9 συνολικά στο γήπεδο της και την Νέουσταντ χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 6 over στα 7 τελευταία της παιχνίδια.
232. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Ντέρμπι αποδείξεων για τη Στουρμ που στα τελευταία 13 ματς έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα (8-4-1) και αυτήν από τη σημερινή της αντίπαλο εκτός έδρας. Μπορεί να επιστρέφει ο 1ος σκόρερ των πρωταθλητών Σοριάνο (13 γκολ) όμως δύσκολα θα φύγει νικήτρια από το Γκρατς. Στο 1,90 ο ασιατικός άσος +0,25.
233 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ψάχνει η Άιντραχτ, καθώς για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν προέρχεται από δύο (βαριές) ήττες. Η Βέρντερ δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς και επιθυμεί ανάλογο αποτέλεσμα με αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής. Σπάνια τα παιχνίδια των δύο ομάδων δεν έχουν πολλά γκολ, με το ασιατικό over 3 να πληρώνει 1,875. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το 2,40 του anytime Μάιερ, ο οποίος είναι στην κορυφή των σκόρερ Διαβάστε Περισσότερα Εδώ 


234. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΦΗ
Αφεντικό στην έδρα του ο Ατρόμητος (4-1-1) όπου αφήνει τους αντιπάλους του σε παθητικό ρόλο χωρίς όμως ο ίδιος να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός. Δυσκολεύεται όταν βρίσκει κλειστές άμυνες με 4/7 αγώνες να κρατάει το μηδέν στην άμυνα. Σε αγωνιστική κάμψη ο ΟΦΗ που χωρίς τον Σίσιτς θα δυσκολευτεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σκοράρει απέναντι σε μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος. Στο 1,75 δίνεται να κρατήσουν το μηδέν παθητικό οι Περιστεριώτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
235. ΒΑΑΛΒΑΪΚ-ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ
Ανεβαίνει σιγά σιγά η Ναϊμένγκεν, η Βαλβάαικ δεν έχει το περυσινό άστρο που πήγαινε για σωτηρία και βρέθηκε στην 8άδα. Επιλογή το +0,25 των φιλοξενούμενων.
236. ΑΛΚΜΑΑΡ-ΒΙΛΕΜ
Καμία αξία στον άσσο μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της ΑΖ. Η Βίλεμ τα κάνει ροντέο τα τελευταία της ματς οπότε θα περιμένουμε να ανοίξει το σκορ για να ασχοληθούμε με το ματς στο live.
237. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ-ΤΣΒΟΛΕ
Με καλή ψυχολογία από τις τελευταίες επιτυχίες η ομάδα της Χάγης, πρώτη επιλογή ο άσσος σε τιμές κοντά στο 1,90.
238. ΓΑΝΔΗ-ΜΠΕΒΕΡΕΝ
Στο 1,50 μια Γάνδη που δεν κερδίζει στα τελευταία πέντε; Δύσκολα, με την Μπέβερεν να προσφέρεται για ξέσπασμα, αλλά να είναι επικίνδυνη συνήθως στην κόντρα.
239. ΚΟΡΤΡΑΪΚ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ
Ούτε με αίτηση χάνει η Ζούλτε, δύσκολο πάντως το έργο της στη σκληρή έδρα της Κορτράικ. Ή ισοπαλία ή πάσο.
240. ΜΑΛΙΝ-ΛΟΚΕΡΕΝ
Μεγάλο 1-1 κόντρα στη Μπριζ πήρε η Μαλίν, η οποία πάντως έχει συμπληρώσει έξι ματς χωρίς νίκη. Αντίθετα η Λόκερεν έχασε μεν από την Γκενκ, όμως παραμένει από τις πιο φορμαρισμένες της κατηγορίας. Πάσο.
241. ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ-ΛΕΟΥΒΕΝ
Μοναδική ευκαιρία νίκης για την Σερκλ, κόντρα σε μία Λέουβεν πουο δεν σκοράρει με την ίδια συχνότητα και έχει μείνει πέντε ματς χωρίς νίκη. Καλός στο 2,00 ο άσος.
242 ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΑΖΑΞΙΟ

Ανεβασμένη η Μονπελιέ στα τελευταία της παιχνίδια και με πολύ καλή παράδοση στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Η Αζαξιό αποδίδει καλά εκτός έδρας τη φετινή σεζόν, δεν παύει όμως να είναι μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Μέχρι στο 1,65 βρίσκουμε τον άσο Διαβάστε Περισσότερα Εδώ 

243 ΝΑΝΣΙ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Σημάδια ζωής δείχνει η ουραγός Νανσί, που δεν έχει κερδίσει από τον Αύγουστο, αλλά πήρε τρεις σερί ισοπαλίες, ενώ τα πέντε τελευταία της παιχνίδια ήταν goal-goal. Η Βαλενσιέν είναι η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 8/10 τελευταία της παιχνίδια να είναι επίσης αμφίσκορα. Υψηλό το 1,909 που βρίσκουμε για το goal-goal Διαβάστε Περισσότερα Εδώ 

244 ΡΕΝ - ΜΠΡΕΣΤ

 Πήρε ψυχολογία η Ρεν από την τελευταία της νίκη που διαμορφώθηκε με ανατροπή και στόχος της εδώ να εκμεταλλευτεί την εκτός έδρας ανυπαρξία που δείχνει η Μπρεστ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Αρκετά φορμαρισμένοι οι γηπεδούχοι Διαβάστε Περισσότερα Εδώ 

245 ΣΟΣΟ - ΛΙΛ

 Η Λιλ είναι απελευθερωμένη από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αλλά σκοράρει πολύ δύσκολα και στο «Μπονάλ» δεν έχει καθόλου καλή παράδοση, με την ισοπαλία να κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια. Η Σοσό είναι σε σχετικά καλή κατάσταση Διαβάστε Περισσότερα Εδώ 

246 ΤΡΟΥΑ - ΝΙΣ

 Η Νις σκοράρει ακατάπαυστα και δεν χάνει στα πέντε τελευταία στο πρωτάθλημα (4-1-0), επικρατώντας και της Παρί την προηγούμενη αγωνιστική. Η ουραγός και χωρίς ψυχολογία Τρουά έχει κερδίσει μόνο μία φορά φέτος, ενώ έχει και πολύ κακή παράδοση κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας Διαβάστε Περισσότερα Εδώ 

247 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ -  ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ

Δεν αστειεύεται η Βαγιαδολίδ και αν υποτιμήσει το ματς η φιλοξενούμενη, τότε θα δυσκολευτεί αρκετά. Υπάρχει νόημα στη νίκη της Ρεάλ στο γκολ σε απόδοση 3,50+, καθώς και στο να δούμε εκατέρωθεν τέρματα Διαβάστε Περισσότερα Εδώ 

248 ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ - ΜΟΥΡΘΙΑ

249 ΡΟΜΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες με δεδομένες επιθετικές αρετές. Επιλογή αποτελεί το να σημειωθούν 4-6 γκολ στο παιχνίδι σε απόδοση 2,40 στο εξωτερικό για μία Φιορεντίνα που προέρχεται από 5 συνεχόμενα over 3,5  Διαβάστε Περισσότερα Εδώ 


250. ΑΓΙΑΞ-ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ
Τεράστια νίκη επί της PSV που έφερε ξανά ελπίδες για τίτλο, λογικές οι τραγικές τιμές στον άσσο που φυσικά δεν έχουν καμία στοιχηματική αξία.
***. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ-ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ
Αδιάφορο παιχνίδι με την Μπελγράνο να μετράει 7/9 under 1,5 εντός έδρας και την Εστουδιάντες αντίστοιχα 6/9 εκτός έδρας, το under 2 πληρώνει 1,875.
***. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ
Επιστροφή του Μάρτιν Παλέρμο σαν αντίπαλος προπονητής στο αγαπημένο του Λα Μπομπονέρα με την αποθέωση του από το κοινό να θεωρείται δεδομένη. Χωρίς νίκη 9 ματς η Γοδόι που δεν σκόραρε καν στα 4 τελευταία, το μόνο που μπορεί να παιχτεί είναι η νίκη των γηπεδούχων με μηδέν παθητικό στο 2,37.
251. ΠΟΡΤΟ-ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ
Η Πόρτο προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα αλλά δεν κέρδισε στα 2 τελευταία επίσημα για Ευρώπη και κύπελλο. Κόντρα στην Μοροϊρένσε που αγνοεί την νίκη στα 8 τελευταία λέει την ευκαιρία να ξεσπάσει.
252 ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Από τη στιγμή που έσφιξε την άμυνα της (δεν δέχεται γκολ στα 5 τελευταία) ήρθαν και τα θετικά αποτελέσματα για την Οσασούνα που παραμένει αήττητη στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες πρωταθλήματος. Ντεμπούτο για τον Βαλβέρδε  Διαβάστε Περισσότερα Εδώ 


***. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ.-ΝΙΟΥΕΛΣ
Αν μπορεί να θεωρηθεί κίνητρο για μία ομάδα να βγάλει 1ο σκόρερ έναν ποδοσφαιριστή της, στην προκειμένη για τη Νιουέλς τον Σκόκο, παίζεται το level ball της στο 1,77 με την Αρχεντίνος να είναι αδιάφορη και ντεφορμέ.
***. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ-ΒΕΛΕΖ
Άξια πρωταθλήτρια Αργεντινής η Βελέζ που εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Λανούς και πανηγύρισε τον τίτλο μία αγωνιστική πριν το τέλος. Στο 1,83 το NG που έχουν επιβεβαιώσει και οι δύο ομάδες στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.
***. ΛΑΝΟΥΣ-ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ
Απογοήτευση στη Λανούς καθώς εκτός από τη διεκδίκηση του τίτλου έχασε και μια θέση στο Λιμπερταδόρες μετά την ήττα με 1-0 κόντρα στη Ρίβερ. Φορμαρισμένη η Σαν Λορέντζο με 4-1-0 στα πέντε τελευταία παιχνίδια, στο 1,81 το ασιατικό διπλό της +0,5 ενώ ευνοϊκή παράδοση υπάρχει στο να δούμε πολλά γκολ με το over 2 να παίζεται στο 1,925.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights