CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Υψηλό το 3,30 για το Χ της Σατορού


 Χωρίς τον σκόρερ της η Καέν
Υψηλό το 3,30 για το Χ της Σατορού 
Η Καέν ψάχνει τη νίκη που υπό προϋποθέσεις θα την στείλει στη μίνι χειμερινή διακοπή από θέση ανόδου. Έχει όμως καλές απουσίες και εντός έδρας δεν είναι τόσο αξιόπιστη. Η Σατορού είναι ηγνωστή Σατορού μετρώντας 3-12-3 στο πρωτάθλημα και 1-9-2 στα 12 τελευταία. Υψηλό το 3,30 για το Χ.

Έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή η Καέν που προηγήθηκε με 0-1 στο εκτός έδρας με τη Ναντ, αλλά πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Βρίσκεται στο -1 από την πρώτη τριάδα, ενώ πλέον απέχει έξι βαθμούς από την πρωτοπόρο Ναντ.


Αν και κέρδισε τα τρία τελευταία εντός χωρίς να δεχτεί γκολ, μόνο δύο ομάδες στην κατηγορία έχουν περισσότερες εντός έδρας ήττες από ότι η ίδια (5-0-3). Πιο πρόσφατο εντός έδρας ήταν το 3-0 επί της Μονακό με τα 6/8 μπροστά στο κοινό της να είναι no-goal.

Επιστρέφει μετά από τρία ματς τιμωρίας ο βασικός μέσος Αγκουαζί (2 γκολ) και από τραυματισμό ο μεσοεπιθετικός Φαζρ, παραμένουν εκτός ο στόπερ Ουαγκέ (2 γκολ) και ο έμπειρος μεσοαμυντικός Λεκά, εκτός έμειναν επίσης ο σκόρερ Ντιαμέλ (7 γκολ) και ο αμυντικός Κινγκ.

Δεν πρωτοτύπησε η Σατορού την προηγούμενη αγωνιστική κι έφερε άλλη μία ισοπαλία 0-0 εντός έδρας με την Κλερμόν, σε ματς με δύο κόκκινες, παίζοντας από το 41’ μέχρι το 77’ με παίκτη περισσότερο. Το εντυπωσιακό 3-12-3 είναι το φετινό ρεκόρ της, ενώ στα 12 πιο πρόσφατα μετράει 1-9-2!

Εκτός έδρας έχει απολογισμό 0-6-3 με 7/9 να είναι under, όπως under ήταν και τα 13/18 συνολικά στο πρωτάθλημα. Με το που επέστρεψε από ποινή δύο αγωνιστικών ο στόπερ και αρχηγός Σαμπού αποβλήθηκε και θα μείνει ξανά εκτός, ενώ τραυματίας είναι ο βασικός μέσος Οκέρ.

Key Stat: 3-12-3 είναι ο απολογισμός της Σατορού στο πρωτάθλημα.

Συμπέρασμα: Δεν είναι τόσο αξιόπιστη εντός έδρας η Καέν – που με νίκη πάντως ενδεχομένως να πάει στη χειμερινή διακοπή από θέση ανόδουενώ έχει και καλές απουσίες. Η Σατορού παραμένει σταθερή στις φετινές της συνήθειες και κύριο μέλημά της σε κάθε ματς είναι να μην χάσει. Υψηλό κρίνεται το Χ που πληρώνει μέχρι και 3,30 για μια ομάδα που μετράει 3-12-3 συνολικά στο πρωτάθλημα και 1-9-2 στα 12 τελευταία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights