CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας17/12/2012

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Δευτέρας
295
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΟΚ

Στην καλύτερή του φετινή κατάσταση είναι ο ΠΑΣ που έχει πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις και η έξοδος αναμένεται δύσκολη για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έχει απουσίες και δεν είναι τόσο αξιόπιστος μακριά από την Τούμπα όπου μετράει 2-3-2. Πρώτο σημείο η ισοπαλία (3,10), με τις αποδόσεις για τον Ντε Βινσέντι (10,00 anytime, 23,00 first) να είναι προκλητικές ακόμα και κόντρα στην καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ. ( ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ  εδώ. )

296
ΡΕΤΖΙΝΑ
ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ
Τη μεγαλύτερη ανάγκη για νίκη την έχει η Ρετζίνα που έχει φτάσει αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία, όμως κανείς δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια στην καλή εκτός έδρας συμπεριφορά της Τσιταντέλα, η οποία σκοράρει συνεχώς στα ματς μακριά από το γήπεδό της. Πιο συμβιβαστικό σημείο για το ματς φαίνεται το αμφίσκορο, το οποίο πληρώνει μέχρι και 1,83 στο εξωτερικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ ( ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ  εδώ. )

297
ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ
ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ
Βελτιωμένη με τον Προσινέτσκι στον πάγκο της η Καϊσέρισπορ, αλλά χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία (0-3-1) και το εμπόδιο της Κασίμπασα είναι υψηλό, με τους φιλοξενούμενους να μην χάνουν στα εννιά τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (4-5-0), μετρώντας 2-4-0 στο πρωτάθλημα. Μέχρι και στο 3,40 προσφέρεται η ισοπαλία. Διαβάστε περισσότερα εδώΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ  εδώ. )

298
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
Με την πλάτη στον τοίχο κυριολεκτικά η Λα Κορούνια, οι αντιδράσεις θα είναι μεγάλες σε περίπτωση μη νίκης κόντρα στη Βαγιαδολίδ. Πάντα επικίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι, όμως το Ριαθόρ θα βράζει και το κίνητρο των γηπεδούχων είναι μεγαλύτερο και πληρώνει 2,40+ στο εξωτερικό. Διαβάστε περισσότερα  εδώ.ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ  εδώ. )

299
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Δέχεται πιέσεις ο άσος της Μπράουνσβαϊγκ, όμως το 1,70 δεν λέει τίποτα κόντρα σε μία επικίνδυνη ομάδα σαν την Ουνιόν. Οι γηπεδούχοι εντός σαρώνουν, οπότε η κόντρα ίσως να μην ενδείκνυται, με το αμφίσκορο στο 1,83 του εξωτερικού να φαίνεται καλύτερο βάσει των παραπάνω δεδομένων. Διαβάστε περισσότερα  εδώ.

300
ΛΑΝΣ
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ
Και οι δύο ομάδες «βλέπουν» την πρώτη τριάδα, έχοντας να ηττηθούν σε επίσημο παιχνίδι από τα τέλη Σεπτεμβρίου με 5-3-0 στο πρωτάθλημα στο διάστημα αυτό. Αμφότερες θα προσπαθήσουν να μην ηττηθούν και η αλληλοεξουδετέρωση θεωρείται πιθανή, με την ισοπαλία να πληρώνει 3,00. Πολύ σημαντική για την Γκινγκάμπ η απουσία του πρώτου της σκόρερ, Γιαταμπαρέ (10/24 γκολ της ομάδας). Διαβάστε περισσότερα  εδώ.

301
ΡΕΝΤΙΝΓΚ
ΑΡΣΕΝΑΛ
Μια νίκη που θα πείσει τους πάντες χρειάζεται η Άρσεναλ και το ματς με την ουραγό είναι το ιδανικό για να γίνει αυτό. Με το φετινό μεταξύ τους 4-4 για το κύπελλο να είναι ακόμα φρέσκο, θα προτιμήσουμε το over 3 σε απόδοση 2,00+ από το χαμηλό διπλό, μιας και η άμυνα των κανονιέρηδων δεν πείθει πλέον και η Ρέντινγκ δεν θα κλειστεί, αφού χρειάζεται τους βαθμούς. Διαβάστε περισσότερα   εδώ.

302
ΑΣΚΟΛΙ
ΜΠΡΕΣΙΑ
Η Άσκολι θα προσπαθήσει να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί μέχρι τη διακοπή, έχοντας να δώσει τα 3/4 εντός έδρας. Έρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στην αήττητη για εννιά σερί αγωνιστικέςαλλά με πολλές ισοπαλίες στο διάστημα αυτό (3-6-0) – Μπρέσια. «Συμβιβαστικό» δείχνει το Χ που αποδίδει 3,00. Διαβάστε περισσότερα  εδώ.

303
ΘΕΛΤΑ
ΜΠΕΤΙΣ
Συνεχίζει να παίζει επιθετικά και απελευθερωμένα εκτός έδρας η Μπέτις που έχει φέρει σε 5/7 ματς της πολύ υψηλά σκορ. Δυνατή εντός έδρας η Θέλτα που δίνει καλό ρυθμό στο Βίγκο και έρχεται από 4/5 αμφίσκορα στα τελευταία της παιχνίδια. Στο 1,72 το GG με την αναμονή στο live να δίνει καλύτερη απόδοση. Διαβάστε περισσότερα  εδώ.  ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ  εδώ. )

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights