CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Καθαρίζει από το ημίχρονο η Ατλέτικο


Το γκολ θα ψάξει ο Φαλκάο για να φτάσει τα 50 μέσα στο 2012
Καθαρίζει από το ημίχρονο η Ατλέτικο 
Με εξαίρεση τα ματς κόντρα σε Ρεάλ και Μπάρτσα η Ατλέτικο δείχνει ικανή να κερδίσει οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Πριμέρα. Αναμένεται να επικρατήσει απέναντι στη Θέλτα που εκτός έδρας εξαφανίζεται, με το 1/1 ωστόσο να είναι η επιλογή στο 1,72, κάτι που έχει φέρει στις 7/8 νίκες της στη Μαδρίτη.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε στο Καμπ Νου η Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Φαλκάο να της δίνει το προβάδισμα στο ημίωρο του αγώνα. Από εκεί και έπειτα όμως παραδόθηκε στις ορέξεις των Καταλανών που γύρισαν το παιχνίδι στο ημίχρονο (2-1) και με τα δύο γκολ του Μέσι στο δεύτερο μέρος διαμόρφωσαν το τελικό 4-1. Δεύτερη εκτός έδρας ήττα στη σειρά καθώς προηγήθηκε αυτή απέναντι στη Ρεάλ (2-0) όπου ήταν και πάλι ανταγωνιστική αλλά της έλειπε ο χαρακτήρας στα μεγάλα παιχνίδια.


Συνεχίζει να κρατάει τη 2η θέση δύο στροφές πριν το τέλος του πρώτου γύρου και με την απόσταση της από τη Ρεάλ στους τέσσερις βαθμούς. Στις τέσσερις τελευταίες της νίκες κράτησε ανέπαφη την εστία της, κάτι που έχει καταφέρει και σε 7/12 συνολικά νικηφόρα αποτελέσματα της στο πρωτάθλημα. Στο Βιθέντε Καλντερόν μετράει το απόλυτο στις νίκες (8/8) με τις 7/8 μάλιστα να επιτυγχάνονται από τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα. Προσωπικό κίνητρο και στόχος του Φαλκάο να σκοράρει για 50η φορά μέσα στο 2012 καθώς μέχρι στιγμής έχει πετύχει 49 τέρματα.

Ύστερα από κακή εμφάνιση η Θέλτα γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Μπέτις (0-1) που την κράτησε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας (15η). Έμεινε έτσι χωρίς νίκη για 4ο σερί αγώνα στο Βίγκο (0-3-1) κάνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη της ήττα χωρίς να σκοράρει. Κάκιστες οι επιδόσεις της εκτός έδρας (1-0-7) με τις 5/7 ήττες πάντως να έρχονται οριακά με ένα γκολ διαφορά.

Τα λίγα γκολ και το under επιβεβαίωσε στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της ενώ όταν αγωνίζεται εκτός έδρας αντιθέτως έχει τάση στα πολλά τέρματα (5/8 over). Νεότερο θύμα τραυματισμού ο αμυντικός Λάγκο που τραυματίστηκε τη Δευτέρα στον αγώνα με τη Μπέτις.

Πιθανές ενδεκάδες:
Ατλέτικο Μ (4-4-2): Courtois - Godin, Luis, Miranda, Juanfran - Suarez, Koke, Gabi, Turan - Adrian, Falcao
Θέλτα (4-4-2): Varas - Mallo, Lago, Arceo, Cabral - Oubina, Fernandez, Bellvis, Krohn-Dehli - Aspas, Bermejo

Key Stat: Η Ατλέτικο στο Βιθέντε Καλντερόν έχει μόνο νίκες (8/8) με τις 7/8 να έρχονται και από το πρώτο ημίχρονο.

Συμπέρασμα: Στην προηγούμενη ήττα στο ντέρμπι με τη Ρεάλ η Ατλέτικο είχε ξεσπάσει στο επόμενο, με τη Λα Κορούνια (6-0) να είναι η άτυχη της υπόθεσης. Κάτι ανάλογο θα αναζητήσει και τώρα με τη Θέλτα να έχει εκτός έδρας 7/8 ήττες. Επιλογή η νίκη των ροχιμπλάνκος από το ημίχρονο (1/1) στο 1,72, κάτι που έχουν επιβεβαιώσει στις 7/8 νίκες τους στο Βιθέντε Καλντερόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights