CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Μένει όρθια στο ντέρμπι η Γκενκ (1,80)


Χωρίς Μποκανί (14 γκολ) η Άντερλεχτ, αμφίβολος ο Βόσεν (12 γκολ) για τη Γκενκ

Μένει όρθια στο ντέρμπι η Γκενκ (1,80) 
Κλασικό ντέρμπι του Βελγίου με την Άντερλεχτ μέχρι στιγμής να αποδεικνύει ότι δίκαια θεωρείται η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος. Πολύ σημαντική η απουσία του Μποκανί στην επίθεση της, μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Γκενκ και να μην ηττηθεί. Στο 1,80 παίζεται ο ασιατικός άσος +0,5 (1Χ).
Την πάτησε στο Βάρεγκεμ η Γκενκ καθώς νόμιζε ότι το έργο της θα είναι τόσο εύκολο όσο το 0-5 του κυπέλλου λίγες μέρες πριν. Αν και προηγήθηκε στο 37' δέχτηκε μεγάλη πίεση στη συνέχεια που είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη ανατροπή μειώνοντας το σκορ στις καθυστερήσεις στο τελικό 3-2. Πολύ μακριά από την κορυφή (-11) ισοβαθμεί με Κλαμπ Μπριζ και Σταντάρ Λιέγης στους 35 βαθμούς στην 5η θέση της βαθμολογίας.  

Στο Κριστάλ Αρένα έχει υποστεί μόνο μία ήττα (6-3-1, 22-10 τέρματα) στο μοναδικό παιχνίδι από τα 20 που δεν σκόραρε, στο ντέρμπι με τη Σταντάρ (0-2). Έρχεται από επτά σερί GG με 16/20 συνολικά αμφίσκορα αποτελέσματα ενώ παραβιάστηκε η άμυνα της στα 17/20 ματς. Δύσκολα θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης ο Βόσεν αφού ο τραυματισμός του δεν υποχώρησε ακόμα και υπάρχουν ανησυχίες για υποτροπή με μία πιθανή συμμετοχή του. Πολύ κοντά στην επιστροφή από τον τραυματισμό του ο αμυντικός Νάντσον.
Την 8η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Άντερλεχτ με το 2-1 απέναντι στη Λέουβεν και συνεχίζει μόνη πρώτη στην κορυφή. Μονίμως σε υψηλές πτήσεις το τελευταίο δίμηνο με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ μοναδική ομάδα που φαίνεται ικανή να την απειλήσει.  
Διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (49-17) με το εντός έδρας ρεκόρ της να είναι αψεγάδιαστο (9-1-0). Πολύ σημαντική η απώλεια του Μποκανί στην επίθεση της με τον Κονγκολέζο φορ να έχει ξελασπώσει την ομάδα ουκ ολίγες φορές. Αντικαταστάτης του προορίζεται ο Ντε Σούτερ με τον μέσο Πρατ αμφίβολο και τον Βάργκας νοκ άουτ.
Key Stat: 7 σερί GG η Γκενκ, over έφερε η Άντερλεχτ στα 7/8 τελευταία της. 

Συμπέρασμα: Ντέρμπι αποδείξεων για τη Γκενκ που είναι μέσα σε όλους τους στόχους της (κύπελλο, Γιουρόπα) όμως στο πρωτάθλημα ψάχνει μεγαλύτερη σταθερότητα. Αμφίβολος ο Βόσεν (12 γκολ) για τη βασική ενδεκάδα, το πιο πιθανό να κάτσει στον πάγκο ενώ και το κανόνι της Άντερλεχτ ο Μποκανί (14 γκολ) είναι τιμωρημένος. Σίγουρα η απουσία του Κονγολέζου ρίχνει τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω την επίθεση της ομάδας με τη Γκενκ ικανή να μην ηττηθεί στο ντέρμπι, στο 1,80 το 1Χ (ασιατικό +0,5)  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights