CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

1,70 για να κάνει 8/8 τα NG εντός η Αζαξιό


Μόνο έξι γκολ σημειώθηκαν στα εφτά εντός έδρας της παιχνίδια

1,70 για να κάνει 8/8 τα NG εντός η ΑζαξιόΝτέρμπι ουράς στο «Φρανσουά Κοτί» μεταξύ δύο ομάδων που σκοράρουν πολύ δύσκολα. Η Αζαξιό δεν βρήκε δίχτυα στα τέσσερα τελευταία εντός και μετράει 7/7 under και NG, ενώ η Ρεμς διαθέτει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση, χωρίς να σκοράρει στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της. 1,70 πληρώνει το NG.

Οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού βρίσκεται η Αζαξιό, που είχε παθητικό ρόλο στην έδρα της Μονπελιέ το Σάββατο και ηττήθηκε δίκαια με 3-0. Μόνο μια νίκη έχουν οι Κορσικανοί στα εννιά τελευταία (1-4-4), ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα είναι η ομάδα που έχει αποτύχει να σκοράρει τις περισσότερες φορές από κάθε άλλη (9/16).


Εντυπωσιακό το ότι εντός έδρας μετράει 2-3-2 και στα εφτά αυτά παιχνίδια έχουν σημειωθεί μόνο έξι γκολ (3-3). Και τα εφτά ήταν under και no-goal και τα πέντε και under 1,5. Συνολικά οι Κορσικανοί μετράνε 11/16 under και δεν έχουν σκοράρει στο γήπεδό τους στα τέσσερα τελευταία. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι επιθετικοί Μούτου (2 γκολ) και Εντουάρντο (3 γκολ), με τον τελευταίο να μην αγωνίζεται το Σάββατο λόγω τραυματισμού στην προθέρμανση.

Ένα βαθμό και δύο θέσεις πιο πάνω είναι η Ρεμς, που επίσης έρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Τελευταίο της ματς το εντός έδρας 0-0 με την Μπορντό, παραμένοντας χωρίς νίκη στα οκτώ τελευταία (0-3-5) και χωρίς να σκοράρει στα έξι από αυτά, αλλά και στα τέσσερα τελευταία.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο γκρουπ των τεσσάρων ομάδων χωρίς διπλό στο πρωτάθλημα (0-2-5), διαθέτοντας και τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση (2-9 τα γκολ), χωρίς να σκοράρουν στα πέντε τελευταία. Συνολικά μετράνε 11/16 under και 5/7 εκτός έδρας.

Τιμωρημένος είναι ο μέσος Γκιζολφί και τραυματίες ο βασικός φορ Φοβέργκ (1 γκολ) και ο βασικός μέσος Κριτσόβιακ, επιστρέφει όμως λογικά από την αρχική ενδεκάδα ο πρώτος της σκόρερ Κουρτέ (4 γκολ).

Key Stat: Το «Φρανσουά Κοτί» είναι το γήπεδο στο οποίο σημειώθηκαν τα λιγότερα με διαφορά γκολ στο πρωτάθλημα (3-3 σε εφτά ματς). Και τα εφτά εντός έδρας της Αζαξιό ήταν under και no-goal και τα πέντε και under 1,5.

Συμπέρασμα: Πολλά τα αρνητικά αποτελέσματα και για τις δύο ομάδες εσχάτως, αμφότερες ψάχνουν τους βαθμούς της νίκης για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. Στο «Φρανσουά Κοτί» η Αζαξιό μετράει 7/7 under και NG σε ματς όπου σημειώθηκαν μόνο έξι γκολ (3-3)! Η Ρεμς διαθέτει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση και δεν έχει βρει δίχτυα στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της. Μέχρι και στο 1,70 βρίσκουμε το NG.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights