CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Στο 1,90 το GG της Παρί

Γκολ πετυχαίνει σε 6 σερί εντός έδρας ο Μπεν Μπασάτ της Μπρεστ

Στο 1,90 το GG της Παρί 
Με καλή ψυχολογία έπειτα από την πρώτη εκτός έδρας νίκη της θα υποδεχτεί την Παρί η Μπρεστ που έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας ματς της. Ευνοϊκό αντίπαλο αποτελούν οι Παριζιάνοι για να γίνει ανοιχτό παιχνίδι με το GG να πληρώνει 1,90.

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη η Μπρεστ την πραγματοποίησε στην έδρα της Σοσό (1-2) παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Αρκετά τυχερή αποδείχτηκε πάντως με τους γηπεδούχους να είναι πιο απειλητικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Βελτίωσε έτσι και τον εκτός έδρας απολογισμό της (1-2-7) μετά τις επτά απανωτές ήττες.


Στη Βρετάνη τα πηγαίνει εξαιρετικά (5-1-2) με τις δύο ήττες της να προέρχονται από Μαρσέιγ και Μονπελιέ με το ίδιο σκορ (1-2). Εξάλλου είναι και η μοναδική ομάδα στο Σαμπιονά που έχει πετύχει γκολ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ενώ σε 7/8 επιβεβαίωσε και το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ. Βρίσκει συνεχώς δίχτυα εντός έδρας ο Ισραηλινός 1ος σκόρερ της Μπεν Μπασάτ που σκόραρε στα έξι τελευταία στη Βρετάνη. Άσχημη η προϊστορία της όμως με αντίπαλο την Παρί όπου αγνοεί τη νίκη στα 14 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (0-7-7).

Μετά τη νίκη κόντρα στη Λυών (1-0) η Παρί την έπιασε την 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Μαρσέιγ. Τρίτη συνεχόμενη νίκη που κράτησε παράλληλα και το μηδέν στην άμυνα, κάτι που έχει κάνει συνολικά και στις 9/10 νίκες της. Στα αξιοσημείωτα ότι σχεδόν όλα της τα γκολ (11/12) τα δέχτηκε μόνο όταν δεν κέρδισε.

Με 33 γκολ ενεργητικό διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση της Γαλλίας ενώ σκοράρει συνέχεια εδώ και 15 αγώνες. Κινητήριος μοχλός στην γραμμή κρούσης φυσικά είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (17 γκολ,4 ασίστ) που συμμετέχει κατά 64% στα γκολ των Παριζιάνων.

Παρελθόν πρέπει να θεωρείται ο Νενέ σύμφωνα με δηλώσεις του καθώς όπως φαίνεται δεν άντεξε να μην έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα με όλες τις προσπάθειες του Αντσελότι να τον προσαρμόσει στην ενδεκάδα να πέφτουν στο κενό. Κινητικότητα στο μεταγραφικό παζάρι με δημοσιεύματα να φέρνουν στο φως ενδιαφέρον για τον Μπενζεμά ενώ απέκτησε ήδη τον Βραζιλιάνο Λούκας από τη Σάο Πάολο.

Key Stat: Σε όλα τα εντός έδρας (8/8) φέτος σκόραρε η Μπρεστ, το δρόμο προς τα δίχτυα βρίσκει επί 15 σερί ματς η Παρί.

Συμπέρασμα: Πολύ ανταγωνιστική ομάδα στη Βρετάνη η Μπρεστ που βρίσκει συνεχώς το δρόμο προς τα δίχτυα. Κάτι ανάλογο και η Παρί που πετυχαίνει γκολ στις τελευταίες 15 αγωνιστικές και φέρνει υψηλά σκορ στα εκτός έδρας της. Καλή περίπτωση να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1,90.   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights