CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Πληρώνει η ανυπαρξία της Ρόντα (1,95)


0-2-7 μετράει εκτός έδρας με γκολ 9-30

Πληρώνει η ανυπαρξία της Ρόντα (1,95) 
Γειτονικό ντέρμπι της Νότιας Ολλανδίας και εξάποντο ουράς το συγκεκριμένο ματς, με τη Φένλο ανεβασμένη στα τελευταία της παιχνίδια και τη Ρόντα να αγνοεί τη νίκη στα εννιά τελευταία (0-5-4) αλλά και το διπλό (0-2-7). Γκολ με το τσουβάλι δέχονται εκτός οι φιλοξενούμενοι, 1,95 πληρώνει ο -0,25 ασιατικός άσος.
Σαν γκέλα θα πρέπει να θεωρείται το 0-0 που πήρε η Φένλο εκτός έδρας με την Γκρόνινγκεν, αφού αγωνίστηκε από το 6ο λεπτό και μετά με παίκτη περισσότερο. Το ματς αυτό ήρθε λίγες μέρες μετά το 3-1 επί της Φίτεσε (πρώτη εκτός έδρας ήττα της) και πλέον μετράει 1-3-0 στα τέσσερα τελευταία, βγαίνοντας από τη ζώνη του υποβιβασμού (+1).
Αν και έχει μόνο τρεις νίκες φέτος (3-6-8), στα εφτά τελευταία ηττήθηκε μόνο από τον Άγιαξ εκτός έδρας με 2-0 μετρώντας 3-3-1 στο διάστημα αυτό. Πάντως, εντός έδρας (2-2-5 ρεκόρ) διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (16-25 τα γκολ) με 8/9 να είναι over. Για το γειτονικό ντέρμπι δεν μπορεί να υπολογίζει στον βασικό μέσο Τουρκ (2 γκολ), ο οποίος επιστρέφει με τη νέα χρονιά, ενώ ο βασικότατος στόπερ Σέιπ (3 γκολ) είναι τιμωρημένος.

Στην προτελευταία θέση παραμένει η Ρόντα, που την προηγούμενη αγωνιστική διεύρυνε στα εννιά τα παιχνίδια της χωρίς νίκη (0-5-4), με τη δεύτερη σερί ισοπαλία, αυτή τη φορά με το «στείρο» 0-0 εντός έδρας στο εξάποντο με την Μπρέντα μετά το χορταστικό 4-4 στην έδρα της Χέρενφεν δύο εβδομάδες πριν.
2-6-9 είναι ο απολογισμός της, ψάχνει όμως ακόμα την πρώτη της εκτός έδρας νίκη, όπου μετράει 0-2-7 με γκολ 9-30 (!) – με μεγάλη διαφορά η χειρότερη εκτός έδρας άμυνα – και 7/9 over. Εξέτισε και επιστρέφει ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Πρους, δύσκολα θα προλάβει ο βασικός μέσος Ντε Μπέουλε, σταθερά απών ο αριστερός μπακ Ταμάτα.
Key Stat: Στα εφτά τελευταία της παιχνίδια η Φένλο μετράει 3-3-1, χάνοντας στο διάστημα αυτό μόνο από τον Άγιαξ εκτός έδρας.
Συμπέρασμα: Το γειτονικό ντέρμπι της Νότιας Ολλανδίας βρίσκει τις δύο ομάδες χαμηλά στη βαθμολογία. Τη Φένλο, όμως, σε καλή κατάσταση και μόνο μία ήττα εκτός έδρας από τον Άγιαξ στα εφτά τελευταία (3-3-1) και τη Ρόντα χωρίς νίκη για εννιά σερί ματς (0-5-4) αλλά και χωρίς διπλό (0-2-7 με γκολ 9-30). Στηρίζουμε τους γηπεδούχους, 1,95 πληρώνει ο -0,25 ασιατικός άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights