CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Με over κερδίζει η Λυών (2,05)


Πρωτοπόρος εναντίον ουραγού

Με over κερδίζει η Λυών (2,05)Λίγες μέρες πριν το ντέρμπι κορυφής με την Παρί, η Λυών θα προσπαθήσει να διατηρήσει τη διαφορά της από τους Παριζιάνους. Έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στην ουραγό Νανσί, με το ματς να θέλει όμως προσοχή αφού οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν ανελλιπώς το τελευταίο διάστημα. 2,05 πληρώνει ο 1 & over.

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση η Λυών απέδειξε για ακόμα μία χρονιά στη Σεντ Ετιέν ποιος είναι το αφεντικό στο μεταξύ τους ντέρμπι και παρά το ότι δέχτηκε κόκκινη στο 56’, σκόραρε εννιά λεπτά αργότερα και επικράτησε με 0-1. Με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία (4-0-1), οι γηπεδούχοι παρέμειναν στο +5 από Παρί και Μαρσέιγ και μετά τη Νανσί παίζουν ντέρμπι κορυφής στο Παρίσι.


Δεν τίθεται θέμα παράδοσης κόντρα στη Νανσί, αφού την κερδίζει ανελλιπώς τα εφτά τελευταία χρόνια και στα τέσσερα πιο πρόσφατα σε συνδυασμό με over (2-1, 3-1, 4-0, 3-1). Φέτος διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (29-15 τα γκολ) και με διαφορά την καλύτερη έδρα (7-0-1), σκοράροντας στα 5/8 από δύο γκολ και πάνω.

Νέος τραυματίας ο μέσος Γκρενιέ (1 γκολ), τιμωρημένοι είναι ο μέσος Γκοναλόν (2 γκολ) και ο μπακ Νταμπό, εκτός παραμένουν ο στόπερ Λόβρεν (1 γκολ), ο μπακ Μονσόν και ο εξτρέμ Μπριάν (1 γκολ), ετοιμοπόλεμος είναι ο ηγέτης Λισάντρο (5 γκολ).

Ούτε την προηγούμενη αγωνιστική για τη Νανσί, που μετά την πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου δεν έχει άλλη νίκη έκτοτε. Συνολικά μετράει 1-6-9 και την προηγούμενη αγωνιστική έφερε εντός έδρας 1-1 με τη Βαλενσιέν, δεχόμενη την ισοφάριση στο 73’. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία της, ενώ αν και διαθέτει τη χειρότερη επίθεση (11-27 τα γκολ), σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στα 7/8 τελευταία με εφτά να είναι goal-goal.

Εκτός έδρας μετράει 0-3-4 με 4/7 goal-goal και χωρίς να καταφέρει να κρατήσει το μηδέν σε κανένα παιχνίδι της. Ο εξτρέμ Μολό είχε συμμετοχή στα 7 από τα 11 γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα αυτήν τη σεζόν (3 γκολ, 4 ασίστ). Επιστρέφει ο βασικός στόπερ Πουιγκρενιέ (2 γκολ), χωρίς να υπάρχουν σημαντικά προβλήματα απουσιών.

Key Stat: Εφτά σερί νίκες έχει η Λυών κόντρα στη Νανσί εντός έδρας, στις τέσσερις τελευταίες σε συνδυασμό με over.

Συμπέρασμα: Η Λυών είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει να πάρει άλλη μία νίκη για να πάει με διαφορά ασφαλείας στο Παρίσι στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής. Κόντρα στη Νανσί έχει εξαιρετική παράδοση και τα τέσσερα τελευταία χρόνια την κερδίζει σε συνδυασμό με over. Η ουραγός, πάντως, αναμένεται να αντισταθεί, αφού αν και δεν κερδίζει από τον Αύγουστο σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στα 7/8 τελευταία στο πρωτάθλημα, με τα ματς αυτά να είναι όλα goal-goal. 2,05 αποδίδει ο 1 & over.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights