CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Νίκη με 2 γκολ για Μπάγερν (4,00)


8/9 ήττες της Άουγκσμπουργκ φέτος ήρθαν με ακριβώς 2 γκολ διαφορά

Νίκη με 2 γκολ για Μπάγερν (4,00)
Οδοστρωτήρας φέτος οι Βαυαροί, φιλοξενούνται από την ουραγό Άουγκσμπουργκ σε ένα τοπικό ντέρμπι όπου θα ψάξουν για ακόμα μια καθαρή νίκη. Στατιστικά πολύ δυνατή η νίκη των φιλοξενούμενων με 2 τέρματα, σημείο που δίνει απόδοση 4,00.
Παρότι για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς άνοιξε το σκορ η Άουγκσμπουργκαπέτυχε ξανά να φτάσει στη νίκη, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1 στη Φράιμπουργκ. Μοιρασμένο ματς με το Χ να αποδίδει δικαιοσύνη, η ομάδα του Βάιντσιρλ μπορεί να έπιασε τη Γκρόιτερ Φιρτ στους 8 βαθμούς αλλά παραμένει ουραγός της Μπουντεσλίγκα μόλις δύο αγωνιστικές πριν τη χειμερινή διακοπή.   
0-3-5 μετράει από την τελευταία –και μοναδική- νίκη της (3-1 επί της Βέρντερ), παρότι σκόραρε στα πέντε τελευταία διατηρεί τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 11 γκολ ενεργητικό, 1-3-4 το ρεκόρ της στην “SGL Arena”, πέρυσι πάλεψε και τα δύο βαυαρικά ντέρμπι κόντρα στη Μπάγερν αλλά ηττήθηκε σε αμφότερα με σκορ 2-1. Γεντς (κίπερ), Όστρολεκ, Βερχάεγκ (βασικοί αμυντικοί) και ο αμυντικός Ράινχαρντ είναι τραυματίες.

Μια ακόμα άνετη νίκη σημείωσε στην “Αλιάνζ Αρίνα” μεσοβδόμαδα η Μπάγερν, με το 4-1 επί της ΜΠΑΤΕ να κλειδώνει την πρωτιά του 6ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ για τους Βαυαρούς. Το ημίχρονο έκλεισε με 1-0 αλλά η αποβολή του Μπόατενγκ με απευθείας κόκκινη στο  50’ ξύπνησε τους παίχτες του Χάινκες (που ξεκούρασε αρκετούς βασικούς) με αποτέλεσμα άλλα τρία τέρματα πριν ο Φιλιπένκο πετύχει το γκολ της τιμής για τους Λευκορώσους.
Στο πρωτάθλημα η Μπάγερν προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 στο ντέρμπι υπερδυνάμεων με τη Ντόρτμουντ, παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε στο 67’ αλλά ισοφαρίστηκε δίκαια επτά λεπτά αργότερα, με το Χ να μην τη χαλάει αφού η διαφορά της από την ομάδα του Κλοπ διατηρήθηκε στους 11 βαθμούς. Φέτος κάνει υγιεινό περίπατο στη Μπουντεσλίγκα, μετράει 12-2-1 έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος, 6-1-0 το εκτός έδρας ρεκόρ της με 18-1 τέρματα, 6/12 νίκες της ήρθαν με δύο γκολ διαφορά. Εκτός δράσης οι Μπαντστούμπερ, Λουίς Γκουστάβο και Ρόμπεν.
Πιθανές εντεκάδες
Άουγκσμπουργκ (4-2-3-1): Amsif - Vogt, Sankoh, Klavan, de Jong - Callsen-Bracker, Baier - Petrzela, Koo, Werner - MöldersΜπάγερν (4-2-3-1): Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Javi Martinez, Schweinsteiger - T. Müller, Kroos, Ribery - Mandzukic
Key Stat: 8/9 ήττες της Άουγκσμπουργκ φέτος ήρθαν με ακριβώς 2 γκολ διαφορά.
Συμπέρασμα:  Με την εικόνα της φετινής Μπάγερν δεν μας εκπλήσσουν τα 1,25-1,30 του διπλού, άλλωστε η αγορά από νωρίς τάσσεται με το -1,5 ασιατικό των Βαυαρών. Αξία μοιάζει να έχει το ρίσκο στη νίκη των βαυαρών με ακριβώς δύο γκολ διαφορά (4,00), σημείο που βγαίνει από την στατιστική αλλά και την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων, με την Άουγκσμπουργκ να παλεύει στο μέτρο του δυνατού τα παιχνίδια της και τη Μπάγερν να κατεβάζει συνήθως ταχύτητα αφού πάρει διαφορά δύο τερμάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights