CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Για την πρωτιά η Πλζεν (1,775)


Με πολλές απουσίες ως συνήθως η Ατλέτικο

Για την πρωτιά η Πλζεν (1,775)
Πλζεν και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση και στο μεταξύ τους ματς παίζεται η πρωτιά. Οι Τσέχοι θέλουν μόνο νίκη για να την κατακτήσουν, μετρώντας φέτος στην Ευρώπη 5-0-0 εντός έδρας με γκολ 15-1. Με απουσίες ξανά η Ατλέτικο, 2,50 πληρώνει ο άσος, 1,775 το ασιατικό level ball των γηπεδούχων.



Βαθμολογία 2ου ομίλου:

Ατλέτικο Μαδρίτης 12β. (7-3)
Πλζεν 10β. (10-4)
Ακαδέμικα 5β. (6-7)
Χάποελ Τελ Αβίβ 1β. (2-11)

Εξαιρετική η χρονιά που διανύει η Πλζεν, που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος και στο +2 από τη δεύτερη θέση, ενώ ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική με το εκτός έδρας 1-1 με την Ακαδέμικα έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
Το πρωτάθλημα στην Τσεχία επαναρχίζει το Φεβρουάριο και οι γηπεδούχοι στο τελευταίο τους ματς έχασαν με 2-1 στο κύπελλο από την Χράντετς Κράλοβε (προηγούνταν 0-1 μέχρι το 77’), έχουν όμως την ευκαιρία να πάρουν την πρόκριση στον επαναληπτικό. Στο παιχνίδι αυτό ξεκούρασαν αρκετούς βασικούς, ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο και παράλληλα την πρώτη θέση.
Φέτος κέρδισαν και τα πέντε εντός έδρας τους παιχνίδια στη Ευρώπη (5-0-0) με γκολ 15-1, ενώ δεν απέτυχαν να σκοράρουν σε κανένα από τα 17 τελευταία εντός έδρας ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Οι εξτρέμ Κόλαρ και Χάνουσεκ παραμένουν εκτός.
Ούτε φέτος κατάφερε η Ατλέτικο να «σπάσει» την παράδοση που κρατάει από το 1999 κόντρα στη Ρεάλ και ηττήθηκε με 2-0, παραμένοντας όμως στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 11-1-2. Με το φτωχό 1-0 επί της Χάποελ Τελ Αβίβ κέρδισε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στο Γιουρόπα Λιγκ και στην Τσεχία παίζει για δύο αποτελέσματα για να σφραγίσει και την πρώτη θέση.
Μέχρι τώρα μετράει 4-0-1 στον όμιλο με γκολ 7-3, παίζοντας σε όλα τα ματς κατά κύριο λόγο με αναπληρωματικούς. Για διάφορους λόγους – τραυματισμών ή ξεκούρασης – έμειναν στη Μαδρίτη και δεν ταξίδεψαν οι αμυντικοί Φιλίπε Λουίς και Γκοντίν, οι μέσοι Γκάμπι και Μάριο Σουάρεθ και οι Φαλκάο, Αρντά Τουράν και Ροντρίγκες, με έξι παίκτες από τη δεύτερη ομάδα να συμπληρώνουν την αποστολή.
Key Stat: Η Πλζεν κέρδισε φέτος και τα πέντε εντός έδρας της παιχνίδια στη Ευρώπη (5-0-0) με γκολ 15-1.
Συμπέρασμα: Η Ατλέτικο θα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα με τη Ρεάλ, αλλά έχει ξανά πολλές απουσίες, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ παρουσιάζεται συνήθως νωθρή. Η Πλζεν έχει την ευκαιρία να πάρει την πρωτιά στον όμιλο και μια νίκη επί σπουδαίου αντιπάλου, μετρώντας φέτος στην Ευρώπη 5-0-0 εντός έδρας με γκολ 15-1. 2,50 πληρώνει ο άσος, 1,775 το ασιατικό level ball των γηπεδούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights