CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Σκοράρει και η Βόλφσμπουργκ (1,83)


GG είδαμε και στα δύο περσινά ματς των δύο ομάδων

Σκοράρει και η Βόλφσμπουργκ (1,83)
Από σειρά Goal/Goal προέρχεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ, που φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ στην καυτή έδρα της με στόχο την επιστροφή στις νίκες στη Μπουντεσλίγκα. Ποιοτικοί επιθετικά οι λύκοι, στο 1,83 βρίσκουμε το αμφίσκορο.
Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Ντόρτμουντ, επικρατώντας της Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τρίτης αρκετά πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0. Η ομάδα του Κλοπ είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος, με τον Χαρτ και τη δυστοκία των επιθετικών της να κρατάνε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Με ρεκόρ 4-2-0 κατέλαβε την πρώτη θέση του “ομίλου του θανάτου” και κάνει όνειρα για μακριά πορεία στο θεσμό, όπου φέτος έχει εκπλήξει ευχάριστα τους πάντες.

Από την άλλη στη Μπουντεσλίγκα δεν δείχνει τη σταθερότητα περασμένων ετών, μετρώντας 7-6-2 και καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 4-2-1 το εντός έδρας ρεκόρ της (4/7 GG), προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με 1-1 ενώ και τα πέντε τελευταία παιχνίδια έληξαν με γκολ εκατέρωθεν. Εκτός δράσης οι αμυντικοί μέσοι Κελ και Μπέντερ, στη βασική 11άδα θα δούμε ξανά τον Λάιτνερ δίπλα στον Γκούντογκαν, μακροχρόνια τραυματίας ο μπακ Οβομογέλα.
Τρίτο ματς χωρίς νίκη για τη Βόλφσμπουργκ το εντός έδρας 1-1 κόντρα στο Αμβούργο, η ομάδα του Κόστνερ για ακόμα μια φορά έδειξε σοβαρές αμυντικές αδυναμίες, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 26’ και παρότι στη συνέχεια πίεσε ήταν ευάλωτη στις κόντρες των φιλοξενούμενων, που έχασαν ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς. Τελικά έφτασε στην ισοφάριση με τον στόπερ Κιάερ στο 68’, στη συνέχεια το ματς συνέχισε να είναι ρώσικη ρουλέτα αλλά τελικά καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ της νίκης.  
Παρά τη βελτίωση που έδειξε μετά την αποπομπή του Μάγκατ η Βόλφσμπουργκ παραμένει στις τελευταίες θέσεις της Μπουντεσλίγκα, τέσσερις πόντους μόλις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. 5/7 GGμετράει στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, εκτός έδρας αποδίδει μέχρι στιγμής σαφώς καλύτερα αφού μετράει 3-1-4. Παραμένει εκτός ο καλός εξτρέμ Πιλάρ, ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος ο φορ Χέλμες.
Πιθανές εντεκάδες
Ντόρτμουντ
 (4-2-3-1): Weidenfeller - Piszczek, Felipe Santana, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Leitner - Blaszczykowski, Reus, Großkreutz - LewandowskiΒόλφσμπουργκ (4-2-3-1): Benaglio - Fagner, Naldo, Kjaer, M. Schäfer - Polak, Josué - Hasebe, Diego, Olic - Dost
 Key Stat: Από 5 σερί GG  προέρχεται η Ντόρτμουντ.
Συμπέρασμα: Δεν βγάζει καλό πρόσωπο φέτος στο πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ, τελευταία δέχεται συχνά γκολ και η επικίνδυνη εκτός Βόλφσμπουργκ έχει την επιθετική ποιότητα να βρει δίχτυα. Πολύ μικρές οι αποδόσεις άσου και over, θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο στο 1,83. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights