CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

BET: Kαλώς τον Άγιαξ τον πελάτη


5/6 νίκες εντός και εκτός εδρας μετράει η Ουτρέχτη κόντρα στον Άγιαξ

BET: Kαλώς τον Άγιαξ τον πελάτη 
Με όπλο την παράδοση η Ουτρέχτη υποδέχεται τον Άγιαξ τον οποίο δυσκολεύει αφάνταστα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι των δύο ομάδων. Στο 2,00 προσφέρεται το 1Χ στην Bet365.
Σταθερή η απόδοση της Ουτρέχτη φέτος που δείχνει να διατηρείται με άνεση στην 8άδα των playoffs και μάλιστα έχει σταθεροποιηθεί στην 6η θέση της βαθμολογίας. Στο τελευταίο ματς επικράτησε με 3-1 της κάκιστης αμυντικά Χέρενφεεν χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση αλλά χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.
Κλασσική ομάδα έδρας η Ουτρέχτη μετράει ρεκόρ 4-4-2 εντός έδρας φέτος έχοντας χάσει μόνο από Φέγενορντ και Φίτεσε. Μάλιστα αν εξαιρέσουμε το κακό ξεκίνημα στην αρχή της χρονιάς οι γηπεδούχοι μετρούν 4 νίκες στο γήπεδό τους, μια ισοπαλία κόντρα στη Τβέντε και την ήττα από την τρομερή εκτός έδρας Φίτεσε στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους.


Άρχισε την αντεπίθεση του ο Άγιαξ που, όπως ακριβώς και την περυσινή χρονιά, με 6 συνεχόμενες νίκες κάλυψε το χαμένο έδαφος και πλησίασε σε απόσταση ενός βαθμού την κορυφή. Ο Ντε Μπουρ ασφαλώς προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του προσγειωμένους αφού γνωρίζει ότι οι διαφορές με τις PSV και Tβέντε φέτος δεν βγάζουν νικητή την ομάδα του, τουλάχιστον σε θέμα ρόστερ, επομένως δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. 

Μεσοβδόμαδα πέρασε και από τη Γκρόνινγκεν παίρνοντας την πρόκριση για τους 8 του Κυπέλλου με 0-3 σε ένα ματς που πολλές φορές έδινε την εντύπωση ότι ο Αίαντας έπαιζε χωρίς αντίπαλη άμυνα. Πάντως παρά τις 7 σερί νίκες ο Άγιαξ δεν έχει πιάσει τόσο καλή απόδοση, τουλάχιστον σε σύγκριση με το περυσινό αντίστοιχο σερί που του έδωσε τον τίτλο, και δεν δικαιολογούνται αποδόσεις του 1,65 σε έδρες όπως της Ουτρέχτης.

3 σερί νίκες μετράει η Ουτρέχτη όταν υποδέχεται τον Άγιαξ με τα εντυπωσιακά 2-0, 3-0 και 6-4 αντίστοιχα. Η πελατειακή σχέση των δύο ομάδων όμως δεν σταματά εκεί αφού η Ουτρέχτη ενδιάμεσα μετράει και 2 νίκες και μια ισοπαλία μέσα στο Άμστερνταμ με μοναδική απώλεια την ήττα με 0-3 πέρυσι σε αυτό το γήπεδο για το Κύπελλο.

Εκτός ο Φαν ντερ Χουν και αμφίβολος ο βασικός χαφ Ασάρε για τους γηπεδούχους, μόνιμα εκτός δράσης οι Μπάμπελ και Σίγκθορσον για τον Άγιαξ.

Key Stat: 3 σερί νίκες εντός και 5/6 τελευταία ματς μετράει η Ουτρέχτη απέναντι στον Άγιαξ.

Συμπέρασμα: Δεν ξεγελιόμαστε από το σερί των 6 συνεχόμενων νικών του Αίαντα. Εκτός από το ματς κόντρα στην PSV όλα τα υπόλοιπα ήταν με τις τελευταίες ομάδες του πίνακα ενώ η Ουτρέχτη παίζει καλό ποδόσφαιρο φέτος, έχει ισχυρή έδρα και πάντοτε δημιουργεί πολλά προβλήματα στον Άγιαξ. Θα πάμε με το 1Χ που πληρώνει 2,00 στην Bet365.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights