CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Νέο GG για Λοριάν & Σοσό (1,85)


1-1 έληξαν τα τρία τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας
Νέο GG για Λοριάν & Σοσό (1,85) 
Σε ανοδική πορεία κινείται η Λοριάν που έχει ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, η Σοσό είναι ακόμα χαμηλά, έχει όμως μόνο μία ήττα στα έξι τελευταία της παιχνίδια. Παραδοσιακό goal-goal είναι το μεταξύ τους ματς στην έδρα της Λοριάν με πέντε αμφίσκορα τα έξι τελευταία χρόνια.

Μεγάλο διπλό την Κυριακή για τη Λοριάν με 0-3 στη Μασσαλία, σε ματς που ευτύχησε να μείνει με παίκτη παραπάνω και να προηγηθεί με πέναλτι στο 38’ και στη συνέχεια σκόραρε άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν η τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία (3-0-1), με την οποία απομακρύνθηκε στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Μοναδική εντός έδρας ήττα της ήταν από την Μπορντό μετρώντας 4-3-1, ενώ κόντρα στη Σοσό τα έξι τελευταία χρόνια η παράδοση είναι μοιρασμένη (2-2-2), σκόραρε όμως σε όλα και τα 5/6 ήταν goal-goal. Ανεξαρτήτως έδρας τα τρία τελευταία μεταξύ τους έληξαν 1-1!

Εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός στόπερ Κονέ (2 γκολ), τραυματίες είναι ο μεσοεπιθετικός Τραορέ (4 γκολ), ενώ εκτός παραμένουν οι αριστεροί μπακ Μαρέκε και Λε Λαν (1 γκολ) και ο μέσος Ζουφρ.

Μέσα σε δύο λεπτά διαμορφώθηκε το εντός έδρας 1-1 της Σοσό με τη Λιλ την προηγουμένη αγωνιστική, με τη Σοσό να αγωνίζεται το τελευταίο δεκάλεπτο και με παίκτη λιγότερο. Αν και στις έξι τελευταίες αγωνιστικές έχει μόνο μία ήττα (2-3-1), παραμένει ακόμα χαμηλά στη βαθμολογία.

Εκτός έδρας μετράει 2-2-4 τη φετινή σεζόν με 6/8 under, σκόραρε όμως και στις τέσσερις τελευταίες της εξόδους, με 3/4 να είναι goal-goal. Γενικά, πάντως, η Σοσό δεν φημίζεται για τις εκτός έδρας επιδόσεις της κι έχει να επιδείξει μόνο τέσσερα διπλά στα τελευταία 25 παιχνίδια πρωταθλήματος μακριά από ο κοινό της (4-6-15).

Τιμωρημένος είναι ο αποβληθείς μέσος Πουζόλ (1 γκολ), από τους πολλούς (μακροχρόνιους) τραυματίες που έχει οι σημαντικότεροι είναι ο στόπερ Καντέ, ο μεσοαμυντικός Τραορέ και ο μεσοεπιθετικός Καμαρά. Οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν φέτος γκολ στα 16/18 επίσημα παιχνίδια τους.

Key Stat: Από τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Λοριάν, οι γηπεδούχοι σκόραραν σε όλα και τα πέντε ήταν goal-goal.

Συμπέρασμα: Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, με τη Λοριάν να έχει ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, ενώ η Σοσό παραμένει ακόμα χαμηλά. Οι φιλοξενούμενοι παραδοσιακά δεν τα πηγαίνουν καλά εκτός έδρας, αλλά σε αυτήν την έδρα δύσκολα δεν σκοράρουν με 5/6 τελευταία να είναι goal-goal. Μέχρι στο 1,73 βρίσκουμε τον χαμηλό άσο, πολύ καλύτερο δείχνει το goal-goal σε αποδόσεις κοντά στο 1,85.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights