CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

1,80 το δέκατο σερί under της Μαρίτιμο


Αποκλεισμένες και οι δύο ομάδες

1,80 το δέκατο σερί under της Μαρίτιμο
Παιχνίδι αποκλεισμένων στην Πορτογαλία, με τη Μαρίτιμο να διανύει μια πολύ κακή χρονιά, ενώ μετριότατη είναι και η Κλαμπ Μπριζ παρά την έλευση Γκαρίδο. Να αποφύγουν την ήττα για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις θα προσπαθήσουν οι Βέλγοι, 9/9 under μετράει φέτος στην Ευρώπη η Μαρίτιμο (1,80).




Βαθμολογία 4ου ομίλου:

Μπορντό 10β. (8-5)
Νιούκαστλ 9β. (7-3)
Κλαμπ Μπριζ 4β. (5-9)
Μαρίτιμο 3β. (2-5)

Δεν πηγαίνει καλή η χρονιά για τη Μαρίτιμο, που το περασμένο Σαββατοκύριακο αποκλείστηκε και από το κύπελλο (4-5 στα πέναλτι από την Γκιμαράες μετά το 1-1 των 120 λεπτών), έχοντας ήδη αποκλειστεί από την Ευρώπη και βρισκόμενη μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα με απολογισμό 2-4-4 (και με τη χειρότερη επίθεση).
Οι γηπεδούχοι έχουν φέρει 9/9 under στο θεσμό φέτος, παίρνοντας εκτός έδρας ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική από τη Νιούκαστλ με 1-1. Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος έχουν δώσει 22 παιχνίδια και κέρδισαν μόνο τα πέντε (5-11-6), με τρεις από αυτές τις νίκες να σημειώνονται τον Αύγουστο! Σημαντικά προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν.
Δεν κατάφερε η Κλαμπ Μπριζ να πάρει κάτι από το παιχνίδι της με την Μπορντό και με την ήττα 1-2 γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ταξιδεύοντας αδιάφορη στην Πορτογαλία. Η έλευση του Γκαρίδο δεν έχει φέρει μέχρι στιγμής τα επιθυμητά αποτελέσματα και η χρονιά μπορεί να χαθεί από νωρίς, αφού εκτός από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη βρίσκεται στο πρωτάθλημα στην 6η θέση και στο -11 από την κορυφή.
Με τον Γκαρίδο στον πάγκο της μετράει 2-1-2, με πιο πρόσφατο ματς το εντός έδρας 1-1 με την Μαλίν, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση και προκαλώντας τις αντιδράσεις των οπαδών. Τραυματίες είναι ο βασικός μέσος Ζίμλινγκ, ο μεσοεπιθετικός Βάσκεθ και ο επιθετικός Τρισκόφσκι, δεν ταξίδεψαν για να προφυλαχτούν οι αμυντικοί Μπάουσε και Λάρσεν και ο επιθετικός Μπάκα.
Key Stat: Εννιά παιχνίδια έχει δώσει τη φετινή χρονιά η Μαρίτιμο και ήταν και τα εννιά under.
Συμπέρασμα: Κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν αποκλειστεί. Η Μαρίτιμο διανύει μια πολύ κακή χρονιά και μετράει 9/9 under φέτος στην Ευρώπη, ενώ ούτε στην Κλαμπ Μπριζ είναι καλό το κλίμα παρά την έλευση Γκαρίδο. Οι Βέλγοι θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την ήττα για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, με το under να δείχνει καλή επιλογή στο 1,80.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights