CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Στήριξη ξανά στη Φράιμπουργκ (1,90)


Από τον Αύγουστο έχει να κερδίσει η Γκρόιτερ Φιρτ στο πρωτάθλημα

Στήριξη ξανά στη Φράιμπουργκ (1,90)
Την ευκαιρία να πάρει ακόμα τρεις βαθμούς και να ξεφύγει κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας έχει η Φράιμπουργκ που βρίσκει απέναντί της την αδύναμη να ανταποκριθεί στην κατηγορία και με την χειρότερη επίθεση, Γκρόιτερ Φιρτ. 1,90 πληρώνει ο -0,75 ασιατικός άσος.
Με το σκορ να διαμορφώνεται από το 29’ η Φράιμπουργκ πήρε 1-1 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και συνέχισε το σερί που τη θέλει στα εννιά τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα να έχει ηττηθεί μόνο από Ντόρτμουντ και Μπάγερν (4-3-2). Έχει «χτίσει» διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού (+8), με το ματς κόντρα στην Γκρόιτερ να προσφέρεται και για μεγαλύτερη.
Την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή παίζει εκτός έδρας με τη Σάλκε. Ο Κρίστιαν Στράιχ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα, η οποία εντός έδρας μετράει 3-2-3, με τις ήττες να είναι από Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Βέρντερ.

Θα λείψουν ξανά ο τιμωρημένος στόπερ Ντιανέ (1 γκολ) και οι τραυματίες επίσης στόπερ Γκίντερ και Χεν, ενώ επιπλέον δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος μέσος Σούστερ (1 γκολ, 2 ασίστ) και ο τραυματίας επιθετικός Φράις (1 γκολ, 1 ασίστ). Σημαντικότατη η επιστροφή από τιμωρία του πολύτιμου μέσου Καλιγκιούρι (3 γκολ, 3 ασίστ).
Στην τελευταία θέση χωρίς ενδείξεις ότι μπορεί να ανταποκριθεί στην κατηγορία παραμένει η Γκρόιτερ Φιρτ, που ηττήθηκε και από τη Στουτγάρδη την προηγούμενη αγωνιστική με 0-1, αν και έπαιζε από το 53’ και μετά με παίκτη παραπάνω. Μετά τη νίκη τη 2η αγωνιστική τον Αύγουστο δεν έχει κερδίσει ξανά (0-5-8) και με γκολ 10-26 διαθέτει και τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.
Συνολικά μετράει 11/15 under και 5/7 εκτός έδρας, όπου ο απολογισμός της είναι 1-3-3. Θα μείνει ξανά εκτός ο βασικός εξτρέμ Σάραρερ, νέα απουσία αυτή του βασικού ακραίου μπακ Σμίντγκαλ, που είναι τιμωρημένος.
Πιθανές ενδεκάδες:
Φράιμπουργκ (4-2-2-2): Baumann – Mujdza, Krmas, Flum, Sorg – Guede, Makiadi – Schmid, D. Caligiuri – M. Kruse, Rosenthal
Γκρόιτερ (4-4-2): Hesl – Nehrig, Kleine, Mavraj, Baba – Stieber, Pekovic, Furstner, Prib – Asamoah, Nothe
Key Stat: 0-5-8 μετράει η Γκρόιτερ Φιρτ στο πρωτάθλημα από τα τέλη Αυγούστου και μετά.
Συμπέρασμα: Η Φράιμπουργκ έχει δείξει εξαιρετική εικόνα σε πολλά παιχνίδια της και έχει την ευκαιρία να πάρει ακόμα τρεις βαθμούς και να ξεφύγει κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις. Η Γκρόιτερ Φιρτ ζορίζεται ιδιαίτερα στο γκολ και δείχνει αδύναμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Στηρίζουμε ξανά τους γηπεδούχους, 1,90 πληρώνει ο -0,75 ασιατικός άσος.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights