CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Τρίτης.


100. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ
Νοκ-άουτ ματς για τον 5ο γύρο του κυπέλλου. Μέτρια η πορεία και των δύο στο πρωτάθλημα, αμφότερες έρχονται και από ήττες. Το ματς είναι τόσο δύσκολο όσο δείχνουν οι αποδόσεις (2,40-3,20-3,00), ξεχωρίζουν τα 6/7 εκτός έδρας under (1,61) των φιλοξενούμενων στο πρωτάθλημα.
101. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ-ΚΑΡΑΜΠΟΥΚ
Νοκ-άουτ ματς για τον 5ο γύρο του κυπέλλου. Σε καλή κατάσταση η Εσκισεχίρ και δυνατή εντός έδρας στο πρωτάθλημα (4-2-1), διακρίνεται όμως συχνά για την αστάθειά της. Ή του ύψους ή του βάθους εκτός έδρας η Καραμπούκ (3-0-5), μικρό προβάδισμα υπάρχει στον άσο (1,80).


Δείτε όλους τους αγώνες που θέλετε σε Live Streaming (Κλικ Εδώ)
Βήμα-βήμα η διαδικασία που ακολουθείτε για να δείτε τους αγώνες Live:
1) Κάντε κλικ στον αγώνα που σας ενδιαφέρει2) Προτιμήστε τα Link που είναι σε Flash (Χωρίς Registration)3) Εάν έχετε εγκαταστήσει το Ustream ή το Sopcast επιλέξτε τα αντίστοιχα Links

102. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΠΑΡΙ Σ.Ζ.
Η Παρί εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά και το έργο της δεν θα είναι εύκολο στο Ενό. Κρίνοντας από την παράδοση, το να δούμε πολλά γκολ ή αμφίσκορο αποτέλεσμα δεν είναι απίθανο και πληρώνει 2,00 στο εξωτερικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
103. ΝΙΣ-ΡΕΝ
Φορμαρισμένες και οι δύο, η μία συμπλήρωσε έξι ματς αήττητη και η άλλη έχει επτά νίκες στα τελευταία δέκα. Ματς χωρίς να βγαίνει προγνωστικό, με το αμφίσκορο πάντως να πληρώνει 1,80+ στο εξωτερικό και να δείχνει καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
104. ΓΑΝΔΗ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Στο κύπελλο Βελγίου έχουμε φτάσει στην προημιτελική φάση και οι αγώνες είναι διπλοί με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να είναι σε ισχύ. Η Γάνδη συμπλήρωσε οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη (0-3-5) και τη δεδομένη χρονική στιγμή η Άντερλεχτ δείχνει ικανή να καθαρίσει την πρόκριση από σήμερα. Σε αποδόσεις κοντά στο 1,85 κινείται το διπλό.
105. ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Πρώτος αγώνας της φάσης των «16» του κυπέλλου. Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να είναι σε ισχύ. Στο ντεμπούτο του Βαλβέρδε το Σάββατο, η Βαλένθια έβγαλε διπλό στο πρωτάθλημα μετά από εννιά μήνες επί της ίδιας αντιπάλου (0-1)! Η Οσασούνα δείχνει ότι φέτος δεν έχει την πολυτέλεια να σκέφτεται και το κύπελλο και οι «νυχτερίδες» μπορούν να πάρουν ξανά θετικό αποτέλεσμα. 1,80 πληρώνει το ασιατικό level ball της Βαλένθια.
106. ΑΛΟΑ-ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ
Ντέρμπι κορυφής είναι το ματς (2η με 1η), αν και τις δύο ομάδες χωρίζουν εννιά βαθμοί. Στα έξι τελευταία αμφότερες μετράνε 5-1-0. Η Κουίν Οφ Σάουθ είναι σαφώς ανώτερη, οι αποδόσεις του Χ όμως είναι ιδιαίτερα υψηλές (3,80).
107. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Αμφότερες εντός της ζώνης του υποβιβασμού και σε κακή κατάσταση, με το μεταξύ τους παιχνίδι να είναι ιδιαίτερης κρισιμότητας. Μόνο μία εντός έδρας νίκη έχει η Σάντερλαντ φέτος και 5/7 under, η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα είναι η Ρέντινγκ που μετράει 5/8 under εκτός. Εξαιρετικά δύσκολο ματς σε πρόβλεψη σημείου, το under δείχνει αρκετά πιθανό και πληρώνει μέχρι και 1,83. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
108. ΜΠΑΡΟΟΥ-ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
Πρώτο ματς κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της Μάκλσφιλντ. Ομάδες της Κόνφερενς αμφότερες με την Μπάροου προτελευταία στη βαθμολογία και την Μάκλσφιλντ σαφώς καλύτερη. Δύσκολα να δούμε άσο, 1,70 πληρώνει το ασιατικό level ball των φιλοξενούμενων.
109. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΡΟΔΕΡΑΜ
Νοκ-άουτ επαναληπτικός κυπέλλου. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ισοπαλίας οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση. Το πρώτο ματς έληξε 1-1. Γειτονικό είναι το ματς με τη Νοτς Κάουντι μία κατηγορία πάνω (Λιγκ 1 με Λιγκ 2). Αν και αρκετές ισοπαλίες (3-5-0), οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι για οκτώ ματς, ενώ η Ρόδεραμ είναι από τις καλές ομάδες της Λιγκ 2 και έχει την ποιότητα να «χτυπήσει» το ματς. Δύσκολο παιχνίδι.
110. ΣΑΟΥΘΕΝΤ-ΜΠΕΡΙ
Νοκ-άουτ επαναληπτικός κυπέλλου είναι το ματς, με το πρώτο παιχνίδι να λήγει 1-1 (δεν επηρεάζει όμως το πρώτο σκορ). Η Σάουθεντ δεν χάνει στα δέκα τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (6-4-0) και παρά το ότι είναι μία κατηγορία κάτω από την Μπέρι μπορεί να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι έχουν απολογισμό 2-4-5 εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να κρατήσουν το μηδέν σε κανένα ματς. Μέχρι και στο 2,20 φτάνει ο άσος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
111. ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ-ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ
Νοκ-άουτ επαναληπτικός κυπέλλου. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ισοπαλίας οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση. Το πρώτο ματς έληξε 1-1. Η αναμέτρηση είναι γειτονική και η δυνατή εντός έδρας Χέρεφορντ (5-1-3) είναι μία κατηγορία κάτω (Κόνφερενς με Λιγκ 2). Η Τσέλτεναμ είναι ομάδα κορυφής στη Λιγκ 2, τελευταία της νίκη όμως σε αυτό το γήπεδο ήταν το 1999 (4-6-0 έκτοτε). 1,85 πληρώνει ο +0,25 ασιατικός άσος.
112. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ
Σοβάρεψαν τα πράγματα, η Μπράντφορντ θα παίξει για την πρόκριση και κλειστά και η Άρσεναλ δεν θα βρει πολλούς διαδρόμους. Μπορεί οι κανονιέρηδες να έφεραν τρελά αποτελέσματα ως τώρα στο κύπελλο, όμως αυτό το ματς είναι πιο δύσκολο απ’ όσο φαίνεται και το ασιατικό under 3 στο 2,00 του εξωτερικού αξίζει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
113. ΝΟΡΙΤΣ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Δεν έχει σχέση το ματς του κυπέλλου με αυτά του πρωταθλήματος. Η Νόριτς είναι μεν φορμαρισμένη, όμως η Βίλα απέκλεισε τη Σίτι στο κύπελλο και δείχνει πως ο θεσμός την ενδιαφέρει, μιας και στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει χάλια. Λογικά φαβορί οι γηπεδούχοι, όμως το 1,85 της κόντρας αξίζει περισσότερο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
114. ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΛΟΥΤΟΝ
Ντέρμπι κορυφής (3η με 5η) με τη Νιούπορτ να είναι η δεύτερη καλύτερη εντός έδρας ομάδα (7-2-2) και τη Λούτον η καλύτερη εκτός έδρας (6-1-3). Πολύ δύσκολο ματς, βάσει φόρμας υπάρχει μικρό προβάδισμα στο διπλό (1,975 το ασιατικό level ball των φιλοξενούμενων).
115. ΙΝΒΕΡΝΕΣ-ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Τέταρτος γύρος του κυπέλλου Σκωτίας. Το ματς είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση οποιασδήποτε ισοπαλίας οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση. Το πρώτο ματς έληξε 3-3. Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και στο πρωτάθλημα βρίσκονται στο -3 από την κορυφή. Περιορισμένων δυνατοτήτων η Ρος Κάουντι και με αμυντικά προβλήματα, αγνοώντας τη νίκη στα έξι τελευταία (0-3-3). Ικανοποιητικότατο το 2,00 του άσου.
116. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ
Τέταρτος γύρος του κυπέλλου Σκωτίας. Το ματς είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση οποιασδήποτε ισοπαλίας οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση. Το πρώτο ματς έληξε 1-1. Η Μάδεργουελ είναι καλύτερη εκτός έδρας από ότι εντός, όπως και η Αμπερντίν. Τα δύο φετινά μεταξύ τους ματς έληξαν 3-3 και 1-1, μία ακόμα ισοπαλία πληρώνει 3,40.
117. ΚΛΑΪΝΤ-ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ
Γειτονική αναμέτρηση με αντιπαλότητα. Η Κλάιντ μετράει 1-0-5 στα έξι τελευταία. Η Κουίνς Παρκ είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση και στο γήπεδό αυτό μετράει τέσσερα σερί διπλά τα δύο τελευταία χρόνια, σκοράροντας σε όλα από δύο γκολ και πάνω. 1,90 πληρώνει το διπλό.
118. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ-ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ
Ντέρμπι ουράς στην κατηγορία με τις δύο ομάδες σε κακή κατάσταση. Οι γηπεδούχοι μετράνε 10/13 over και οι φιλοξενούμενοι 10/12, ένα ακόμα πληρώνει 1,47.
119. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΑΡΛ
Πλασματικά τα πρόσφατα θετικά αποτελέσματα της Αρλ (2-1-0), αφού η μία νίκη ήταν με παίκτη παραπάνω από το 25’ και η άλλη επί ερασιτεχνικής ομάδας στο κύπελλο με γκολ στο τέλος. Τη χειρότερη επίθεση έχουν οι φιλοξενούμενοι και η Γκινγκάμπ τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει ασταμάτητη, μετρώντας 6-1-0 στα εφτά τελευταία παιχνίδια. Στο 1,75 ο άσος, με τους γηπεδούχους να έχουν και μία μέρα περισσότερης ξεκούρασης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
120. ΙΣΤΡ-ΧΑΒΡΗ
Φόρμα και παράδοση έχει η Χάβρη, που με τον νέο της τεχνικό μετράει τέσσερις νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δεν είναι στα καλύτερά της η Ιστρ, που δεν έχει κερδίσει τη Χάβρη στα πέντε τελευταία εντός (0-2-3), μέχρι και στο 1,76 βρίσκουμε το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
121. ΚΑΕΝ-ΜΟΝΑΚΟ
Ντέρμπι κορυφής μεταξύ δύο ομάδων με τη 2η και 3η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Για διαφορετικούς λόγους καμία από τις δύο δεν θέλει να χάσει, με τους Μονεγάσκους να έρχονται από αποκλεισμό-σοκ στο κύπελλο. Αναμένεται κλειστό ματς, με την Καέν να μετράει 5/7 no-goal (2,00) εντός έδρας και την Μονακό 4/7 εκτός. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
122. ΛΑΒΑΛ-ΑΝΖΕ
Εντυπωσιακά είναι τα στατιστικά των δύο ομάδων στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων τους. Η μεν γηπεδούχος Λαβάλ έχει φέρει 5/7 0-0 ΗΤ στην έδρα της, με την Ανζέ να έρχεται από πέντε σερί ισόπαλα ημίχρονα χωρίς σκορ. Στο 2,55 η συγκεκριμένη επιλογή έχει αξία για τους λάτρεις της στατιστικής. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
123. ΛΕ ΜΑΝ-ΓΚΑΖΕΛΕΚ
Την επιστροφή στις νίκες ψάχνουν και οι δύο ομάδες, παραμένοντας αμφότερες χαμηλά στη βαθμολογία. Η Λε Μαν δεν έχει σκοράρει μόνο σε ένα εντός έδρας ματς και η Γκαζελέκ μόνο σε ένα εκτός, μετρώντας παράλληλα και 7 goal-goal στα 8 τελευταία. Πιο ξεκούραστοι αφού δεν είχαν κύπελλο οι Κορσικανοί, καλή περίπτωση το 2,00 του goal-goal. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
124. ΝΙΜ-ΣΑΤΟΡΟΥ
Η Νιμ… εθίστηκε και αυτή στα goal-goal μετρώντας τέσσερα σερί στην έδρα της και 5/6 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. Η Σατορού – βασίλισσα των ισοπαλιών (3-11-2) – ούτως ή άλλως έχει στο καλεντάρι της τα αμφίσκορα (11/16), με τους φιλοξενούμενους να αποτυγχάνουν να σκοράρουν μόνο τρεις φορές φέτος στο πρωτάθλημα. Αναμένεται πτώση στο 2,00 που βρίσκουμε για το goal-goal. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
125. ΟΣΕΡ-ΝΙΟΡ
Με συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα η Οσέρ έχει φτάσει μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού, απέχοντας 14 βαθμούς από την κορυφή. Με αυτά τα δεδομένα η αλλαγή προπονητή ήταν επιβεβλημένη και οι γηπεδούχοι παρατάσσονται σήμερα με νέο προπονητή. Η Νιόρ είναι η βασίλισσα των ισοπαλιών φέτος (έχει έξι συνεχόμενες 2-11-3 συνολικά), με όλες τις ήττες να είναι εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν επιπλέον κούραση, ο άσος πληρώνει 1,95.
126. ΤΟΥΡ-ΛΑΝΣ
Η Τουρ είναι δυνατή εντός έδρας και έχει κερδίσει εκεί την πλειοψηφία των παιχνιδιών της. Ο δείκτης δυσκολίας όμως του επερχόμενου παιχνιδιού αυξάνεται, καθώς η Λανς είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ανίκητοι και μπορούν να φύγουν με αποτέλεσμα από ακόμα μία έδρα. 2,125 πληρώνει το ασιατικό level ball της Λανς, που παραμένει αήττητη στα οκτώ τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
127. ΛΙΛ-ΤΟΥΛΟΥΖ
Καλή αμυντική συμπεριφορά γενικά δείχνουν αμφότερες, ενώ ταυτόχρονα Λιλ και Τουλούζ δεν έχουν την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Καλή επιλογή δείχνει το NG στο γενναιόδωρο 1,90 με τους φιλοξενούμενους να το έχουν εμφανίσει στο 90% των εκτός έδρας αγώνων τους (9/10) σε όλες τις διοργανώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
128. ΡΟΜΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ
Νοκ-άουτ ματς για τη φάση των «16» του κυπέλλου. Ο θεσμός είναι ευκαιρία διάκρισης για τους Ρωμαίους που αναμένεται να παραταχθούν με πολύ πιο ανταγωνιστική ενδεκάδα από την Αταλάντα. Η ομάδα του Ζέμαν είναι σε φουλ φόρμα (4 σερί νίκες), ενώ έχει κάνει το απόλυτο εντός έδρας κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο στα εφτά τελευταία (7-0-0), σκοράροντας σε όλα από δύο γκολ και πάνω. 1,50 πληρώνει ο άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights