CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ευκαιρία να ξεφύγει η Εβιάν (1,83)


Οι 2/4 νίκες της ήταν κόντρα σε νεοφώτιστους

Ευκαιρία να ξεφύγει η Εβιάν (1,83)Η Εβιάν ήταν σε καλή κατάσταση πριν επισκεφτεί το Παρίσι και έχει ευκαιρία να κερδίσει την χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Χωρίς ψυχολογία η Τρουά και με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Μέχρι και στο 1,83 ο άσος.

Στο Παρίσι σταμάτησε (φυσιολογικά) το αήττητο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών για την Εβιάν (2-2-0), χάνοντας από την Παρί με 4-0 με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Εκ νέου ξανά στη ζώνη του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι, με το εξάποντο κόντρα στην Τρουά να μοιάζει με τελικό.


Στα αρνητικά το ότι εντός έδρας διαθέτει το δεύτερο χειρότερο απολογισμό (1-4-3), φέτος όμως έχει κερδίσει τις άλλες δύο νεοφώτιστες ομάδες (3-0 την Μπαστιά, 1-2 την Ρεμς). Ο πρώτος σκόρερ Κλίφα (5 γκολ σε 7 ματς) αναμένεται να ξεκινήσει βασικός μετά τον μακροχρόνιο τραυματισμό του, πρόβλημα στην άμυνα αφού είναι τραυματίες οι στόπερ Ανγκουλά (1 γκολ), Καμπόν και Μένσα και ο αριστερός μπακ Ερέ.

Τη μεγάλη ευκαιρία για τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα έχασε η Τρουά το Σάββατο (1-6-9), αφού προηγούνταν με 1-0 μέχρι το 91’ για να δεχτεί σε εκείνο το χρονικό σημείο την ισοφάριση σε 1-1 από τη Νις. Εννιά βαθμοί και προτελευταία θέση για τους φιλοξενούμενους, που διαθέτουν και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (17-33 τα γκολ).

Οι νεοφώτιστοι έχουν δεχτεί γκολ στα 17/18 επίσημα παιχνίδια τους τη φετινή σεζόν. Τιμωρημένος είναι ο επιθετικός Μάρκος (2 γκολ), εξέτισε και επιστρέφει ο πιτσιρικάς επιθετικός Ζαν, παραμένουν εκτός ο στόπερ Μπρεσέ, ο μπακ Φοσιριέ (1 γκολ) και ο επιθετικός Γκραξ (1 γκολ). Οι μέσοι Νταρμπιόν (2) και Νιβέ (3) έχουν σκοράρει τα πέντε τελευταία γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Key Stat: Η Τρουά έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και δέχτηκε γκολ στα 17/18 επίσημα παιχνίδια της τη φετινή σεζόν.

Συμπέρασμα: Στο Παρίσι σταμάτησε το καλό σερί της Εβιάν. Εξάποντο το ματς με την Τρουά, με τους γηπεδούχους να έχουν κερδίσει τα άλλα δύο παιχνίδια τους με τους νεοφώτιστουςΗ Τρουά πηγαίνει χωρίς ψυχολογία και διαθέτοντας τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ εκτός έδρας μετράει 0-1-6. Μέχρι και στο 1,83 ο άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights