CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Με παράδοση η Σταντάρ (2,10)


7-1-1 τα εννιά τελευταία χρόνια κόντρα στην Μπριζ

Με παράδοση η Σταντάρ (2,10) 
Ο νικητής του ντέρμπι θα πλησιάσει κι άλλο τις πρώτες θέσεις με Σταντάρ και Μπριζ να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η παράδοση αναμένεται να παίξει τον ρόλο της, με τους γηπεδούχους να μετράνε 7-1-1 στα εννιά τελευταία εντός στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Στο 2,10 προσφέρεται ο άσος.
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Σταντάρ κέρδισε 0-2 και την Μαλίν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ και συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες, ανεβαίνοντας στο -5 από τη 2η θέση και στο -11 από την κορυφή. Μέχρι τη διακοπή έχει να δώσει δύο ματς, και τα δύο εντός έδρας με Κλαμπ Μπριζ και Μπέιρσχοτ.
Κόντρα στην ομάδα από το Μπριζ έχει και πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας τα 7/9 πιο πρόσφατα εντός έδρας (7-1-1). Εξάλλου, μετά την Άντερλεχτ είναι η καλύτερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας με απολογισμό 7-0-2, χάνοντας το ένα ματς τον… Ιούλιο και το άλλο με παίκτη λιγότερο από το 47’. Στα πέντε πιο πρόσφατα έχει μόνο νίκες και σε όλα σκόραρε από δύο γκολ και πάνω.

7/9 εντός έδρας της παιχνίδια ήταν και over, με τις απουσίες της να είναι μόνο μακροχρόνιες και ουσιαστικά να παρατάσσεται πλήρης.
Χωρίς να συναντήσει πολλά προβλήματα, αλλά σκοράροντας το δεύτερο γκολ στο 90’, η Κλαμπ Μπριζ κέρδισε 2-0 την Μονς, μία αντίπαλο που παραδοσιακά την κερδίζει εντός έδρας και παρέμεινε ισόβαθμη με την ομάδα της Λιέγης στην 4η θέση.
Μετά τη βαριά ήττα από την Άντερλεχτ με 6-1 στις αρχές Νοεμβρίου βελτιώθηκε και από τότε μετράει πέντε σερί αήττητα ματς (4-1-0). Ο νεοφερμένος Γκαρίδο, που έχει αρχίσει τις… εκκαθαρίσεις, έχοντας ενημερώσει αρκετούς παίκτες ότι δεν τους υπολογίζει (μεταξύ αυτών και τον φορ Βλέμινξ), δεν μπορεί να υπολογίζει ουσιαστικά μόνο στον βασικό μέσο Μπλοντέλ (1 γκολ), ο οποίος θα μείνει εκτός για περίπου 2-3 μήνες, με όσους επιπλέον παίκτες μείνουν εκτός αποστολής να είναι λόγω τεχνικής απόφασης.
Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη 2η καλύτερη επίθεση, έχουν δεχτεί όμως πολλά γκολ (48-33), ενώεκτός έδρας μετράνε 4-3-3 με 8/10 over και με την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση αλλά και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (27-23)!
Key Stat: Η Σταντάρ έχει κερδίσει τα 7/9 τελευταία εντός έδρας κόντρα στην Μπριζ (7-1-1).
Συμπέρασμα: Σε πολύ καλή κατάσταση είναι και οι δύο ομάδες, με τη νικήτρια του ντέρμπι να πλησιάζει κι άλλο τις πρώτες θέσεις. Δύσκολη η έξοδος της Μπριζ στη Λιέγη, εκεί όπου συνήθως χάνει, με την Σταντάρ να μετράει 7-1-1 στα εννιά τελευταία εντός στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Έδρα και παράδοση δίνουν προβάδισμα στο 2,10 του άσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights