CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Μένουν στο Χ Μπρεστ & Μονπελιέ (3,00)


Δυνατή εντός έδρας η Μπρεστ, σε άνοδο η Μονπελιέ

Μένουν στο Χ Μπρεστ & Μονπελιέ (3,00)
Ισοπαλία ψυχολογίας πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπρεστ στο ντέρμπι με τη Ρεν και επιστρέφει στη δυνατή της έδρα για να υποδεχτεί την ανεβασμένη Μονπελιέ. Το Χ δείχνει το πιο πιθανό αποτέλεσμα (3,00) και επιβεβαιώθηκε και στα τέσσερα τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων.
Ανέλπιστο βαθμό πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπρεστ – τον δεύτερο εκτός έδρας (0-2-7) – αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ντέρμπι με τη Ρεν με 2-0 με δύο γκολ στο 62’ και 69’, απάντησε όμως με ισάριθμα τέρματα στο 71’ και 87’ για το τελικό 2-2.

Αυτό που την κρατάει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού είναι οι εντός έδρας επιδόσεις της όπου έχει απολογισμό 5-1-1. Την ήττα την γνώρισε στο πιο πρόσφατο εντός έδρας με 1-2 από την Μαρσέιγ. Κόντρα στην Μονπελιέ, πάντως, έχει μόνο μία νίκη στα εφτά τελευταία εντός (1-4-2).
Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο βασικός μέσος Λίτσκα, τιμωρημένοι είναι όμως ο μέσος Λεσουαμιέ (2 γκολ) και ο στόπερ Κανταρί, αμφότεροι βασικοί και τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Τουρέ (2 γκολ).
Πραγματοποιώντας την καλύτερή της φετινή εμφάνιση η Μονπελιέ δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα να κερδίσει την Αζαξιό με 3-0, με το 2-0 να γίνεται από το 32’. Σε ανοδική πορεία οι φιλοξενούμενοι, μετρώντας μόνο μία ήττα (εκτός έδρας από τη Λυών) στα εφτά τελευταία (3-3-1).
Εκτός έδρας μετράνε 2-2-4 στο πρωτάθλημα, δεν έχουν όμως νίκη στα εφτά τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις (0-3-4) με 0-2-2 στο πρωτάθλημα. Τελευταίο της διπλό ήταν το Σεπτέμβριο.
Τιμωρημένοι είναι ο φορ Σαρμπονιέ (1 γκολ) και ο μπακ Ζενσάμπ, τραυματίες παραμένουν οι μέσοι Αΐτ-Φανά, Σαϊχί, Μαρβό και Σταμπουλί και ο δεξιός μπακ Μποκαλί. Ο μέσος Μπελχαντά σκόραρε 11 γκολ στα 16 τελευταία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.
Key Stat: Τα τέσσερα τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων στην έδρα της Μπρεστ έληξαν ισόπαλα.
Συμπέρασμα: Σε ανοδική πορεία η Μονπελιέ, η Μπρεστ όμως είναι πολύ δυνατή εντός έδρας και δύσκολα θα κάνει δεύτερη σερί ήττα στο γήπεδό της. Άλλωστε, τελευταίο διπλό της Μονπελιέ σε όλες τις διοργανώσεις ήταν τον Σεπτέμβριο. Η ισοπαλία δείχνει πιθανή και πληρώνει 3,00, ενώ επιβεβαιώθηκε και στα τέσσερα τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights